- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 277
-
28-11-2006, 03:15 PM #161
Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
28-11-2006, 03:16 PM #162
Συμφωνω με τους προλαλήσαντες και προσθέτω.Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η παθητική συμπεριφορά τους (αχ εγω που εκανα όλα αυτα για σένα,ή κοιτα με τον καημένο,ή ά κολλησε μια τσιχλα στο παπουτσι μου και ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!)με την οποια προσπαθουν να σε κρατάνε δίπλα τους.
Ειλικρινα αυτό με κανει έξαλλη!!!ίσως απλά λόγω χάρτη να εχω "κακη" ή ανυπαρκτη χημεια-τουλάχιστον με τους άντρες εκπροσώπους του ζωδίου αυτου!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
28-11-2006, 03:16 PM #163
Μια προσωπικη εμπειρια απο Ιχθυ: Κλαψα μηδεν, ζηλεια πολλη ανευ λογου και αιτιας!! Παιδικη συμπεριφορα [προφανως λογω ηλικιας τοτε] αλλα και πολλη τρυφεροτητα. Οποτε οσα ειπωθηκαν για τους Ιχθεις -μια και βασιζομαι στον ενα και μοναδικο ως μοντελο συμπεριφορας :toung: - μου φαινονται απο παραλογα εως υπερβολικα! :bigsmile: :bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
28-11-2006, 03:19 PM #164
Μαρίνα, οι καρκίνοι όλα σας τα συναισθήματα τα ζείτε στο έπακρο! Υπερβολικά ερωτευμένοι, υπερβολικά ευαίσθητοι , υπερβολικά θυμωμένοι, κ.ο.κ.:bigsmile:
Απορώ με τις αντοχές σας!:bigsmile:
-
28-11-2006, 03:20 PM #165
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
28-11-2006, 03:25 PM #166
Την κτητικότητα την προσάπτω μάλλον στους ταύρους-όλος-ο-κόσμος-είναι-δικός-μου!!! Ουτε ο Λουδοβίκος ο ΙΔ' έτσι:toung:
-
28-11-2006, 03:28 PM #167
Συμφωνώ για τους ταύρους αλλά και οι ιχθύς δεν πάνε πίσω :toung:
Δύο γνωστές μου ψαράκια δεν άφηναν τους δικούς τους ούτε να αναπνεύσουν!!! :nuts: :toung:
-
28-11-2006, 03:55 PM #168
Δεν υπάρχει καμία απαξίωση για τους Ιχθυς πέρα απο αυτη που η ίδια η ζωή τους έχει κάνει απόλυτα δικαιολογημένα κατ εμέ.Οι Ιχθυς αυτοβαφτίστηκαν σαν τους προστάτες του ζωδιακου και πιστεύουν οτι είναι τόσο καλόψυχοι όσο οι άγιοι και θέλουν να να προσφέρουν πάντα αγάπη και θαλπωρή στους απανταχού κατατρεγμένους.....το λένε τόσο πολύ αυτό χύνοντας κουβάδες δακρύων που στο τέλος το πιστεύουν και οι ίδιοι.
Στον αντίποδα αυτού είναι πλέον βέβαιο και το γνωρίζουν και τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια πως τα κροκοδείλια δάκρυα τους δεν είναι πια ικανά στις μέρες μας να συγκινήσουν κανένα γιατί απλούστατα με τα πολλά τετράγωνα αντιθέσεις κρόνους και μη τα έχουμε πάρει όλοι τα μαθηματάκια μας και δεν μασάμε απο ιχθύσια τεχνάσματα.
Τα οποία συνοπτικα είναι τα εξής.Η επένδυση του μελλοντικού γέλιου μέσα απο τον κουβαΔηλαδή κλαίω του θανατα και το κορόιδο θα με κάνει να γελάσω είτε πηγαινοντας με βόλτα είτε κάνοντας μου πρόταση γάμου είτε αγοράζοντας μου καινούργιο αμάξι.....άρα θε γελάσω....μμμμμμ,Κατηγορώ και τους Αιγόκερους οτι είναι συμφεροντολόγοι και ας ξέρω πως αν ο σύντροφος μου χάσει την δουλειά του θα τον πετάξω με απίστευτη σκληρότητα την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια θα στηρίξουν τον σύντροφο τους στη δύσκολη στιγμή .....ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ.Μιλάνε τώρα οι Ιχθυς για συμφέρον.....που αμα δεν είσαι ο πρίγκιπας η η πριγκίπισα του παραμυθιού σε πετάνε και όχι ντόμπρο πέταμα όπως των σκορπιών αλλά ύπουλο και έμμεσο και φυσικά θα καταλήξεις στον σκουπιδοτενεκέ αφού πρώτα έχεις γίνει στημένη λεμονόκουπα και αφού έχεις αντικατασταθεί ......κάτι που ποτέ δεν θε έκανε ενας ΤΟΞΟΤΗΣ καλό μου ψαράκι ,που και αυτούς δεν τους συμπαθείς.
Στα τσακίδια
Υ.γ
Αν θέλω να συγκινηθώ υπάρχουν και οι Καρκίνοι που κλαίνε και το κάνουν αληθινά και δεν τους περνάει οταν τους δώσεις ένα ρουμπίνι
-
28-11-2006, 04:01 PM #169
και έμμεσο και φυσικά θα καταλήξεις στον σκουπιδοτενεκέ αφού πρώτα έχεις γίνει στημένη λεμονόκουπα και αφού έχεις αντικατασταθεί ......κάτι που ποτέ δεν θε έκανε ενας ΤΟΞΟΤΗΣ καλό μου ψαράκι ,που και αυτούς δεν τους συμπαθείς.
Θα το εκανε κι ενας Τοξοτης με Αρη στους Ιχθεις και ωροσκοπο Ζυγο-Σκορπιο, σε βεβαιωνω!
***Πρεπει να ηταν τρομερη αυτη η Ιχθυς παντως!!Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
28-11-2006, 04:02 PM #170
Δεν υπάρχει πιο ευαίσθητο ζώδιο από τους καρκίνους...
Επιπλέον τα ψαράκια είναι και άπιστα...Ψάχνονται γενικώς...
Πετάνε τον άλλο αφού έχουν πάρει αυτό που θέλουν!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.