- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 182
Thread: Ψευδωνυμα ή nick name
-
07-09-2008, 04:21 PM #161
Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Και το μελανι του καρμα , δεν σβηνει με blanco , το ατιμο ... ναι σε λεω ..... :toung:
Ανυπομονουμε να σε δουμε με το καινουριο νικ !!! Ανυπομονει και το συμπαν να σε καλωσορισει ......... :nuts:
Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα , ειναι και μια αλλαγη βρε ... εαν εισαι ανθρωπος των αλλαγων , κουτι θα σου πεσει :bigsmile:
-
07-09-2008, 05:41 PM #162
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
07-09-2008, 11:43 PM #163
-
08-09-2008, 09:40 AM #164
Ναι, εν μέρει...βασικά άρχισε να το χρησιμοποιεί μόλις διαπίστωσε ότι είμαι για ζούπιγμα...υπερβολικά sexy...αλλά τί να περιμένει κανείς από έναν άντρα Κριό με ορωσκόπο στον Λέοντα...!Το καλύτερο κομμάτι του είναι το σεξουαλικό!
-
08-09-2008, 06:38 PM #165
Λατρεύω την Γκαλάντριελ του Τόλκιν. Κρύβει δύναμη και σύνεση ταυτόχρονα. Γνωρίζει καλά τα σκοτεινά σημεία της αλλά φροντίζει να τα κρατά δεμένα και κρυμένα σε μέρη άπατα. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ισσοροπία και η γαλήνη, αλλιώς η ΓΝΩΣΗ!!
Γιαυτό και χρησιμοποιώ το όνομα αυτό. Θα ήθελα πολύ να της έμοιαζα.Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ζήσε με συναίσθηση των πράξεων σου, αρπαγή των ευκαιριών και απόλαυση των δώρων που τόσο απλώχερα πολλές φορές δίνονται..
-
15-09-2008, 11:17 AM #166
to nick mou vgainei apo thn Arwen tou arxoda me mia paralagh.to ekana Argouen oso gia to Vampire einai prwfanes pisteuw pws exw pswra me tous brukolakes huhuhuhuhu
xrhsimopoiw afto to nick ta teleutaia 2 xronia padou.opote an me vreite pouthen mhn dustasete na mou peite geia.egw tha eimai stadar.to kalo einai oti opou thelw na to xrhsimopoihsw den paizei na to exei kapoios allos mia kai einai dikh mou dimiourgeia.filia polla apo sudoma agaphmeno sas vrukolakaki huhuhuu
-
15-09-2008, 11:30 AM #167
εδω διαλεξα το fisherman. σε καποιο αλλο site, ειχα διαλεξει αρχικα το bubble, και μετα το andreas zeppos! σε ζωδιακα site με λιγα λογια, εκουσια διαλεγα και διαλεγω καποιο που να σχετιζεται με το ζωδιο μου η τη φυση του, το νερο! το bubble, ηταν το πρωτο, το παιχνιδιαρικο. ο ζεπος, το σοβαρεψε το πραμα. ο πιτσιρικος ωριμασε και εγινε ψαρας. εδω, συνειρμικα, εβαλα τον ψαρα στα εγγλεζικα! και επεται συνεχεια...!!!
-
09-10-2008, 10:32 PM #168
το δικό μου βγήκε από τα αρχικά στο ονοματεπώνυμο μου..........το έχω και στο e-mail και έτσι δεν το ξεχνάω........
-
10-10-2008, 03:45 PM #169
pisteuw oti to sunshine me ekfrazei apolita!to xrisimopoiw pantou!apla :bigsmile::bigsmile:
pragmatika niw8w san mia iliaxtida!
-
10-10-2008, 04:04 PM #170
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.