- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 203
Thread: O...ιδανικος τσιγγουνης!
-
03-05-2007, 08:58 PM #161
Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
εγω παντως να πω την αμαρτια μου αν βγω με καποιον εξω και μου πει μισα μισα μαλλον δεν θα ξαναβγω!!! επισης στις σχεσεις μου ειμαι λιγο κακομαθημενη σε αυτον τον τομεα αλλα κι γω κερνουσα καποιες φορες...επισης στις σχεσεις μου συνηθως ξερω αν εχει και ποσα λεφτα εχει ο αλλος την φαση εκεινη και και συμπεριφερομαι αναλογως. Γενικοτερα οι gentlemen με τραβανε
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
03-05-2007, 11:10 PM #162
Εχώ ακούσει αρκετά σχόλια και για τους Παρθένους οτι ειναι τσιγγούνηδες αλλα εγώ προσωπικά ειμαι αρκετά σπάταλη στα χρήματα δεν εχω τετοια κολημματα:nuts:
-
04-05-2007, 12:25 AM #163
Πίσω απ' τη γιορτή είμαι μαρτύριο και καταιγίδα...!!!
-
04-05-2007, 07:24 PM #164
Το κακο σε αυτα τα θεματα ειναι οταν σκεφτεσαι ποιος θα κερασει ποιον και ποσες φορες πληρωσε ο ενας η ο αλλος.Εγω ειμαι πολυ δοτικος τυπος γενικα και δεν τα μετραω αυτα αλλα μετα απο προσφατη εμπειρια εχω πραγματικα προβληματιστει για το τι ειναι σωστο και τι λαθος οταν βγαινεις με εναν αντρα εξω.Που ειναι η λογικη και που αρχιζει η εκμεταλευση..Δεν ξερω.Αν επιμενει να κερασει προσβαλομαστε γιατι μας χαλαει η γυναικεια ανεξαρτησια αν δεν κερασει δεν ειναι κυριος!Λιγο μπαχαλο μου κανει ολο αυτο....:blink:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
05-05-2007, 01:41 AM #165
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι κάπως άβολο να μην σε αφήνουν να πληρώνεις.
Εγώ πάντως κάνω τα πάντα για να μην αφήσω τον άλλο να κεράσει όταν θέλω να πληρώσω εγώ. Παίρνω την απόδειξη από την αρχή ή την φέρνω με τρόπο προς το μέρος μου για να είναι πιο κοντά και αν μετά αρχίσουν τα μα - μου σφυράω (όχι κλέφτικα) αλλά με ύφος ανήξερης. Αλλά και που με βλέπουν και φωνάζουν, εγώ βράχος!
-
05-05-2007, 01:45 AM #166
-
05-05-2007, 01:49 AM #167
-
05-05-2007, 01:50 AM #168
Πράγματι το μισά μισά και εμένα μου κάνει κάπως εξευτελιστικό:embarrest
-
05-05-2007, 01:55 AM #169
κι εγω με τους φιλους μου δεν εχουμε κολληματα οποτε περισσευουν τα σπαταλαμε ποτε ο ενας ποτε ο αλλος... οι τσιγκουνηδες με τα λεφτα ειναι τσιγκουνηδες και με τα αισθηματα...Βεβαια για να μενει κανα λεφτο στην τσεπη πρεπει να μην εισαι κ εντελως τρυπιοχερης αυτο παλευω και γω αλλα προς το παρον δεν το χω καταφερει, οχι οτι εχω και πολλα...
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
16-05-2007, 12:36 PM #170
Δεν πιστεύω ότι αυτός που προνοεί και προσπαθεί να αποταμιεύει κάποια χρήματα είναι και τσιγκούνης...Εξάλλου δύσκολοι καιροί έρχονται,αν τα σκορπούσαμε όλα χωρίς να σκεφτόμαστε τα δύσκολα αλιμονό μας...:embarrest
Όπως, δηλαδή, δεν είναι όμορφο να είναι κάποιος τρυπιοχέρης και να ξοδεύει σε άχρηστες αγορές, άλλο τόσο δεν είναι όμορφη και η τσιγκουνιά.Χρειάζεται κάτι ενδιάμεσο πιστεύω...Πίσω απ' τη γιορτή είμαι μαρτύριο και καταιγίδα...!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.