- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 151 to 154 of 154
Thread: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
-
04-07-2012, 03:45 PM #151
Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
Αναλογως οι πολυ κοντινοι μου ανθρωποι οικογενεια κλπ και αυτοι που με ξερουν καλα, ξερουν οτι θελω να παιρναει το δικο μου παντα και δεν με νοιαζει η γνωμη τους, η μανα μου δε ορισμενες φορες με λεει και χιτλερ ,φασιστω κλπ (χωρις υπερβολη ετσι)!!! Εχω ομως και μια πολυ δημοκρατικη πλευρα εντελως αντιφατικη, και αντιδραστικη ,λογω εντονου επισης ουρανου και ποσειδωνα...Ειμαι φιλελευθερη, ανοιχτομυαλη,ειμαι συμπονετικη και πολλες φορες επηρεαζομαι απ την γνωμη των αλλων (φιλων και συνομιλικων εννοω) αλλα οχι σε σοβαρα ζητηματα ,πολλες φορες εχω φερθει παιδιαστικα παρασυρωμενη απ την μια πλευρα του χαρακτηρα μου την αθωα και καλη και πολλες φορες τα εχω διαλυσει ολα χαρις την εγωιστικη και καχυποπτη πλευρα μου που δεν συμβιβαζεται με τιποτα...Γενικα δεν θελω να εχω τον ελεγχο τον αλλων, ουτε οι αλλοι θελω να μου κανουν οτι θελουν αλλα θελω πολλες φορες να περναει το δικο μου...Επισης ειμαι εκδικητικη οταν καποιος μου κανει κατι του τη φυλαω!!! Αλλα για να το πω ξεκαθαρα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει να ειμαι αρχηγος αν και θελω την προσοχη ολη πανω μου και να περναει το δικο μου, νομιζω οτι θελω να κινω τα νηματα εγω αλλα να μην φαινομαι!!!
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
04-07-2012, 07:53 PM #152
-
04-07-2012, 08:20 PM #153
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
05-07-2012, 10:33 AM #154
Καλημέρα!! Ενας Άρης στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο χωρίς όψεις με πλανήτες θα μπορουσε να χαρακτηριστεί ως ένας καλά τοποθετημένος Άρης,σωστά? Τι γίνεται όμως όταν αυτός ο Άρης βρισκεται στις 29 μοίρες και 41' του Αιγόκερου (1ος οίκος) ???
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.