s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 21 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast
Results 161 to 170 of 203

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

εγω παντως να πω την αμαρτια μου αν βγω με καποιον εξω και μου πει μισα μισα μαλλον δεν θα ξαναβγω!!! επισης στις σχεσεις μου ειμαι λιγο κακομαθημενη σε αυτον τον τομεα αλλα κι γω κερνουσα καποιες φορες...επισης στις σχεσεις μου συνηθως ξερω αν εχει και ποσα λεφτα εχει ο αλλος την φαση εκεινη και και συμπεριφερομαι αναλογως. Γενικοτερα οι gentlemen με τραβανε
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Εχώ ακούσει αρκετά σχόλια και για τους Παρθένους οτι ειναι τσιγγούνηδες αλλα εγώ προσωπικά ειμαι αρκετά σπάταλη στα χρήματα δεν εχω τετοια κολημματα:nuts:

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    εγω παντως να πω την αμαρτια μου αν βγω με καποιον εξω και μου πει μισα μισα μαλλον δεν θα ξαναβγω!!! επισης στις σχεσεις μου ειμαι λιγο κακομαθημενη σε αυτον τον τομεα αλλα κι γω κερνουσα καποιες φορες...επισης στις σχεσεις μου συνηθως ξερω αν εχει και ποσα λεφτα εχει ο αλλος την φαση εκεινη και και συμπεριφερομαι αναλογως. Γενικοτερα οι gentlemen με τραβανε
    Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στην πρώτη φορά που θα βγείτε γιατί αν είσαι πάντα έτσι δε συμφέρεις για σχέση... :toung:

Η αλήθεια είναι ότι αν και κολακεύομαι αρκετά όταν κάποιος επιμένει να με κεράσει μετά από ένα σημείο αισθάνομαι άσχημα....
    Πίσω απ' τη γιορτή είμαι μαρτύριο και καταιγίδα...!!!

Όνομα:
    Μαρια

Το κακο σε αυτα τα θεματα ειναι οταν σκεφτεσαι ποιος θα κερασει ποιον και ποσες φορες πληρωσε ο ενας η ο αλλος.Εγω ειμαι πολυ δοτικος τυπος γενικα και δεν τα μετραω αυτα αλλα μετα απο προσφατη εμπειρια εχω πραγματικα προβληματιστει για το τι ειναι σωστο και τι λαθος οταν βγαινεις με εναν αντρα εξω.Που ειναι η λογικη και που αρχιζει η εκμεταλευση..Δεν ξερω.Αν επιμενει να κερασει προσβαλομαστε γιατι μας χαλαει η γυναικεια ανεξαρτησια αν δεν κερασει δεν ειναι κυριος!Λιγο μπαχαλο μου κανει ολο αυτο....:blink:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    H αλήθεια είναι ότι αν και κολακεύομαι αρκετά όταν κάποιος επιμένει να με κεράσει μετά από ένα σημείο αισθάνομαι άσχημα....
    Συμφωνώ απόλυτα. Είναι κάπως άβολο να μην σε αφήνουν να πληρώνεις.
    Εγώ πάντως κάνω τα πάντα για να μην αφήσω τον άλλο να κεράσει όταν θέλω να πληρώσω εγώ. Παίρνω την απόδειξη από την αρχή ή την φέρνω με τρόπο προς το μέρος μου για να είναι πιο κοντά και αν μετά αρχίσουν τα μα - μου σφυράω (όχι κλέφτικα) αλλά με ύφος ανήξερης. Αλλά και που με βλέπουν και φωνάζουν, εγώ βράχος!

Quote Originally Posted by kia View Post
    Συμφωνώ απόλυτα. Είναι κάπως άβολο να μην σε αφήνουν να πληρώνεις.
    Εγώ πάντως κάνω τα πάντα για να μην αφήσω τον άλλο να κεράσει όταν θέλω να πληρώσω εγώ. Παίρνω την απόδειξη από την αρχή ή την φέρνω με τρόπο προς το μέρος μου για να είναι πιο κοντά και αν μετά αρχίσουν τα μα - μου σφυράω (όχι κλέφτικα) αλλά με ύφος ανήξερης. Αλλά και που με βλέπουν και φωνάζουν, εγώ βράχος!
    Ναι όντως το κάνει και δεν αφήνει με τίποτα την απόδειξη....

Βέβαια υπάρχει και η χρυσή τομή. Κάπου το να μην αφήνεις ούτε τον άλλον να πληρώσει θα τον ενοχλήσει, όπως ενοχλούμαστε εμείς όταν άλλοι μας πληρώνουν:embarrest

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ναι όντως το κάνει και δεν αφήνει με τίποτα την απόδειξη....

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Βέβαια υπάρχει και η χρυσή τομή. Κάπου το να μην αφήνεις ούτε τον άλλον να πληρώσει θα τον ενοχλήσει, όπως ενοχλούμαστε εμείς όταν άλλοι μας πληρώνουν:embarrest
    Ακριβώς γι αυτό και το καλύτερο είναι να πληρώνει και ο ένας και ο άλλος. Την μία ο ένας την άλλη ο άλλος και γενικά με αυτό τον τρόπο για να ευχαριστιούνται και οι δύο. Αλλά όχι μισά μισά γιατί εκεί είναι "κάπως".....

Πράγματι το μισά μισά και εμένα μου κάνει κάπως εξευτελιστικό:embarrest

κι εγω με τους φιλους μου δεν εχουμε κολληματα οποτε περισσευουν τα σπαταλαμε ποτε ο ενας ποτε ο αλλος... οι τσιγκουνηδες με τα λεφτα ειναι τσιγκουνηδες και με τα αισθηματα...Βεβαια για να μενει κανα λεφτο στην τσεπη πρεπει να μην εισαι κ εντελως τρυπιοχερης αυτο παλευω και γω αλλα προς το παρον δεν το χω καταφερει, οχι οτι εχω και πολλα...
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Δεν πιστεύω ότι αυτός που προνοεί και προσπαθεί να αποταμιεύει κάποια χρήματα είναι και τσιγκούνης...Εξάλλου δύσκολοι καιροί έρχονται,αν τα σκορπούσαμε όλα χωρίς να σκεφτόμαστε τα δύσκολα αλιμονό μας...:embarrest

Όπως, δηλαδή, δεν είναι όμορφο να είναι κάποιος τρυπιοχέρης και να ξοδεύει σε άχρηστες αγορές, άλλο τόσο δεν είναι όμορφη και η τσιγκουνιά.Χρειάζεται κάτι ενδιάμεσο πιστεύω...
    Πίσω απ' τη γιορτή είμαι μαρτύριο και καταιγίδα...!!!

Page 17 of 21 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)