s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 171
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 171 of 200 FirstFirst ... 71 121 161 167 168 169 170 171 172 173 174 175 181 ... LastLast
Results 1,701 to 1,710 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙς 18/03/1979 ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΙΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΣΤΙς 29/03/1974. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by konstantina-Ntina View Post
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙς 18/03/1979 ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΙΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΣΤΙς 29/03/1974. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Μπορώ ν' ανταποκριθώ στο γενικό αίτημά σου, αγαπητή konstantina-Ntina, που αφορά τον ακριβή υπολογισμό της θέσης των πλανητών σου. Θα πρέπει, ωστόσο, να μου αναφέρεις και ακριβή ώρα γέννησης, γιατί δεν μπορεί αλλιώς να γίνει ο υπολογισμός. Για τα υπόλοιπα γενικά και ειδικά αιτήματά σου, δεν μπορώ να βοηθήσω, διότι στη συγκεκριμένη ενότητα παραθέτουμε μόνο θέσεις πλανητών, δεν κάνουμε δηλ. ερμηνεία ή πρόβλεψη. :bigsmile:

Ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα πώς επεξηγούμε τον γενέθλιο χλαρτη και την ερωτικήν συναστρία.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by MAROULITA2 View Post
    Ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα πώς επεξηγούμε τον γενέθλιο χαρτη και την ερωτικήν συναστρία.
    Στη συγκεκριμένη ενότητα δεν μπορώ να σου δώσω τέτοιες πληροφορίες. Μπορώ όμως να σε παραπέμψω σε ορισμένα άρθρα του σάιτ για να πάρεις μία ιδέα. Γενικότερα σ' έναν γενέθλιο χάρτη, θα κοιτάξεις τη ζωδιακή θέση των πλανητών, τον οίκο που βρίσκονται, τις όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους.

Θα σε βοηθήσουν οι εξής εφαρμογές που έχουμε:
    Ο ωροσκόπος στα ζώδια
    Πλανήτες στα ζώδια
    Σχέση Ήλιου-Ωροσκόπου

Για τη συναστρία, μπορείς να πάρεις μία ιδέα μ' αυτήν την εφαρμογή:
    Ερωτική συναστρία.

Σε παραπέμπω επίσης στο φόρουμ με υποδείγματα αναλύσεων και αφιερώματα που έχουν γίνει κατά καιρούς για διάφορα γνωστά προσωπα.

Για τη συναστρία, μπορείς να διαβάσεις κάποια άρθρα από το φόρουμ: Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις.

Γεία σας! Η ημερομηνία γεννησής μου είναι 18/12/1985 και ώρα 17:35 το απόγευμα.Γεννήθηκα στο Καζαχστάν ( Ουράλσκ). Βασικά ξέρω τον χάρτη μου αλλα θα θελα να μάθω παραπάνω πράγματα όσον αφορά τημ ερμηνεία...και επίσης θα θελα να μάθω..την ερωτική συναστρία με έναν λέωντα με ωροσκόπο πάλι λεωντα και αφροδίτη στον παρθενο...:P (σιγουρα δεν αρκει αλλα δεν ξερω την ώρα της γεννησής του). Please ότι μπορείτε να μου πείτε, πείτε μου... Ευχαριτώ πολύ!!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by CatRinna* View Post
    Γεία σας! Η ημερομηνία γεννησής μου είναι 18/12/1985 και ώρα 17:35 το απόγευμα.Γεννήθηκα στο Καζαχστάν ( Ουράλσκ). Βασικά ξέρω τον χάρτη μου αλλα θα θελα να μάθω παραπάνω πράγματα όσον αφορά τημ ερμηνεία...και επίσης θα θελα να μάθω..την ερωτική συναστρία με έναν λέωντα με ωροσκόπο πάλι λεωντα και αφροδίτη στον παρθενο...:P (σιγουρα δεν αρκει αλλα δεν ξερω την ώρα της γεννησής του). Please ότι μπορείτε να μου πείτε, πείτε μου... Ευχαριτώ πολύ!!!
    Το θέμα είναι, αγαπητή CatRinna*, ότι στη συγκεκριμένη ενότητα δίνουμε χάρτες, αυτό δηλ. που ήδη έχεις. Δεν κάνουμε ερμηνεία ούτε αναλύσεις...

να ρωτησω κατι αν μπροστα απο τον Βορειο Δεσμο δεν υπαρχει r σημαινει οτι ειναι ορθοδρομος ή απλα δεν το βαζουν το r επειδη θεωρειται δεδομενο οτι θα ειναι αναδρομος?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    να ρωτησω κατι αν μπροστα απο τον Βορειο Δεσμο δεν υπαρχει r σημαινει οτι ειναι ορθοδρομος ή απλα δεν το βαζουν το r επειδη θεωρειται δεδομενο οτι θα ειναι αναδρομος?
    Αν λείπει το Rx (κάπως έτσι τέλος πάντων είναι το σύμβολο του ανάδρομου) σημαίνει ότι δεν είναι ανάδρομος. Αυτό όμως σημαίνει ότι και ο Νότιος Δεσμός δεν είναι. Πολύ σπάνια, απ' ό,τι ξέρω μπορεί οι δεσμοί της Σελήνης να είναι ορθόδρομοι.

Όνομα:
    Σέβη

Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που βρίσκεται η υλονόμη στο χάρτη μου? Και πως συμβολίζεται γιατί δεν τη βρίσκω στο πρόγραμμα που έχω? Σας ευχαριστώ! (31/8/1982) αθήνα

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Μπορώ ν' ανταποκριθώ στο γενικό αίτημά σου, αγαπητή konstantina-Ntina, που αφορά τον ακριβή υπολογισμό της θέσης των πλανητών σου. Θα πρέπει, ωστόσο, να μου αναφέρεις και ακριβή ώρα γέννησης, γιατί δεν μπορεί αλλιώς να γίνει ο υπολογισμός. Για τα υπόλοιπα γενικά και ειδικά αιτήματά σου, δεν μπορώ να βοηθήσω, διότι στη συγκεκριμένη ενότητα παραθέτουμε μόνο θέσεις πλανητών, δεν κάνουμε δηλ. ερμηνεία ή πρόβλεψη. :bigsmile:
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙς 18/03/1979 ΣΤΙΣ 23:00, ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)