s
Ψευδωνυμα ή nick name - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 19 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 LastLast
Results 161 to 170 of 182

Re: Ψευδωνυμα ή nick name

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Απαπα Αθηνούλα μου, τι λες τώρα;
    Ο κύβος ερίφθη, το ποτήρι ξεχείλησε.
    Ασε που δεν είναι να παίζεις μ'αυτά, ότι γράφει (στο κάρμα εννοώ) δεν ξεγράφει.

Εχω ήδη καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα και βρίσκομαι σε κατάσταση ζεν :crazy:προσπαθώντας να αφουγκραστώ ποιό απ' όλα τα υποψήφια nick απελευθερώνει τα καλύτερα vibes στο σύμπαν.
    Και το μελανι του καρμα , δεν σβηνει με blanco , το ατιμο ... ναι σε λεω ..... :toung:

Ανυπομονουμε να σε δουμε με το καινουριο νικ !!! Ανυπομονει και το συμπαν να σε καλωσορισει ......... :nuts:
    Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα , ειναι και μια αλλαγη βρε ... εαν εισαι ανθρωπος των αλλαγων , κουτι θα σου πεσει :bigsmile:

Όνομα:
    Κυριακή

Γελάτε αγαπητή.
    Εγώ δεν αστειεύομαι. Δεν είναι να παίζει κανείς μ'αυτά ...σσσσσττ!! δεν ξέρεις από που θα το'βρεις μετά :scared::scared:
    Αν ο Θεος εχει χιουμορ, τοτε το καρμα ειναι παιχνιδι!!:nuts::bigsmile:
    Ουπς!! Συνδεστε με αμεσως με τα nickname!!! please!!! Μη με ριξετε ... εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!:toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Ωχ οοοοχι πάλι!!! Οοοοχι δεν σημαίνει αυτό
    Εεεε φτάνει πια!!
    Ως εδώ και μη παρέκει
    Το αλλάζω ΤΩΡΑ δεν αντέχω αλλη κοινωνική κατακραυγή.
    Ασε δε που φοβάμαι τις καρμικες προεκτάσεις και επιπτώσεις που μπορεί να πληρώνω στην επόμενη ζωή, εξαιτίας ενός βλάσφημου nick
    Έεελα τώρα που δε σημαίνει αυτό.....αφού είναι φως φανάρι....καρμικό....

Όνομα:
    Εφη

Ναι, εν μέρει...βασικά άρχισε να το χρησιμοποιεί μόλις διαπίστωσε ότι είμαι για ζούπιγμα...υπερβολικά sexy...αλλά τί να περιμένει κανείς από έναν άντρα Κριό με ορωσκόπο στον Λέοντα...!Το καλύτερο κομμάτι του είναι το σεξουαλικό!

Λατρεύω την Γκαλάντριελ του Τόλκιν. Κρύβει δύναμη και σύνεση ταυτόχρονα. Γνωρίζει καλά τα σκοτεινά σημεία της αλλά φροντίζει να τα κρατά δεμένα και κρυμένα σε μέρη άπατα. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ισσοροπία και η γαλήνη, αλλιώς η ΓΝΩΣΗ!!
    Γιαυτό και χρησιμοποιώ το όνομα αυτό. Θα ήθελα πολύ να της έμοιαζα.
    Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ζήσε με συναίσθηση των πράξεων σου, αρπαγή των ευκαιριών και απόλαυση των δώρων που τόσο απλώχερα πολλές φορές δίνονται..

to nick mou vgainei apo thn Arwen tou arxoda me mia paralagh.to ekana Argouen oso gia to Vampire einai prwfanes pisteuw pws exw pswra me tous brukolakes huhuhuhuhu
    xrhsimopoiw afto to nick ta teleutaia 2 xronia padou.opote an me vreite pouthen mhn dustasete na mou peite geia.egw tha eimai stadar.to kalo einai oti opou thelw na to xrhsimopoihsw den paizei na to exei kapoios allos mia kai einai dikh mou dimiourgeia.filia polla apo sudoma agaphmeno sas vrukolakaki huhuhuu

εδω διαλεξα το fisherman. σε καποιο αλλο site, ειχα διαλεξει αρχικα το bubble, και μετα το andreas zeppos! σε ζωδιακα site με λιγα λογια, εκουσια διαλεγα και διαλεγω καποιο που να σχετιζεται με το ζωδιο μου η τη φυση του, το νερο! το bubble, ηταν το πρωτο, το παιχνιδιαρικο. ο ζεπος, το σοβαρεψε το πραμα. ο πιτσιρικος ωριμασε και εγινε ψαρας. εδω, συνειρμικα, εβαλα τον ψαρα στα εγγλεζικα! και επεται συνεχεια...!!!

το δικό μου βγήκε από τα αρχικά στο ονοματεπώνυμο μου..........το έχω και στο e-mail και έτσι δεν το ξεχνάω........

pisteuw oti to sunshine me ekfrazei apolita!to xrisimopoiw pantou!apla :bigsmile::bigsmile:pragmatika niw8w san mia iliaxtida!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by Sunshinesunshine View Post
    pisteuw oti to sunshine me ekfrazei apolita!to xrisimopoiw pantou!apla :bigsmile::bigsmile:pragmatika niw8w san mia iliaxtida!
    Ή σαν δύο! :bigsmile: Σε παρακαλώ μόνο γράφε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα ελληνοφράγκικα κουράζουν...

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 17 of 19 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)