s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 172
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 172 of 200 FirstFirst ... 72 122 162 168 169 170 171 172 173 174 175 176 182 ... LastLast
Results 1,711 to 1,720 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

8/7/1969

23.30

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ

ΧΕΙΡΩΝΑΣ

Είμαι γεννημένη στις 8 Ιουλίου 1969, στις 23.30 μ.μ, στην Αθήνα, στην Ελλάδα.

Θα ήθελα να μάθω που είναι ο Χείρωνας στο ωροσκόπιο μου.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΟΥ;

Γεννήθηκα στις 11/8/1974 στην Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι. Θα ήθελα να μάθω την θέση των πλανητων μου, του Vertex και της Εστίας..

Όνομα:
    ΣΟΥΛΑ

Re: Καρμικές σχέσεις. Πώς να τις διακρίνουμε

Πώς μπορώ να μάθω πού έχω τον Βόρειο Δεσμό;

εχω γεννηθει στις 30-12-1964 στις 01.00 τα μεσανυχτα στη λαμια
    και ο φίλος μου εχει γεννηθει στις 21-05-1964 στις 10.00 το βραδι στην αθηνα.

θα ημουν ευγνωμων αν μου προσδιορίζατε τη θέση που εχει ο πλουτωνας στον γενεθλιο χάρτη και των δυο μας.
    ευχαριστω.
    konstantina_z

διαβάζοντας για τον Ευρηκα μου γεννήθηκε η απορία πως θα τον βρω στο χαρτη μου . Ειμαι γεννημενη 16/3/1975 στην Αθηνα και ωρα 10 το βραδυ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλημέρα,
    Γεννήθηκα στην Αίγινα, μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Αγαπητή aerostato,

σου έχω επισυνάψει εδώ τον χάρτη σου (μαζί με τις όψεις και κάποιες άλλες λεπτομέρειες) για να πάρεις μία ιδέα! Καλή μελέτη!!

Αγαπητή foti,

εδώ μπορείς να δεις τον γενέθλιό σου, καθώς και άλλες λεπτομέρειες που τον αφορούν. Ετσι θα μπορέσει να κάνεις τη σύγκριση που θες.

Αγαπητή libraD,

επειδή στο υπολογιστικό πρόγραμμα που έχω υπάρχει ο Εύρηκα, θα μπορούσες μήπως να ρωτήσεις στην ενότητα "Ο αστρολόγος σπίτι σας"; Η κα Σίμου θα σου απαντήσει αμέσως!

Αγαπητή skorpinoula,

η Λίλιθ βρίσκεται στις 13 μοίρες και 33 λεπτά της Παρθένου. Επειδή δεν μου δίνεις ώρα γέννησης, δεν μπορώ να σου πω σε ποιον οίκο βρίσκεται. Αν τυχόν ξέρεις ώρα γέννησης, πες μου για να σου δώσω και την ακριβή την θέση.

Αγαπητή Aries&Libra,

ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στις 19 μοίρες και 53 λεπτά του Καρκίνου και στον 10ο οίκο.
    η Ηρα βρίσκεται στις 21 μοίρες και 38 λεπτά των Ιχθύων και στον 6ο οίκο.
    Σου παραθέτω και τον γενέθλιο χάρτη σου για να τα έχεις όλα μαζεμένα. Μπορείς να δεις εδώ.

Αγαπητή apolonia,

η Ηρα βρίσκεται στις 02 μοίρες και 40 λεπτά του Υδροχόου και στον 4ο οίκο.

Αγαπητή awake,

μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. Σου δίνει όλα εκείνα τα βασικά για να ξεκινήσεις τη μελέτη. Μπορείς δηλαδή να ξεκινήσεις με το ποια στοιχεία και ποιες ποιότητες επικρατούν στον χάρτη σου, μετά να δεις τις θέσεις των πλανητών και σιγά σιγά τις όψεις που σχηματίζουν. Καλή μελέτη!!

Αγαπητή miss_atsel,

αν θες τη συναστρία σας, είμαι οκ. Η ενότητα δεν κάνει ανάλυση, ερμηνεία και πρόβλεψη.

