- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Σας αρέσει το myHoroscope;
- Voters
- 555. You may not vote on this poll
-
Είναι Πολύ καλό
371 66.85% -
Είναι Καλό
151 27.21% -
Είναι Μέτριο
11 1.98% -
Είναι Κακό
0 0% -
Έχει ελλείψεις
16 2.88% -
Είναι αδιάφορο
6 1.08%
Results 151 to 160 of 164
-
19-12-2012, 11:45 AM #151
Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Αγαπητέ zen είναι κάτι περισσότερο από φανερό ότι δεν έχεις καταλάβεις πως λειτουργεί το σάιτ...
Ασχολούμαστε με ότι θέλει ο καθένας να ασχοληθεί, είτε είναι τα ερωτικά είτε είναι οτιδήποτε άλλο. Γράφει ο καθένας προαιρετικά, αφιλοκερδώς για όποιο θέμα θελήσει να γράψει. Ο χώρος που μας φιλοξενεί δεν είναι επαγγελματικός, πολύ περισσότερο για να δίνει προσωπικές προβλέψεις. Δεν είμαστε γραμμή στήριξης αλλά αστρολογικό σάιτ με άρθρα και φόρουμ συζητήσεων για τυχόν απορίες.
Οποιος επιθυμεί προσωπικές προβλέψεις κλείνει ένα ραντεβού με αστρολόγο της αρεσκείας του κι αυτό είναι όλο, δεν απαιτεί προβλέψεις εδώ και τώρα και μάλιστα σε ένα σάιτ που σκοπός του είναι τα μέλη του να μάθουν και να συζητούν περισσότερα για την αστρολογία.
Να σου πω επίσης πως όποιος έχει λύσει τα αισθηματικά του και ενδιάφερεται για την ανεργία ή την ανέχεια που υπάρχει γύρω μας δεν περιμένει διακαώς να διαβάσει τις προσωπικές προβλέψεις του 2013
Καλή συνέχεια.
-
19-12-2012, 08:52 PM #152
μήπως θες να σου βρούνε και δουλειά??
-
25-02-2013, 02:49 AM #153
Γιατί στην ενότητα ''ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ'' σε όποι απο τις υποενότες και να πατήσω ,στα βελάκια δεν μπορώ να επιλέξω το ζώδιό μου ή τους πλανήτες μου αλλά μου εμφανίζει μόνο του κριού?
-
25-02-2013, 02:06 PM #154
Πολύ ωραίο το site σας, μας αρέσει πολύ. Θα ήθελα όμως στις δωρεάν αναλύσεις όπως π.χ διελεύσεις ατομικές να υπάρχει και δωρεάν ανάλυση στην προοδευτική συναστρία.
-
27-02-2013, 07:37 PM #155
Πόσα πολλά πράγματα έχω μάθει από εδώ... και δωρεάν! Για όλους εσάς που μπερδεύεστε, υπομονή και θέληση να έχετε+θα ξεμπερδευτείτε μια χαρά, άλλωστε στην αρχή όλοι μπερδευόμασταν. Αν θα ήθελα κάτι παραπάνω, χμμμ αστροχαρτογραφία
-
27-02-2013, 08:37 PM #156
ε, ναι μετά τα σημερινά γεγονότα, θα ήθελα Κάτια , Τίνα, Χρήστο κα Μόζορα και όλους όσους ξεχνώ (συγχωρέστε με) ένα αρθρο για τον Παπαγεωργόπουλο...Τον χάρτη του προσπαθώ να τον βρω αλλά δεν....
Victory
-
08-03-2013, 06:34 PM #157
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
10-03-2013, 05:13 PM #158
Είμαι γραμμένη εδώ και κάποιους μήνες στο Myhoroscope και βρίσκω τον εαυτό μου να ανατρέχει αρκετά συχνά στο site σας διαβάζοντας εξειδικευμένα άρθρα αλλά και τις συχνές δημοσιεύσεις των συνεργατών σας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την αστρολογία και επίσης για την ποικιλία (και την ποιότητα) των μεταφράσεων σε θέματα που πρωτύτερα δεν είχα καν αντιληφθεί την ύπαρξη τους και τη γνωριμία με καταξιωμένους αρθρογράφους του χώρου.
Προσωπικά εμένα το μόνο που με ενόχλησε ήταν το ράδιο (η επιλογή της μουσικής είναι κάτι προσωπικό) το οποίο και εν τέλει απενεργοποίησα.
