s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 173
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 173 of 200 FirstFirst ... 73 123 163 169 170 171 172 173 174 175 176 177 183 ... LastLast
Results 1,721 to 1,730 of 1994
    Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by ΦΩΤΕΙΝΗ. View Post
    Καλημερα σας...σας ευχαριστω για την πληθορα ενδιαφεροντων αρθρων και πληροφοριων που απλοχερα μας προσφερετε.....εχω γεννηθει στις 8/8 1958...ωρα 00 10....δηλ.λιγο μετα τα μεσανυχτα της 7ης αυγουστου..προς 8....θα ηθελα την θεση των πλανητων κ λοιπων σημειων, αστεροειδων..βερτεξ κλπ..σας ευχαριστω θερμα....καλημερα σας
    Quote Originally Posted by ΦΩΤΕΙΝΗ. View Post
    καλημερα σας ζητησατε το τοπο γεννησης μου..συγνωμην που τον παρελειψα...ειναι η Γραβια μεταξυ Λαμιας -Αμφισσας..η αποσταση ειναι ιδια.....ευχαριστω θερμα
    Αγαπητή ΦΩΤΕΙΝΗ,

μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. Περιλαμβάνει όλα όσα ζητάς.

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Γεννηθηκα στις 9-11-1975 στη Θεσσαλονικη μεταξύ 9.30 και 9.45 το βράδυ.θελω τις θεσεις των πλανητών μου , πως επηρεαζουν τις προσωπικές μου σχέσεις και τη θεση της υλονόμης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΑ Ο ΧΕΙΡΩΝ, ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ VERTEX STON ΧΑΡΤΗ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ!
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙς 30-12-1964 ΣΤΙς 01.00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙς 21-05-1964 ΣΤΙς 09,45-10.00 ΤΟ ΒΡΑΔΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑς ΚΑΛΑ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

γεια σας κ ευχαριστω για την απαντηση

εχω μια τρελα και θελω να μαθω να καταστρωνω εναν χαρτη μονη μου δηλαδη με τα χερακια μου κ οχι στο pc... αν και φανταζομαι θα ειναι κατι απλο δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η οικοθεσια με το συστημα placidus και πως μετρας τις μοιρες για να βρεις τι οψεις σχηματιζουν οι πλανητες πχ αν ενας πλανητης ειναι στον κριο και ο αλλος στον καρκινο σχηματιζουν τριγωνο? αισθανομαι σαν του νηπιαγωγειου αλλα εχω μια αρχη στη ζωη μου " ρωτωντας πας στην πολη ".

τα στοιχεια ειναι 22.6.1987
    4 και 55 ξημερωματα
    ΑΘΗΝΑ
    Το μελλον μας ειναι το παρελθον μας απο αλλη πορτα

Βόρειος και Νότιος Δεσμός της Σελήνης

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να μάθω τον Βόρειο και Νότιο δεσμό της Σελήνης.

Ημερομηνία Γέννησης: 03 Ιουλίου 1972
    Ώρα Γέννησης: 10:55 π.μ.
    Τόπος Γέννησης: Ελλάδα, Αθήνα

Γεια σας, εχω γεννηθει στις 28/09/83 και ωρα 19:30 στη Δραμα.Θα ηθελα να μαθω γενικα τις θεσεις των πλανητων και συγκεκριμενα τον νοτιο και βορειο δεσμο της Σεληνης.

Σας ευχαριστω..

Kalispera!

Exw gennithei 23/02/1987 kai wra 09:20 to prwi, ,stin Athina.

Me endiaferei na mathw tin thesi twn planitwn kathws kai boreiou kai notiou desmou tis selinis.

Eyxaristw poly!

καλησπέρα! θα ηθελα να μάθω τη θέση της ηρας και του vertex στο ωροσκοπιό μου! εχω γεννηθεί 5/1/85 στην Αθήνα στις 9.03 π.μ. ευχαριστω εκ των προτέρων...

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 26/3/1973 ΚΑΙ ΩΡΑ 00.45 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ VERTEX ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στα ζώδια

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Πως θα μπορούσα να μάθω που βρίσκονται οι δεσμοι της σελήνης για μένα? .....εχω γεννηθεί στις 8/02/73 στις 05:05 το πρωι στο Ηρακλειο Κρητης....
    Ευχαριστω

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)