- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 330
Thread: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
-
25-08-2008, 09:25 PM #161
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας!Δεν το περίμενα ότι θα έβρισκα τόσους ανθρώπους να μου συμπαρασταθούν από ένα και μόνο post. Και σας ζητώ συγγνώμη αν δεν απάντησα αμέσως στις συμβουλές σας, αλλά προσπαθούσα να μην κάθομαι σπίτι και να κλαίω τη μοίρα μου...Προσπαθούσα να βγαίνω συνέχεια, πρωι-βράδυ. Όχι ότι είμαι καλύτερα, τα ίδια χάλια νιώθω, μου λείπει ακόμα αλλά έχω βάλει πείσμα να αλλάξω σελίδα στη ζωή μου.
Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που κάνατε για 'μένα όλοι σας.
Θα σας ευγνομονώ πάντα!:embarrest
-
25-08-2008, 09:47 PM #162
Δεν υπάρχει «για πάντα» λιμπράκι, φρόντισε να μας ευγνωμονείς για πολύ λίγο - μέχρι την επόμενη αγάπη ας πούμε
. Mind over matter.
.
.
> >
-
25-08-2008, 09:56 PM #163
Ντινα μου,με το περασμα του χρονου τα πραγματα μαλακωνουν,γλυκαινουν.Δραμ ατα,χωρισμοι...Και δεν ειναι που τα ξεχνας,οχι.Απεναντιας ειναι που τα θυμασαι,τ'αναπολεις,τα φερνεις πισω ευγενισμενα,σφραγισμενα μ'ενα χαμογελο...Αυτα τα εγραψε ο Γ.Ριτσος στα Ερωτικα του
Use it before lose it ''May West''
-
25-08-2008, 11:49 PM #164
Μα γιατί όχι για πάντα; Είναι τόσο κακό να θυμάσαι την τόσο σημαντική στήριξη που σου έχουν δώσει άγνωστοι άνθρωποι σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου;;;Δε νομίζς ότι υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω ποτέ το κουράγιο που μου δίνετε ή την αυτοπεποίθηση με την οποία με βοηθάτε να επανακτήσω...
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ
-
25-08-2008, 11:50 PM #165
-
26-08-2008, 12:57 AM #166
Από ευαισθησία έδειξα τεράστια ανοχή. Ένα γενικό όμως θέμα δεν το μετατρέπουμε σε προσωπικό έτσι απλά.
Σας ευχαριστώ για την κατανόησηΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
26-08-2008, 03:35 AM #167
-
26-08-2008, 02:15 PM #168
Δεν είναι όμως κακό, να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, για να βοηθάμε και να βοηθιόμαστε? Δε μπορούμε να έχουμε ένα χώρο για τέτοια θέματα?
Η επικοινωνία των ανθρώπων έχει γίνει πολύ δύσκολη και το βιώνουμε όλοι μας καθημερινά. Ας την έχουμε τουλάχιστον ηλεκτρονικά. Δώστε μας εσείς την ευκαιρία.
"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
26-08-2008, 02:30 PM #169
Αυτό και μόνο κορίτσι μου τα λέει όλα.. Λόγια λόγια λόγια και μόνο λόγια. Αυτοί οι άνθρωποι ικανοποιούνται μόνο με τα λόγια. Από πράξεις πάσχουν.. Μη νομίζεις ποτέ, ότι επειδή σου είπε το "τέρμα" δε θα ξαναγυρίσει.. το΄χω δει και γω το ίδιο έργο... και η κολητή μου(ακόμη το βλέπουμε δηλ.)
Και θα σου τηλεφωνήσει και θα ξαναγυρίσει και θα κάνει και πολλές προσπάθειες για να σε ξαναδεί. Από κει και πέρα είναι επιλογή σου, πως θα αντιδράσεις και πως θες να δεις τον εαυτό σου..
Συμβουλή μου: μακριά από άντρα με σελήνη στους Διδύμους..(για γυναίκα δεν έχω άποψη) και να διαβάσεις τα άρθρα που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα.."Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
26-08-2008, 04:16 PM #170
Η σεληνη στους διδυμους ειναι παρεξηγημενη!!! Αλλα και γενικα απο μια σεληνη δε φαινεται αν ο αλλος θα ναι ολο λογια και απο πραξεις τιποτα!!! Η σεληνη σ αυτη τη θεση μπορει να ειναι δυσκολη αλλα δε μειονεκτει καθολου μα καθολου απο συναισθηματα ισα ισα αρεσκεται να μοιραζεται....
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.