s
Συναστρίες - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 30 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 27 ... LastLast
Results 161 to 170 of 293

Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by leen View Post
    Aκριβώς αυτό συμβαίνει φίλε μου!!!
    Είναι στο χέρι σου να μάθεις από εκείνη...
    Το παραξενο ειναι οτι εχω μαθει αρκετα και σε λιγο χρόνο. Δεν ξερω αν εχει να κανει με το παιχνιδι του πλουτωνα μεταξυ αιγοκερου-τοξοτη ο οποιος πεφτει πανω στην αφροδιτη μου στον τοξοτη αλλα ηταν κατι που δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια. Παντα ακουγα θεωριες για τον πλουτωνα αλλα τοσα χρονια πανω απο το κεφαλι μου τον ειχα συνηθισει και ξαφνικα...αποκαλυψη...οσο κι αν μερικες φορες ποναει.

Kάποιες φορές δεν μπορείς να ξεφύγεις... όχι έτσι απλά! :bigsmile:

Σε συναστρίες με πολλές και έντονες συνόδους θα το ζήσεις Θες δε Θες. Ακόμα κι αν φύγεις από τον «Τόπο του Εγκληματος» είναι μάταιο γιατί θα έχεις ανοίξει τις πόρτες «από Μέσα». Αυτός είναι ο Πλούτωνας όταν κάνει παρεά με παλιόπαιδα σαν τη Λίλιθ! :toung:
    Πολλες συνοδους ??? καμια 10αρια σου φτανουν ? :blink:

Όνομα:
    Silia

Kάποιες φορές δεν μπορείς να ξεφύγεις... όχι έτσι απλά! :bigsmile:

Σε συναστρίες με πολλές και έντονες συνόδους θα το ζήσεις Θες δε Θες. Ακόμα κι αν φύγεις από τον «Τόπο του Εγκληματος» είναι μάταιο γιατί θα έχεις ανοίξει τις πόρτες «από Μέσα». Αυτός είναι ο Πλούτωνας όταν κάνει παρεά με παλιόπαιδα σαν τη Λίλιθ! :toung:

με... παλιοκόριτσα εννοείς!! :toung:
    may..

Quote Originally Posted by axeman View Post
    Το παραξενο ειναι οτι εχω μαθει αρκετα και σε λιγο χρόνο. Δεν ξερω αν εχει να κανει με το παιχνιδι του πλουτωνα μεταξυ αιγοκερου-τοξοτη ο οποιος πεφτει πανω στην αφροδιτη μου στον τοξοτη αλλα ηταν κατι που δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια. Παντα ακουγα θεωριες για τον πλουτωνα αλλα τοσα χρονια πανω απο το κεφαλι μου τον ειχα συνηθισει και ξαφνικα...αποκαλυψη...οσο κι αν μερικες φορες ποναει.
    Παρατήρησε τα γεγονότα, το χρόνο που συμβαίνουν, πόσο έχεις αλλάξει ... Θα βάλεις μια σειρά στο παζλ και τότε θα καταλάβεις ότι μερικά γεγονότα - με τους εξωτερικούς πλανήτες - δεν είναι καθόλου τυχαία... Είναι το γοητευτικότερο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις με τον εαυτό σου κι έναν άλλο «μοιραίο» για σένα εισβολέα... :bigsmile:

Παρατήρησε τα γεγονότα, το χρόνο που συμβαίνουν, πόσο έχεις αλλάξει ... Θα βάλεις μια σειρά στο παζλ και τότε θα καταλάβεις ότι μερικά γεγονότα - με τους εξωτερικούς πλανήτες - δεν είναι καθόλου τυχαία... Είναι το γοητευτικότερο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις με τον εαυτό σου κι έναν άλλο «μοιραίο» για σένα εισβολέα... :bigsmile:
    Το παρατηρω ηδη εδω και μερικους μηνες και ειπες αυτο ακριβως που με βασανιζει τον τελευταιο καιρο, καποια πραγματα δεν μπορει να ειναι τοσο "τυχαια" ειδικα οταν ο μοιραιος ανθρωπος εκτος απο την παρεα του παλιοκοριτσου είναι παιδι του Νοεμβρη !

Πολλες συνοδους ??? καμια 10αρια σου φτανουν ? :blink:
    Eιλικρινά νομίζω ότι κάθεσαι πάνω στο Ηφαίστειο.... :bigsmile:

Πως νιώθεις γιαυτήν σε ξαναρώτησα πριν...?

Όνομα:
    Silia

Το παρατηρω ηδη εδω και μερικους μηνες και ειπες αυτο ακριβως που με βασανιζει τον τελευταιο καιρο, καποια πραγματα δεν μπορει να ειναι τοσο "τυχαια" ειδικα οταν ο μοιραιος ανθρωπος εκτος απο την παρεα του παλιοκοριτσου είναι παιδι του Νοεμβρη !
    You are... uncorrectable!!! :bigsmile::bigsmile:
    may..

Eιλικρινά νομίζω ότι κάθεσαι πάνω στο Ηφαίστειο.... :bigsmile:

Πως νιώθεις γιαυτήν σε ξαναρώτησα πριν...?
    Σώπα :nuts:

αρκετα παραξενα...δεν εκφραζεται ευκολα...

Quote Originally Posted by may View Post
    You are... uncorrectable!!! :bigsmile::bigsmile:
    μπορω να κανω κι αλλιως :bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

1) ο ήλιος του ενος σε σύνοδο με τον άλλον= έχετε το ίδιο ζώδιο (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)
    2) ο ηλιος σε τετράγωνο με την σελήνη= ασυμφωνία, κακή όψη για ερωτικά θέματα
    3) η σεληνη εξάγωνο με τον ήλιο= ταύτιση, αλλά με προσπάθεια.
    4) ο ερμής σε σύνοδο με τον ερμη= δυνατότητα επικοινωνίας.
    5) η αφροδίτη σε σύνοδο με την αφροδίτη= ταύτιση
    6) ο άρης σε σύνοδο με τον άρη= ανάγκη εξεύρεσης κοινού εχθρού
    7) ο κρόνος σε σύνοδο με τον κρόνο= κοινές εμπειρίες
    8) και όλοι οι πλανήτες σε σύνοδο με τους δικούς του? = κάτι μου λέει ότι έχετε γεννηθεί την ίδια μέρα σχεδόν

μητσακο έχουμε γεννηθει με 2 μέρες διαφορα πανω στην αλλαγη ζωδιων αυτος αιγοκερως και εγω τοξοτης! τι σημαινουν ομως οι πολλες συνοδοι σε μια ερωτικη σχεση?

Quote Originally Posted by maria777 View Post
    μητσακο έχουμε γεννηθει με 2 μέρες διαφορα πανω στην αλλαγη ζωδιων αυτος αιγοκερως και εγω τοξοτης! τι σημαινουν ομως οι πολλες συνοδοι σε μια ερωτικη σχεση?
    Πολύ απλά ότι έχετε κοινές προσλαμβάνουσες. Από εκεί και μετά όμως, το πώς θα τις αναλύσετε και πώς θα εκφραστείτε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Υπάρχει περίπτωση στην πορεία να επιδείξετε ανταγωνιστική διάθεση, μπορεί όμως και αυτή η ταυτοσημία να σας βοηθήσει να πορευτείτε παρέα. Μπορεί μετά από κάποιον καιρό να γίνετε φίλοι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 17 of 30 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 27 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 60 users browsing this thread. (0 members and 60 guests)