s
Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε? - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 29 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... LastLast
Results 151 to 160 of 282

Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?

Δεν ξερω γιατι κι αν αυτο ειναι τυχαίο στη ζωή μου αλλα θα σας πω κατι που τυχαίνει σε μενα . οι περισσοτερες σχεσεις μου κ οι πιο μακροχρονες, οι πιο εντονες ειναι με ταυρους Perfect (ειμαι ιχθεις). χωρις καν να το επιδιωκω δεν ξερω πως γινεται τους τραβαω με τραβουν σαν μαγνητης. εχουμε απιστευτη χημεια αλλα παντα στο τελος επειδη ακριβως ειναι πολυ κτητικοι σε ολα αυτο με κουραζει.....
    Απο την αλλη δε, με παρθένους δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα, κανουν καλο σεξ .
    τους κριους ομως τους παιζω στα δαχτυλα δεν ξερω γιατι αλλα αυτα τα πλασματα μ αρεσουν ειναι γλυκα κι ας ειναι νευρικα η πεισματαρικα ... ειναι αθωα... :σφύριγμα

Quote Originally Posted by kia View Post
    Τα ξέρουν ΟΛΑ! Και αποδείξεις να τους δώσεις, αυτοί τον χαβά τους. Ακόμη και σε θέματα που ο άλλος τα ξέρει ΣΑΦΩΣ καλύτερα απ' ότι εκείνοι (οι Κρίοι μπορεί και να μην έχουν ιδέα, τώρα που το σκέφτομαι) θα σου επιβάλλουν την γνώμη τους και δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις ούτε να τους πείσεις για το αντίθετο.
    Αποτέλεσμα;;; Τους αφήνεις να νομίζουν ότι αυτοί έχουν δίκιο (ακόμη και αν δεν έχουν- πράγμα σίγουρο) γιατί δεν αντέχεις άλλο την επιμονή τους και τα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ στοιχεία τους (επιχειρήματά τους :toung: )

Υπάρχει όμως και η περίπτωση μετά από διάστημα να έρθουν στα δικά σου τα λόγια και να υποστηρίξουν αυτό που εσύ προσπαθούσες να τους πείσεις ως σωστό....ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!! Όχι μόνο δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι πριν καιρό είχαν αντίθετη άποψη αλλά ούτε και θα δεχτούν ότι το ΣΩΣΤΟ τους το λέγαμε εμείς αρχικά! :nuts:
    Καλέ,φτυστή η περιγραφή ενός μαθητή μου,Κριού στο ζώδιο.
    Να κοπανιέται κάτω πως έχει εκείνος μόνο δίκιο και να με βγάζει και τρελή από πάνω (εμέ την δασκάλα του το ^$^$^&%&$%@@:suspiciou )

Πάντως εγώ τους Ιχθείς τους τραβάω σαν μαγνήτης.Αλλά καταλήγουν να μου κάνουν τα νεύρα κουρέλια.οεο

Quote Originally Posted by Marlene View Post
    Καλέ,φτυστή η περιγραφή ενός μαθητή μου,Κριού στο ζώδιο.
    Να κοπανιέται κάτω πως έχει εκείνος μόνο δίκιο και να με βγάζει και τρελή από πάνω (εμέ την δασκάλα του το ^$^$^&%&$%@@:suspiciou )
    Είναι να μην σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι;;;;;;
    Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ :nuts:
    Όσο πας κόντρα στον Κριό τόσο τσιτώνεται και ο ίδιος...
    Δεν θα το αφήσουμε όμως να περάσει έτσι :toung:

Όνομα:
    Ιουλία

Είναι να μην σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι;;;;;;
    Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ :nuts:
    Όσο πας κόντρα στον Κριό τόσο τσιτώνεται και ο ίδιος...
    Δεν θα το αφήσουμε όμως να περάσει έτσι :toung:
    Δεν ξέρω για τον Κριό!
    Αλλά, οι Ιχθείς μου την δίνουν στα νεύρα, με την τόση ευαισθησία τους!
    Και σκεφτήκε, ότι είμαι καρκίνος:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Ιδαινό ζώδιο για συντροφο...χμμ...καλά, ποτέ δεν κρίνεις τους ανθρώπους από τα ζώδια! Όταν σου έρθει, θα σου έρθει...

