s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 162
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 162 of 200 FirstFirst ... 62 112 152 158 159 160 161 162 163 164 165 166 172 ... LastLast
Results 1,611 to 1,620 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by panther View Post
    Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου.
    Προφανώς της έχει δοθεί πίνακας όψεων Ιουλία μου. Οριζόντια στον πίνακα βρίσκονται οι όψεις πλανητών του ενός με του άλλου ατόμου και κάθετα το αντίθετο.

Τoksotaki εάν αναφέρεσαι σε αυτόν το χάρτη, τότε οι δικοί σου πλανήτες είναι οριζόντια και του άλλου ατόμου κάθετα.

add Επίσης μεταξύ Δία και Ερμή (κάθετα) σχηματίζεται όψη ενάμιση τετραγώνου.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

εγινε μπερδεμα η DR.maroulitsa μου ειχε απαντησει ηδη στο συγκεκριμενο ποστ,ειχα υποβαλλει και αλλες ερωτησεις,ηθελα να της συμπυκνωσω για να μην ειναι διασπαρτες(εμ,οι αποριες μου ερχονταν σιγα-σιγα!) και εκανα λαθος ποστ αντιγραφη και επικολληση,ειχε απαντηθει ηδη.αυτες ειναι οι αναπαντητες ερωτησεις μου...
    μεσα στην συναστρια γινεται αντιθεση μεταξυ Αρη και πλουτωνα του αλλου ατομου και δεν υπαρχει στις οψεις,μηπως το προγραμμα για τον υπολογισμο τους εχει μικροτερη ανοχη για αντιθεση σε συναστρια?επισης θα μπορουσες να μου δωσεις ξεχωριστα τον χαρτη του συγκεκριμενου ατομου?3-3-92 θεσσ.νικη η 10:30 η 11:30?εαν μπορεις μου δινεις για _17 12 90 Αθηνα 20:40 με ολες τις δευτερευουσες οψεις γιατι οσο και να το παλεψα ...!!τον πινακα οψεων με το συγκεκριμενο ατομο με ολες τις δευτερευουσες?αληθεια η προοδευτικη συναστρια θα ηταν ευκολο να γινει για 6 αυγου 07 θεσσ/νικη 11:30,μεταξυ εμενα και της ημ/νιας παραπανω?θα ηθελα εναν χαρτη συναστριας για αυτες τις ημ/νιες,
    21 12 78 θεσσ/νικη 4:30 και 11 11 72 θεσσ/νικη 3:00 ευχαριστω εκ των προτερων!

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by aida26 View Post
    28/7/1981 , 08:10 πμ, brasov ρουμανια
    26/9/1977, 04:30 πμ, θεσ/νικη
    συναστρια ?
    Αγαπητή aida26,
    σου παραθέτω τα εξής:

χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός με ημερομηνία 28/7/81, εξωτερικός με ημερομηνία 26/9/77)
    χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός με ημερομηνία 26/9/77, εξωτερικός με ημερομηνία 28/7/81)
    πίνακας με όψεις συναστρίας

Quote Originally Posted by Daphnaki View Post
    καλημερα σας!!!!!χαιρομαι που υπαρχει αυτο το site και ανηκω κι εγω στην παρεα σας!!!!!εχω λιγο καιρο που ασχολουμαι με τον γενεθλιο χαρτη μου και θα ηθελα μια βοηθεια,αν γινεται.....Εχω γεννηθει 29/3/1971 στις 9+30 το πρωι επιθυμω να μαθω τους δεσμους της Σεληνης μου....(βορειο,νοτιο)....εχω μπερδευτει.....ευχαριστω για το χρονο σας!
    Αγαπητή Daphnaki,
    σημείωσέ μου και τόπο γέννησης για να γίνει ο υπολογισμός!

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Αν και ασχολούμαι καιρό με την ανάλυση του χάρτη μου, δεν έχω βρεί 2 σημεία. Θα μπορούσατε να μου βρείτε το Vertex και το Eq Escandant;;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!:embarrest Η ημερομηνία είναι 21-11-1987 και ώρα 2 το μεσημέρι, Πειραιάς!
    Αγαπητή zeta1987,
    αν ήδη σου έχω δώσει χάρτη, τα σημεία που ζητάς πρέπει να είναι μέσα. Αν τυχόν δεν τα έχεις παρατηρήσει, σου τα παραθέτω εδώ:

Vx στις 25 μοίρες και 31 λεπτά της Παρθένου και στον 7ο οίκο.
    Eq στις 23 μοίρες και 01 λεπτά των Ιχθύων και στον 1ο οίκο.

