- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 151 to 160 of 268
-
15-11-2007, 12:24 AM #151
Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
Ένα είναι το σημαντικό να ζούμε όμορφα το σήμερα και όποιος θέλει μένει κοντά μας, αλλιώς ο καθένας πέρνει το δρόμο του:bigsmile:
Κάτσε να δεις με ποιον θα συμφωνήσω τώρα ...........I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
15-11-2007, 10:41 AM #152
-
15-11-2007, 11:00 AM #153
Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό.. Γιατί άμα θέλει πολύ ο ένας τον άλλον μπορεί να κάνει μία υποχώρηση για λίγο διάστημα άμα ο ένας από τους 2 περνάει μία λίγο δύσκολη φάση ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια πράγματα.. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα..(Γενικα μιλώντας πάντα)
Συμφωνωωωωω!:clapping: ¶μα θέλει ο ένας τον άλλον τα βρίσκουν.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
15-11-2007, 11:19 AM #154
[QUOTE=zeta1987;42662]Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό.. Γιατί άμα θέλει πολύ ο ένας τον άλλον μπορεί να κάνει μία υποχώρηση για λίγο διάστημα άμα ο ένας από τους 2 περνάει μία λίγο δύσκολη φάση ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια πράγματα.. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα..(Γενικα μιλώντας πάντα)
Δικαιο αυτο. Απλα σεβομενος την επιθυμια της δεν επειμενω. Σιγουρα χρειαζονται υποχωρισεις. Στα δυσκολα εγω κρατησα την σημαια και επειδη με ξερω αν χρειαστει (το απευχομαι) θα την ξανακρατησω.Ομως καθε τελος ειναι και μια νεα αρχη. :unsure:
-
15-11-2007, 11:22 AM #155
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
15-11-2007, 11:30 AM #156
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
15-11-2007, 11:40 AM #157
-
15-11-2007, 11:54 AM #158
Έτσι θεωρείς και έτσι είναι η αγάπη κατά την γνώμη μου πάντα. Στα δύσκολα φαίνονται οι σωστοί σε όλα τα επίπεδα σχέσεων, καθώς και ποιοί θέλουν να παραμείνουν δίπλα σου.:blink:
Όντως δύσκολα τα πράγματα, αλλά από αυτή την δοκιμασία θα βγείς πιο ώριμος και δυνατός. Αυτό να σκέφτεσαι.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
15-11-2007, 12:04 PM #159
-
15-11-2007, 03:09 PM #160
Επειδή μόλις πήρα ενα mail από τον πρώην μου και με φούρκισε και επειδή δε θέλω να πάει αυτός στο χώμα και εγώ στη φυλακή έχω να πω το εξής για τα πισογυρίσματα. Γιατί να το ξανατολμήσεις αν τη πρώτη φορά δε σου βγήκε?
Γιατί ο άλλος να μη σε έχει εκτιμήσει από την αρχή και να καταλάβει την αξία σου όταν έχεις φύγει? Και όσον αφορά το θέμα ότι υπάρχουν συναισθήματα και είναι δύσκολο, λέμε ότι ξανακάνουμε τα ίδια τι ακριβώς θα έχει αλλάξει? Δε σας το κρύβω ότι ναι έχω αισθήματα ακόμα τελικά διαπιστώνω, αλλά πόσο πάλι θα κρατήσουν τα μέλια? Μέχρι να καταλάβει πάλι ότι δεν ταιριάζουμε? Να μου λείπει ακόμα κι αν πονάει...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.