- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 151 to 160 of 253
-
15-10-2008, 03:01 PM #151
Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Το πιο λογικό είναι να έχει γενέθλια σύνοδο Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο και τώρα να τρώει την αντίθεση του διελ. Ουρανού από τα Ψάρια. Γενικά όμως και με δεδομένο ότι ο Ουρανός για να ολοκληρώσει ένα κύκλο θέλει καμια 80άρα χρόνια, στα 40 περίπου γίνεται αντίθεση διελ. Ουρανού με γενέθλιο και εκεί το άτομο αρχίζει να μην νιώθει και τόσο καλά με τα όσα βλέπει πίσω του και θέλει να τα αλλάξει. Και όταν τα αλλάζει, τα αλλάζει με ...ουράνιο τρόπο.
Ένας από τους λόγους που χαρακτηρίζονται από κάποιους ...μοιραία τα ωροσκόπια όσων έχουν γεννηθεί πριν από 40 χρόνια περίπου είναι και αυτή η σύνοδος που σου γράφω πιο πάνω. Μπορεί να γίνεται από πλανήτες που αφορούν μια ολόκληρη γενιά, αλλά τα άτομα αυτής της γενιάς μεμονωμένα θα υποστούν στην προσωπική τους ζωή ουσιαστικές αλλαγές, με αποτέλεσμα να έχουμε και κοινωνικές αλλαγές...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-10-2008, 03:28 PM #152
-
15-10-2008, 03:59 PM #153
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-10-2008, 04:02 PM #154
Προφανώς ο μεταφορέας!
Κωνσταντίνα μου αν ο γιός σου είχε στα 65 του σχέση με μια 40-ρα θα είχες το ίδιο πρόβλημα και την ίδια αντίδραση? Όπως γενικά αν μάθαινες την οποιαδήποτε σχέση 65-ρηδων με 40-ρες? Αν η 40-ρα ήταν κόρη σου? Αν είχες κόρη στα 20 και μάθαινες ότι είχε σχέση με 45-ρη? Ενδιαφέροντα ερωτήματα προκύπτουν, ε? :bigsmile:
Ο Μητσάκος προφανώς εννοεί ότι πριν 40 περίπου χρόνια έγινε σύνοδος Πλούτωνα - Ουρανού. Επειδή οι πλανήτες είναι αργοί η σύνοδος κράτησε πολύ και «καταγράφηκε» στα γεννέθλια ωροσκόπια μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι που την έχουν στα ωροσκόπιά τους, δηλαδή η σημερινή γενιά των 40-ρηδων, τώρα έρχονται αντιμέτωποι με την ενεργοποίησή της από τον Ουρανό που περνάει απέναντί τους.
Ή κατάλαβα λάθος? :dizzy:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
15-10-2008, 09:08 PM #155
Να'μαι κι εγώ... (όχι ο μεταφορέας, αλλά συνομήλική του):toung:
Ωσάν γέννημα της εποχής των λουλουδιών με τη σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο που εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό, σας ενημερώσω ότι περνάω --μαζί με το μεταφορέα-- αυτήν την αντίθεση του διελαύνοντος Ουρανού προς την παραπάνω σύνοδο (ο οποίος πηγαινοέρχεται λόγω ανάδρομου). Επιπλέον, παίζει και το πρώτο τετράγωνο του διελαύνοντος Ποσειδώνα προς το γενέθλιο. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, καταφθάνει και ο μέγας δάσκαλος Κρόνος να κάτσει πάνω στην παραπάνω σύνοδο.
Είναι αυτό που λένε "midlife crisis" ή αλλιώς κρίση της μέσης ηλικίας... (εγώ βέβαια είμαι ακόμα σε αναπαραγωγική φάση:bigsmileΠροσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
15-10-2008, 09:29 PM #156
[QUOTE=Δείμων;67193]Προφανώς ο μεταφορέας!
Κωνσταντίνα μου αν ο γιός σου είχε στα 65 του σχέση με μια 40-ρα θα είχες το ίδιο πρόβλημα και την ίδια αντίδραση? Όπως γενικά αν μάθαινες την οποιαδήποτε σχέση 65-ρηδων με 40-ρες? Αν η 40-ρα ήταν κόρη σου? Αν είχες κόρη στα 20 και μάθαινες ότι είχε σχέση με 45-ρη? Ενδιαφέροντα ερωτήματα προκύπτουν, ε? :bigsmile:
Κοίτα ..:bigsmile:Ομολογώ πως οι πρώτες αντιδράσεις μου είναι πάντα υπερβολικές..Πραγματικά δεν ξέρω να σου απαντήσω τι θα έκανα,αλλά το σίγουρο είναι πως θα με ξένιζε αρκετά το όλο θέμα..πιστεύω πως όπως παντού ,έτσι κ σ αυτή τη περίπτωση,πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια.Γι αυτό ανέφερα σε παραπάνω πόστ μου τα 10 χρόνια :unsure:
Σε γενικές γραμμές ..πιστεύω πως απο εκεί κ πάνω πάμε σε ...ψυχολογικούς παράγοντες να το πώ??
Πάντως δεν νομίζω πως θα το υποστήριζα αν κ ειμαι αρκετά "ανοιχτό"άτομο ,φίλε μου Δείμων:bigsmile:What goes around comes around
-
15-10-2008, 09:38 PM #157
Originally Posted by leoma;67201 ([SIZE=2
Originally Posted by leoma;67201 ([SIZE=1οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
15-10-2008, 11:19 PM #158
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ...:crazy:
Αυτο τα λεει ολα..
Θα μεταναστευσει η νυφη..για να σωθει...αρχικα..καλα ο γαμπρος..αστο..:scared:
μετα επειδη οντως εισαι ανοιχτο ατομο,θα ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!!!
Αλλα τι συζηταμε Ντινα μου..εμεις θα κανουμε εκδρομες με τα καπη τοτε..
Τι παρισια.. τι λονδινα...τι αμστερνταμ..θα παιρνουμε μαζι και την νυφη σου :nuts::nuts:...τι χολοσκας..
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
15-10-2008, 11:35 PM #159
-
10-12-2008, 06:19 PM #160
Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο... Υπάρχει περίπτωση να γίνονται τα δύο ταυτοχρονα; Δηλαδή και ο μικρός σε ηλικία να αναζητά το γονεϊκό πρότυπο, αλλά και να παίζει το ρόλο του "ώριμου" κα κατασταλαγμένου ατόμου στη σχέση;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.