Αγαπητή ΦΩΤΕΙΝΗ,

αν μπορείς δώσε μου και τόπο γέννησης για να σου βγάλω τον χάρτη!
    καλημερα σας ζητησατε το τοπο γεννησης μου..συγνωμην που τον παρελειψα...ειναι η Γραβια μεταξυ Λαμιας -Αμφισσας..η αποσταση ειναι ιδια.....ευχαριστω θερμα

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που βρίσκεται η υλονόμη στο χάρτη μου? Και πως συμβολίζεται γιατί δεν τη βρίσκω στο πρόγραμμα που έχω? Σας ευχαριστώ! (31/8/1982) αθήνα
    Αγαπητή colibri,

και στο δικό μου πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται σώματα όπως η Υλονόμη. Μπορείς να πας στην ενότητα Ο αστρολόγος σπίτι σας και να υποβάλεις εκεί το ερώτημά σου, το οποίο θ' απαντηθεί.

Quote Originally Posted by konstantina-Ntina View Post
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙς 18/03/1979 ΣΤΙΣ 23:00, ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ.
    Αγαπητή konstantina-Ntina,

μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου.

Quote Originally Posted by palitsa View Post
    8/7/1969

23.30

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ

ΧΕΙΡΩΝΑΣ

Αγαπητή palitsa,

ο Χείρων βρίσκεται στις 06 μοίρες και 53 λεπτά του Κριού και στον 1ο οίκο, σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο σου.

Quote Originally Posted by BABIKA View Post
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΟΥ;
    Αγαπητή ΒΑΒΙΚΑ,

μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου, όπου περιλαμβάνονται όσα ζητάς.

Quote Originally Posted by lele View Post
    Γεννήθηκα στις 11/8/1974 στην Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι. Θα ήθελα να μάθω την θέση των πλανητων μου, του Vertex και της Εστίας..
    Αγαπητή lele,

μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου, όπου περιλαμβάνονται όσα ζητάς.

Quote Originally Posted by aluos View Post
    Πώς μπορώ να μάθω πού έχω τον Βόρειο Δεσμό;
    Αγαπητή aluos,

εννοείται πως μπορείς. Πρέπει όμως να μου δώσεις και τα απαραίτητα στοιχεία (ημερομηνία, ώρα και τόπος γέννησης) για να μπορέσει να γίνει ο υπολογισμός...

Quote Originally Posted by konstantina_Z View Post
    εχω γεννηθει στις 30-12-1964 στις 01.00 τα μεσανυχτα στη λαμια
    και ο φίλος μου εχει γεννηθει στις 21-05-1964 στις 10.00 το βραδι στην αθηνα.

θα ημουν ευγνωμων αν μου προσδιορίζατε τη θέση που εχει ο πλουτωνας στον γενεθλιο χάρτη και των δυο μας.
    ευχαριστω.
    konstantina_z
    Αγαπητή konstantina_Z,

σοτ δικό σου ωροσκόπιο, ο Πλούτωνας βρίσκεται στις 12 μοίρες και 18 λεπτά της Παρθένου (ανάδρομος) και στον 11ο οίκο.
    στο ωροσκόπιο του φίλου σου, ο Πλούτωνας βρίσκεται στις 11 μοίρες και 35 λεπτά της Παρθένου (ανάδρομος) και στον 8ο οίκο.

Quote Originally Posted by pesci View Post
    διαβάζοντας για τον Ευρηκα μου γεννήθηκε η απορία πως θα τον βρω στο χαρτη μου . Ειμαι γεννημενη 16/3/1975 στην Αθηνα και ωρα 10 το βραδυ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Αγαπητή pesci,

επειδή το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ δεν περιλαμβάνει τη θέση του Εύρηκα, μπορείς να πας στην ενότητα Ο αστρολόγος σπίτι σας και να θέσεις εκεί το ερώτημά σου, όπου και θα σου δοθεί η απάντηση.

Quote Originally Posted by gold21 View Post
    Καλημέρα,
    Γεννήθηκα στην Αίγινα, μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα
    Αγαπητή gold21,

θα πρέπει να μου δώσεις και ημερομηνία γέννησης, καθώς επίσης και να μου πεις τί ακριβώς θες (κάποια συγκεκριμένη θέση ή τον χάρτη σου). Αν ξέρεις μάλιστα και μία πιο ακριβή ώρα γέννησης θα ήταν το ιδανικό...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)