Quote Originally Posted by set777777 View Post
    Καλημέρα. Θα ήθελα τη συναστρία 10-01-81 07:00 Αθήνα με 03-12-74 14:30 επίσης Αθήνα.Ευχαριστώ
    Αγαπητή set777777,
    σου παραθέτω τα εξής:

χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός με ημερομηνία 10/1/81, εξωτερικός με ημερομηνία 3/12/74)
    χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός με ημερομηνία 3/12/74, εξωτερικός με ημερομηνία 10/1/81)

Quote Originally Posted by see View Post
    καλησπέρα,
    έχω γεννηθεί στη σπάρτη 03/08/1983 και ώρα 13.10
    ευχαριστώ.
    Αγαπητή see,
    μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

θα μπορουσατε να μου κανετε μια συναστρια με προοδους?με τα εξης στοιχεια:17 12 90 Αθηνα 20:40,3 3 92 θεσσ/νικη ωρα 10:30 με 11:30?ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    εγινε μπερδεμα η DR.maroulitsa μου ειχε απαντησει ηδη στο συγκεκριμενο ποστ,ειχα υποβαλλει και αλλες ερωτησεις,ηθελα να της συμπυκνωσω για να μην ειναι διασπαρτες(εμ,οι αποριες μου ερχονταν σιγα-σιγα!) και εκανα λαθος ποστ αντιγραφη και επικολληση,ειχε απαντηθει ηδη.αυτες ειναι οι αναπαντητες ερωτησεις μου...
    μεσα στην συναστρια γινεται αντιθεση μεταξυ Αρη και πλουτωνα του αλλου ατομου και δεν υπαρχει στις οψεις,μηπως το προγραμμα για τον υπολογισμο τους εχει μικροτερη ανοχη για αντιθεση σε συναστρια?επισης θα μπορουσες να μου δωσεις ξεχωριστα τον χαρτη του συγκεκριμενου ατομου?3-3-92 θεσσ.νικη η 10:30 η 11:30?εαν μπορεις μου δινεις για _17 12 90 Αθηνα 20:40 με ολες τις δευτερευουσες οψεις γιατι οσο και να το παλεψα ...!!τον πινακα οψεων με το συγκεκριμενο ατομο με ολες τις δευτερευουσες?αληθεια η προοδευτικη συναστρια θα ηταν ευκολο να γινει για 6 αυγου 07 θεσσ/νικη 11:30,μεταξυ εμενα και της ημ/νιας παραπανω?θα ηθελα εναν χαρτη συναστριας για αυτες τις ημ/νιες,
    21 12 78 θεσσ/νικη 4:30 και 11 11 72 θεσσ/νικη 3:00 ευχαριστω εκ των προτερων!
    Τοξοτακι μας τοσες ερωτησεις σου εχει απαντησει η Dr.Maroulita μας και της αλλαξες ονομα....Χαιρομαστε που εχεις τοσο ενδιαφερον και ασχολεισαι τοσο πολυ.Συνεχισε ετσι.Νομιζω ομως οτι αν διαβασεις τα αρθρα εδω θα ενημερωθεις καλυτερα και οι αποριες σου θα λυνονται ευκολοτερα.Αν δεν κανεις και εσυ χαρτες δεν θα εξασκηθεις!
    Και επανω σε αυτους και με πιο γενικα ερωτηματα σε θεματα οψεων η πλανητων πλεον θα διαφωτιστεις πολυ πολυ καλυτερα νομιζω.
    Φιλικα emmalene :bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Τοξοτακι μας τοσες ερωτησεις σου εχει απαντησει η Dr.Maroulita μας και της αλλαξες ονομα....Χαιρομαστε που εχεις τοσο ενδιαφερον και ασχολεισαι τοσο πολυ.Συνεχισε ετσι.Νομιζω ομως οτι αν διαβασεις τα αρθρα εδω θα ενημερωθεις καλυτερα και οι αποριες σου θα λυνονται ευκολοτερα.Αν δεν κανεις και εσυ χαρτες δεν θα εξασκηθεις!
    Και επανω σε αυτους και με πιο γενικα ερωτηματα σε θεματα οψεων η πλανητων πλεον θα διαφωτιστεις πολυ πολυ καλυτερα νομιζω.
    Φιλικα emmalene :bigsmile:
    Oops sorry για το ονομα Dr.maroulita:embarrest ελπιζω να μην μου θυμωσες και για αυτο δεν μου απαντησες..Ηταν λαθος λογω κεκτημενης ταχυτητας.Εχω διαβασει σχεδον ολα τα αρθρα του φορουμ και με εχουν βοηθησει οντως πολυ emmalene

