s
Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 19 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 LastLast
Results 161 to 170 of 182

Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας

Θα προσπαθήσω κι εγώ να έρθω..αν δεν τύχει τίποτα πάλι...μόνο που επειδή είναι λίγο "περίεργη" μέρα για μένα η Κυριακή..ίσως φύγω λίγο νωρίτερα!! Όταν λέτε Μοναστηράκι.. εννοείτε μέσα στο σταθμό όχι έξω εε? Και όχι στην έξοδο από Αθηνάς..?

Όνομα:
    Βασίλης

Μέσα στο σταθμό, ναι, στην έξοδο που είναι στην πλατεία, όχι στην Αθηνάς. Στην Αθηνάς είναι το μετρό.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ δυστυχώς παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα γιατί γιορτάζει μία φίλη μου και μας έχει καλέσει!Ευελπιστώ για την επόμενη Κυριακή! Καλά να περάσετε!!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Βασίλης

Θέλω να πιστεύω ότι περάσαμε όντως καλά. Βρεθήκαμε στους Διόσκουρους στην Αδριανού. Αυτή τη φορά δοκιμάζαμε ουζάκια. Η παρέα μας ήταν καλή (μαζευτήκαμε καμιά δεκαριά, αν υπολόγισα καλά) και είχαμε και δύο νέες παρουσίες, τη maer8 και τη georgette (Γεωργία μου δεν ξέρω αν το'γραψα σωστά). Ήταν μία ευχάριστη αλλαγή από τον απογευματινό καφέ και μπορούμε να τη δοκιμάζουμε πότε πότε.

Με την ευκαιρία της νέας βδομάδας ήθελα να βάλω κι ένα ερώτημα για την παρέα. Όταν ξεκινήσαμε οι πρώτοι πρώτοι θέλαμε εκτός από τις συναντήσεις να βάλουμε και τις βάσεις για μία δανειστική βιβλιοθήκη. Το θέμα αναφέρθηκε ξώφαλτσα χτες, αλλά η ώρα του ούζου ίσως δεν είναι η καλύτερη για τέτοια συζήτηση. Συνεχίζει και υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτή την ιδέα; Εάν καταφέρναμε και φτιάχναμε μία τέτοια κατάσταση, πόσοι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν πραγματικά αυτή τη δυνατότητα; Αν υπάρχει ενδιαφέρον, εγώ είμαι διατεθειμένος να το ψάξω περισσότερο και να συνεισφέρω, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 10-15 δανεισμοί το μήνα για να αρχίσουμε να το συζητάμε. Σκεφτείτε επίσης ότι ένας μικρός χώρος που θα φιλοξενούσε τη βιβλιοθήκη θα μπορούσε να είναι και ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης για όσους δεν μπορούν να έρχονται τις Κυριακές. Ένα σημείο αναφοράς που θα μπορούσαν να συναντηθούν έστω με 2-3 άλλους από την παρέα μία Παρασκευή βράδυ ή ένα Σάββατο πρωί και να κάνουν μαζί μία εργασία ή να πιουν ένα καφέ. Όσο για τις συνδρομές που λέγαμε όλα αυτά θα είναι σε εθελοντική βάση.

Σκεφτείτε το αν είναι και αν θέλετε το συζητάμε.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βασίλης

Νομίζω τελικά το nick της Γεωργίας είναι ZORZETA.

Πράγματι ήταν πολύ ωραία χθές και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες!! Η ιδέα της βιβλιοθήκης είναι αρκετά ενδιαφέρουσα..προσωπικά θα με ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική..
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Ημουν σιγουρη οτι θα τα περνουσατε καλα!!!
    Στεναχωριεμαι ακομα που τελικα δε μπορεσα να ρθω! Αυτη η ατιμη η γριπη!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Βασίλης

Καλημέρα, παιδιά, πώς είστε; Κυκλοφορούν διάφορα κρυώματα έξω. Είστε όλοι καλά; ¶κουσα κάτι για χιόνια και αλλαγές καιρού. Ήδη σήμερα έχει χιονόνερο. Θα τα καταφέρουμε λέτε να τα πούμε για καφέ την Κυριακή ή θα μας πιάσει κανένα χιόνι;

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Καλημέρα, παιδιά, πώς είστε; Κυκλοφορούν διάφορα κρυώματα έξω. Είστε όλοι καλά; ¶κουσα κάτι για χιόνια και αλλαγές καιρού. Ήδη σήμερα έχει χιονόνερο. Θα τα καταφέρουμε λέτε να τα πούμε για καφέ την Κυριακή ή θα μας πιάσει κανένα χιόνι;
    Καλημέεερααα!!!Εγώ καλά είμαι!Προς το παρόν δηλαδή! Γιατί με το κρύο που τράβηξα το πρωί για να πάω στη σχολή προβλέπω να πάθω κανένα κρυοπάγημα! Και εγώ άκουσα σήμερα το πρωί κάτι για χιόνια και νομίζω πως τελικά θα χιονίσει!Πάντως μακάρι δεν συμφωνείτε;;Εγώ θα έρθω την Κυριακή εκτός και αν χιονίσει!:bigsmile: Αν και για τα χιόνια άκουσα ότι θα "πέσουν" το Σάββατο".
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Κυριακή

Καλημερα παιδια!!
    Κι εγω ειμαι μεσα για καφε, εκτος απροοπτου!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 17 of 19 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)