s
Ο 2ος οίκος - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 21 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast
Results 161 to 170 of 206
    Όνομα:
    Ελένη

Re: Ο 2ος οίκος

Θα μου κανω μια αναλυση και οποιος μπορει να μου πει αν τα λεω καλα.
    Η ακμη του 2ου μου ειναι στους ιχθεις. Οι ιχθεις δε φημιζονται για τη διαχειριση και γενικα την καλη τους σχεση με το χρημα. Ο Διας ομως και ο Ποσειδων βρισκονται στον 10 οικο και ειναι και σε συνοδο. Μηπως τελικα πεφτει το παραδακι μεσω του επαγγελματος??? Ηδη συμβαινει και επειδη και οι 2 πλανητες ειναι και στον τοξοτη εχει πεσει γενικα πολλη τυχη στον επαγγελματικο τομεα. Αυτα!:nuts::nuts:

Quote Originally Posted by saggitar1 View Post
    Θα μου κανω μια αναλυση και οποιος μπορει να μου πει αν τα λεω καλα.
    Η ακμη του 2ου μου ειναι στους ιχθεις. Οι ιχθεις δε φημιζονται για τη διαχειριση και γενικα την καλη τους σχεση με το χρημα. Ο Διας ομως και ο Ποσειδων βρισκονται στον 10 οικο και ειναι και σε συνοδο. Μηπως τελικα πεφτει το παραδακι μεσω του επαγγελματος??? Ηδη συμβαινει και επειδη και οι 2 πλανητες ειναι και στον τοξοτη εχει πεσει γενικα πολλη τυχη στον επαγγελματικο τομεα. Αυτα!:nuts::nuts:
    Μήπως τελικά όπως εύκολα έρχεται το παραδάκι άλλο τόσο εύκολα φύγει ελέω Ποσειδώνα;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ελένη

Γεια σου Μητσαρα και χρονια πολλα! Εχεις δικιο ομως !:nuts:
    Οπως ερχεται φευγει τρεχαλα αλλα τουλαχιστον ερχεται!

Γειά σας κι από μένα!!! Το Θέμα είναι να κινείται το χρήμα. Αφού έρχεται και φεύγει σημαίνει ότι ξέρεις να το χαίεσαι! Καλό απόγευμα

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by saggitar1 View Post
    Γεια σου Μητσαρα και χρονια πολλα! Εχεις δικιο ομως !:nuts:
    Οπως ερχεται φευγει τρεχαλα αλλα τουλαχιστον ερχεται!
    Όπως επίσης θα μπορούσα να σπαταλάς τα χρήματα σου , για να δημιουργήσεις-αναπτύξεις (διας) μια ψευδή- φανταστική (ποσειδώνας) κοινωνική εικόνα (10 οικος).
    Λέω εγώ τώρα!!!!!!!
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Ελένη

Kι αυτο γινεται οταν δεν εισαι αυθεντικος η εισαι φαντασιοπληκτος και δεν εχεις δανεια!:bigsmile:

παιδιά, ωραία όλα αυτά αλλά λίγο μπερδέυτικα. στον 2ο οικο, ήλιος και πλούτωνας σε σύνοδο, και από δίπλα κρόνος, τι μπορεί να σημαίνουν για τα αποκτήματα? α, να μην ξεχάσω ,2ος στον ζυγό. έχει να κάνει με τις σχέσεις?

καλησπερα. Εγώ έχω τον 2 οίκο στα ψάρια, σύνοδο ήλιο, σελήνη ακριβείας και επίσης σύνοδο με ανοχή 8 μοίρες με την αφροδίτη. Ο Ποσειδώνας μου είναι στον 11 οίκο και ο Δίας μου είναι στον 1 οίκο στον Υδροχόο. Κι έρχομαι να ρωτήσω. Εγώ, πότε θα πάρω κανένα φράγκο;;; οέο;;;;;;

Quote Originally Posted by Alaia View Post
    παιδιά, ωραία όλα αυτά αλλά λίγο μπερδέυτικα. στον 2ο οικο, ήλιος και πλούτωνας σε σύνοδο, και από δίπλα κρόνος, τι μπορεί να σημαίνουν για τα αποκτήματα? α, να μην ξεχάσω ,2ος στον ζυγό. έχει να κάνει με τις σχέσεις?
    Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος εδώ θα βρεις πολλά στοιχεία και για την οικοθεσία και για τις όψεις :bigsmile:
    Quote Originally Posted by VOK View Post
    καλησπερα. Εγώ έχω τον 2 οίκο στα ψάρια, σύνοδο ήλιο, σελήνη ακριβείας και επίσης σύνοδο με ανοχή 8 μοίρες με την αφροδίτη. Ο Ποσειδώνας μου είναι στον 11 οίκο και ο Δίας μου είναι στον 1 οίκο στον Υδροχόο. Κι έρχομαι να ρωτήσω. Εγώ, πότε θα πάρω κανένα φράγκο;;; οέο;;;;;;
    Μμμμμμ, έχω την εντύπωση ότι και να πάρεις πολύ εύκολα θα τα ...δίνεις, ίσως και χωρίς λόγο ή για επουσιώδη (π.χ. "είμαι χαρούμενηηηη, γυρίζω από το Hontos Centeeeeerrr )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Αγαπητέ Μητσάκο, δεν μπορώ να πω, ένα δίκιο το έχεις. Εγώ και το shopping έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης και καθόλου μίσους αλλά, όταν βάλω οικονομικούς στόχους, η ίδια η burberry τσάντα να με φωνάζει από την βιτρίνα, εγώ θα την αγνοήσω. Πέρα όμως από το χιούμορ, σε ποιους οίκους μπορείς να ανγωρίσεις στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι, άντε βρε, κάποια στιγμή στην ζωή σου θα τα έχεις άφθονα τα ρημάδια τα χρήματα;;;; Ευχαριστώ πολύ

Page 17 of 21 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)