Όνομα:
    Μαρια

Oops sorry για το ονομα Dr.maroulita:embarrest ελπιζω να μην μου θυμωσες και για αυτο δεν μου απαντησες..Ηταν λαθος λογω κεκτημενης ταχυτητας.Εχω διαβασει σχεδον ολα τα αρθρα του φορουμ και με εχουν βοηθησει οντως πολυ emmalene
    Η Μαρουλιτα μας δεν θυμωνει ποτε εκανα πλακα:bigsmile:
    Και πραγματικα χαιρομαι που διαβαζεις τα αρθρα μας.
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Lightbulb Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

fftopic:

Αγαπητά μέλη, κάποια από τα ποστ σας μεταφέρθηκαν στη σωστή ενότητα και μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτησή σας εδώ

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Λοιπόν, αγαπητό μου Toksotaki... ήρθε η ώρα σου...

Επισης γινεται να κανεις συναστρια οσο αναφορα μια ημερα?σου δινω την ημ/νια 6 Αυγου/07 θεσσ/νικη 11:00-12:00...
    Διπλός χάρτης με τις διελεύσεις της μέρας που ζητάς
    Πίνακας με όψεις που σχηματίζονται με τον γενέθλιό σου

επισης θα ηθελα εναν χαρτι συανστριας για αυτε ςτις ημ/νιες, 21 12 78 θεσσ/νικη 4:30 και 11 11 72 θεσσ/νικη 3:00 ευχαριστω εκ των προτερων
    διπλός χάρτης 01
    διπλός χάρτης 02

...επισης εναν για 17 12 90 ΑΘηνα 20:40(ω ναι παλι εγω!) με 25 4 89 θεσσ/νικη ωρα αγνωστη!
    πίνακας με όψεις συναστρίας (χωρίς ώρα γέννησης δεν μπορώ να φτιάξω γενέθλιο, άρα θα κοιτάξεις μόνο τί όψεις σχηματίζονται)

επισης θα μπορουσες να μου δωσεις ξεχωριστα τον χαρτη του συγκεκριμενου ατομου?3-3-92 θεσσ.νικη η 10:30 η 11:30?
    γενέθλιος χάρτης με τη μία ώρα
    γενέθλιος χάρτης με την άλλη ώρα

εαν μπορεις μου δινεις για _17 12 90 Αθηνα 20:40 με ολες τις δευτερευουσες οψεις γιατι οσο και να το παλεψα ...!!
    πίνακας με ΟΛΕΣ τις όψεις που έχουν καταγραφεί στο αστρολογικό στερέωμα, μη σου πω και στο σύμπαν ολόκληρο. Δεν υπάρχουν άλλες, ορκίζομαι στον Τουτάτη.

τον πινακα οψεων με το συγκεκριμενο ατομο με ολες τις δευτερευουσες?
    πίνακας με ΟΛΕΣ τις όψεις από τον γενέθλιο του ατόμου

αληθεια η προοδευτικη συναστρια θα ηταν ευκολο να γινει για 6 αυγου 07 θεσσ/νικη 11:30,μεταξυ εμενα και της ημ/νιας παραπανω?
    προοδευτικός χάρτης δικός σου (1 μοίρα - ένας χρόνος)
    προοδευτικός χάρτης δικος του (1 μοίρα - ένας χρόνος)
    προοδευτική συναστρία 01
    προοδευτική συναστρία 02
    πίνακας με όψεις προοδευτικής συναστρίας

Θα παρακαλούσα, ωστόσο, να μη συμβεί αυτό το πράγμα ξανά. Σου παραθέτω 15 χάρτες ουσιαστικά, ήδη έχω φάει μία ώρα για να τους φτιάξω στα 2 προγράμματα, να τους αποθηκεύσω και να τους ανεβάσω... Καλή είναι η γνώση και η μελέτη, αλλά τέτοιος καταιγισμός δεν έχει ξαναγίνει... Χωρίς παρεξήγηση...

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 22.4.1980
    ΚΑΙ ΩΡΑ 23.30

ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)