Συνεχίστε την καλή δουλειά, είμαστε μαζί σας απολαμβάνοντας τους καρπούς σας των κόπων σας
Σας ευχαριστώ και πάλι
-
07-04-2013, 03:45 AM #159
Καλησπερα σας! Ειμαι αρκετο καιρο μελος. Απο παλια ασχολιομουν με την Αστρολογια αλλα πολυ-πολυ ερασιτεχνικα. Μεγαλωνοντας αρχισα να συνειδητοποιω οτι τα αστρα με επηρεαζουν....και αρχισα σιγα σιγα να ψαχνομαι! (εχω εξαλλου γεματο το 12 οικο μου, οποτε δε θα το απεφευγα!). Εψαχνα, εψαχνα, περιοδικα, βιβλια, ιντερνετ, ωσπου ανακαλυψα αυτην την ιστοσελιδα! Αυτο που θα ηθελα περισσοτερο, ειναι μια πιο διεξοδικη αναλυση οσον αφορα τις μοιρες. Θεωρω οτι οι μοιρες οπου εχουμε τον καθε πλανητη, σε συνδυασμο με τον οικο μας δινουν πολλες απαντησεις. Βεβαια, οπως ενας καλος μαγειρας, ποτε δεν αποκαλυπτει οοοολη τη συνταγη του, ολα τα υλικα που χρησιμοποιησε, ετσι και ενας αστρολογος ποτε δε θα αποκαλυψει τον τροπο με τον οποιο διαβαζει τα αστρα!Αλλιως ολοι θα μασταν αστρολογοι!!!!Αυτα!!! Καλο βραδυ!!!
-
24-08-2013, 03:17 PM #160
Διάβασα την πρόταση της Δέσποινας (Κούκι) να γίνει το site συνδρομητικό και νομίζω πως θα μπορούσε να αποτελεί μία καλή λύση (είναι κάτι που έχει συζητηθεί και στο παρελθόν).
Ωστόσο, για να μην απεραντολογούμε, αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν το site κλείσει 31 Αυγούστου (σε 6 μέρες δηλαδή). Θα πρέπει να παρθεί η απόφαση και ακολούθως να υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο, ώστε να διαπιστωθεί, πρακτικά, ο πραγματικός αριθμός των ενδιαφερόμενων και αν αυτός είναι ικανός να υποστηρίξει την λειτουργία του site. Αν στην αρχική σελίδα μπει μια σχετική ανακοίνωση με εύλογο χρονικό περιθώριο, ίσως κάτι γίνει. Άλλωστε ,αν και δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, φαντάζομαι ότι το συνδρομητικό θα έχει μία σειρά από τυπικές διαδικασίες που θα πρέπει να γίνουν.
Οι παλιοί έλεγαν ότι με τα λόγια, χτίζω ανώγια και καταγώγια. Εδώ χρειάζονται έργα και πράξεις.
Η αστρολογική μας κοινότητα, το my horoscope, με όλα του τα προβλήματα, ήταν μέχρι τώρα το πιο αξιοπρεπές και αξιόπιστο φόρουμ που έχουμε στη χώρα. Πέρα από τα ενεργά μέλη που επικοινωνούσαμε μεταξύ μας και γνωριζόμαστε σε διαδικτυακό επίπεδο, ο κύριος όγκος βρισκόταν εδώ απλώς διαβάζοντας. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο σημαντικούς ή υπολογίσιμους . Ίσως λοιπόν να υπάρχει κάποιος τρόπος, αν υπάρξουν οι άνθρωποι που θα τον μεθοδεύσουν.
Στο βαθμό που ο σκοπός αυτής της κοινότητας είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων , σχετικά με την αστρολογία, όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, έχουν κάθε λόγο να θέλουν να παραμείνει σε λειτουργία. Ακόμα και για όσους έχουν αρκετή γνώση και διαφορετικούς τρόπους να πάνε την γνώση τους παρακάτω, εξακολουθεί να είναι ένας τόπος που μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη-ενδιαφέρον για την αστρολογία.
Το ραδιόφωνο είναι ένα εξαιρετικό άνοιγμα, μια διαφορετική κατάσταση. Ωστόσο, το ίδιο το site και ιδιαίτερα το φόρουμ, παραμένει η κορωνίδα της ισότιμης επικοινωνίας. Είναι στην διάθεσή μας όταν εμείς έχουμε τον χρόνο και μπορούμε να επικοινωνούμε ότι ώρα θέλουμε. Η όποια γνώση είναι εκεί, διαθέσιμη όταν την θέλουμε. Η όποια συζήτηση είναι εκεί, διαθέσιμη όταν την θέλουμε. Μεγάλη υπόθεση για την δύσκολη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας.
Η συνδρομή, ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία για περίσκεψη και επαναπροσδιορισμό στο τι σημαίνει για τον καθένα η αστρολογία και πως την αντιμετωπίζει.
Φαίνεται πως όλα συμμορφώνονται στις τρέχουσες πλανητικές απαιτήσεις. Καιρός να χωρίσει η ήρα απ’ το στάρι.
Ότι κι αν γίνει στο τέλος, θα είναι αυτό που έπρεπε να γίνει.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.