- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 151 to 160 of 174
-
05-02-2007, 03:29 PM #151
Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
και από τον κυνισμό, εγωισμό, κακοήθεια...
-
05-02-2007, 03:46 PM #152
Δεν ξέρω κατά πόσο κολλάει στην κουβέντα αλλά προσωπικά το βρίσκω λίγο εντός κλίματος :toung:
Τα είχα με έναν Ζυγό και χωρίσαμε πριν αρκετούς μήνες (βέβαια εγώ τον σκέφτομαι ακόμα...) και αυτός πρόσφατα τα ξαναβρήκε με την πρώην του...
Για να μην τα πολυλογώ,σεβάστηκα το γεγονός ότι είχε μια σχέση και εξαφανίστηκα...Δεν πέρασαν ούτε τρεις εβδομάδες και με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε...Ήξερα ότι αν πήγαινα θα γινόταν αυτό που δεν έπρεπε...:toung:
Πάντα τον είχα στο μυαλό μου ,όμως,σαν τον τέλειο και σωστό και γι'αυτό ήμουν τόσο καιρό κολημμένη μαζί του....Πήγα και όντως έγινε...Ξενέρωσα τόσο πολύ που το έκανε,που κεράτωσε δηλαδή,και πλέον τον έχω απομυθοποιήσει τελείως!!!!Σκέφτηκα ότι εφόσον το έκανε σε αυτή γιατί όχι και σε μένα...Εν τω μεταξύ έμαθε ότι εγώ στο ενδιάμεσο είχα κάνει έρωτα με κάποιον άλλον (όχι σχέση,απλά έρωτα) και γύρισε και μου είπε:"Δε με αγαπάς και τόσο καιρό που έλεγες ότι με αγαπάς έλεγες ψέμματα..Αν με αγαπούσες θα με περίμενες...." :blink:
Το διανοείστε;;;;Μου την είπε που δεν τον περιμένω ενώ έχει ήδη σχέση...Έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα μου όταν τον άκουγα να μιλάει έτσι...
Αυτά...Δεν ξέρω κατά πόσο κόλλαγε με το θέμα αλλά έπρεπε να το πω..Θα έσκαγα η γυναίκα
-
05-02-2007, 05:39 PM #153
αγαπητή skylorock,
καλά έκανες και το είπες αφού δεν άντεχες να το κρατάς μέσα σου.
εγώ θα σε συμβούλευα να τον ξεχάσεις και να πας για άλλα. μην κολλάς σε κάποιον που δεν σε αγαπάει πραγματικά ή δεν σου φέρθηκε καλά. άλλωστε καλύτερα να τελειώσεις κάτι όσο είναι νωρίς, πριν η αγάπη γίνει μίσος.
-
05-02-2007, 06:50 PM #154
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;Ότι αν κι έχουν γίνει πολύ άσχημα πράγματα μεταξύ μας,όπως για παράδειγμα άσχημοι τσακωμοί,πάντα μετά από καιρό αρχίζουμε να τα "ξαναλέμε" με δική του πάντα πρωτοβουλία...Όταν βλέπει ότι χάνομαι εμφανίζεται ξανά και με ξεσηκώνει...:embarrest
Τώρα θα μου πεις "εσύ γιατί τρέχεις πίσω του"...Κοίτα,πρώτον γιατί αν δεν το κάνω πιστεύω ότι πάντα θα με "τρώει" το γεγονός μήπως τώρα έχει αλλάξει και θέλει να κάνουμε μια καινούρια αρχή...Και δεύτερον δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να του πω "όχι".Δε θέλω να αισθανθεί άσχημα εξαιτίας μου...Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο και μάλιστα μετά από το δικό του φέρσιμο να με νοιάζει ακόμα αν θα νιώσει άσχημα ή όχι αλλά τον αγαπάω τόσο πολύ που το σκέφτομαι κι έτσι...
-
05-02-2007, 06:59 PM #155
-
06-02-2007, 10:17 AM #156
Αγαπητή skylorock,
Θα μπορούσα να τα έχω γράψει εγώ όσα λες...
Εγώ ήμουν με ένα ζυγό και αφού τη μία μέρα μου έλεγε να ζήσουμε μαζί την επόμενη (αλλά την ακριβώς επόμενη σου λεώ!) εξαφανιζόταν. Αν δεν τον έψαχνα μου την έλεγε κιόλας...Και αφού χωρίζουμε, δεν απάνταγε ούτε καν σε πρακτικά ζητήματα του στυλ "Πότε θα μου φέρεις τα πράγματά μου;" Καμία απάντηση για μέρες...Και σήμερα ας πούμε με ρωτάει σα να μη συμβαίνει τίποτα αν θέλω να βρεθούμε το απόγευμα τάχα μου για τα πράγματα αφού του έχω πει οτι δε θέλω να τον ξαναδώ και αν είναι για τα πράγματα να τα αφήσει έξω από το σπίτι μου για να μη βρεθούμε! Και δεν ξέρω τι να κάνω! Όπως λες κι εσύ, τον αγαπάω και δεν μπορώ μακρυά του αλλά από την άλλη έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου και φοβάμαι. Φοβάμαι ότι αν βρεθούμε δεν θα αντισταθούμε και μπορεί μετά να γίνουν τα ίδια και απλά εγώ να παρατείνω τον πόνο μου...
Φοβερό δίλημμα...Any ideas από μια ομοιοπαθούσα;;;
-
06-02-2007, 10:27 AM #157
-
06-02-2007, 10:36 AM #158
-
06-02-2007, 10:40 AM #159
Ξαποστειλε τον γρήγορα.
Είχα αφήσει σε σπίτι ζυγού το αγαπημένο μου δαχτυλίδι, πριν 2 χρόνια, άδειασα άπειρες κάρτες να του το ζητάω αλλά τπτ. Αδιαφορία! Οι ζυγοί έχουν δική τους νοοτροπία στους χωρισμούς, και μου σπάει τα νευρα αυτό.
-
06-02-2007, 10:46 AM #160
Μια και βλεπω προτίμηση σε συγκεκριμένο ιρλανδικό γκρουπ θα σου αντιπροτείνω "You say when he hits you, you don't mind
Because when he hurts you, you feel alive "
Μεταφορικά φυσικά.
Αν αγαπάμε έστω και λίγο τον εαυτο μας δεν θα τον υποβάλλουμε σε κινέζικα βασανιστήρια,ουτε θα τον καταδικάσουμε να περιμένει για το "τιποτα"και τα ψίχουλα που θα μας αφήσει κάποιος.
Κατα δευτερον σε τελείως προσωπικό επίπεδο μιλώντας,η αναποφασιστικότητα & η αστάθεια -ειδικά σε έναν άνδρα- θα με απωθούσε φοβερά και το διαπίστωσα στην πράξη.:sick:Η μας θέλουν ή δε μας θέλουν.Απλά πράγματα.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.