Αλλά θα επιθυμούσα ίσως κάποιον Σκορπιό ή Λέωντα ή και κάναν Ιχθύ. Και κάνα Δίδυμο, γιατί όχι. Ενώ θα απέφευγα Ζυγούς, Παρθένους, Τοξότες και Υδροχόους. Δεν ξέρω, νομίζω δεν θα τα "καταφέρναμε"!

Βέβαια, όλα αυτά αντρέποντε. Ξέρεις, μόλις πεις "αχ, δεν μπορώ άλλο τους Κριούς" τσουπ! ερωτεύεσε ένα κριαράκι, μέχρι να πάρεις πίσω αυτό που είπες!
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Deodonus View Post
    Ιδαινό ζώδιο για συντροφο...χμμ...καλά, ποτέ δεν κρίνεις τους ανθρώπους από τα ζώδια! Όταν σου έρθει, θα σου έρθει...

Αλλά θα επιθυμούσα ίσως κάποιον Σκορπιό ή Λέωντα ή και κάναν Ιχθύ. Και κάνα Δίδυμο, γιατί όχι. Ενώ θα απέφευγα Ζυγούς, Παρθένους, Τοξότες και Υδροχόους. Δεν ξέρω, νομίζω δεν θα τα "καταφέρναμε"!

Βέβαια, όλα αυτά αντρέποντε. Ξέρεις, μόλις πεις "αχ, δεν μπορώ άλλο τους Κριούς" τσουπ! ερωτεύεσε ένα κριαράκι, μέχρι να πάρεις πίσω αυτό που είπες!
    Για αυτό προσέχουμε τι λέμε, ώστε μετά να μην τα λουζόμαστε!!!:toung:

Ζυγος??? Μακρυάαααααα:scared::scared:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Αλλά, οι Ιχθείς μου την δίνουν στα νεύρα, με την τόση ευαισθησία τους!
    Και σκεφτήκε, ότι είμαι καρκίνος:toung:
    Μα γι' αυτό ακριβώς σου τη δίνουν. Έχεις που έχεις την ευαισθησία σου σαν Καρκινούλα. Πόση παραπάνω να αντέξεις;;; Χρειάζεσαι κάποιο ζώδιο που να έρθει να ισορροπήσει την κατάσταση :bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Μα γι' αυτό ακριβώς σου τη δίνουν. Έχεις που έχεις την ευαισθησία σου σαν Καρκινούλα. Πόση παραπάνω να αντέξεις;;; Χρειάζεσαι κάποιο ζώδιο που να έρθει να ισορροπήσει την κατάσταση :bigsmile:
    Δώσε στίγμα. Σαν ποιό δηλαδή?
    (Πρόσεξε τι θα πεις)
    Voltaire

Quote Originally Posted by Deodonus View Post
    Ακριβώς...
    Στην αρχή σε εντυπωσιάζει το διαφορετικό, αυτό που σου την σπάει σε ένα άτομο. Σε εξιτάρει και για κάποιο διάστημα σου φαίνεται τόσο γοητευτικό που δε του δίνεις τόση σημασία............μέχρι να ανοίξεις τα μάτια σου και να καταλάβεις το λάθος που έχεις κάνει και πόσο δίκιο είχες στην αρχή!
    Πάντα η πρώτη εντύπωση τελικά παίζει μεγάλο ρόλο :embarrest

Όνομα:
    Φωτεινή

Ευτυχώς έχω πάντα μαζί χαρτομάντηλα!Ιουλία θέλεις;;!!!

Ένας λόγος που δεν τα πάω καλά με τα ψάρια αντρες είναι η σχετικά με εμένα υπερβολικά παθητική και γκρινιάρικη φύση τους!Τουλαχιστον αυτών που έχω συναντησει εγώ!:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 16 of 29 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)