s
Απο που μάθατε για το myhoroscope; - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Πώς μας βρήκατε

Voters
580. You may not vote on this poll
  • Google

254 43.79%
  • Yahoo

3 0.52%
  • Ελληνική μηχανή αναζήτησης

27 4.66%
  • Σύσταση από γνωστό/ή

82 14.14%
  • Διαφήμιση σε περιοδικό

33 5.69%
  • Τυχαία σερφάροντας

162 27.93%
  • Από link σε άλλο site

19 3.28%
Page 16 of 27 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... LastLast
Results 151 to 160 of 270

Re: Απο που μάθατε για το myhoroscope;

Η αλήθεια είναι οτι με ενδιαφέρει αρκετά η αστρολογία..........οπότε είχα βρει ένα site και ενημερωνόμουν απο εκεί........Μια μέρα όμως σερφάρωντας βρηκα αυτό το site το οποίο ειναι καταπληκτικό!!!!!!!!!Δεν εχει καμια σχέση με το άλλο.:bigsmile:

Γειά σας παιδιά καλώς σας βρήκα! Μην απορίσετε για τον τυποποιημένο τρόπο με τον οποίο ξεκινάω την συμμετοχή μου στο φόρουμ ,αλλα είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να συμμετέχω ενεργά σε μιά συζήτηση (συνήθως διαβάζω τα αρθρα χωρίς να ειμαι μέλος). Η αστρολογία με ενδιαφέρει πολύ και ψαχνοντας να βρώ σχετικά αρθρα επεσα .......... πάνω στο myhoroscope.
    Οι γνώσεις μου στήν αστρολογία έχουν τρομερά κενά , αλλά έχω ασχοληθεί αρκετά μόνη μου και μέσες - άκρες μπορώ να παρακολουθήσω τις συζητήσεις σας. Δεν ξέρω αν το forum απευθύνεται σε μαθητές αστρολογίας (αν κατάλαβα καλά) και τι μπορώ εγώ μα τόσο ελλειπείς γνώσεις να προσφέρω, αλλα ειλικρινά τα αρθρα που δια βάζω με μαθαίνουν πολλά πράγματα και χαίρομαι να διαβάζω τα εξειδικευμένα μηνυματα άλλων μελών . Συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου. ευχαριστώ για την φιλοξενία στο site σας.:
    Ας μου πεί κάποιος πως θα βάλω μία φατσούλα σε ένα μου μήνυμα, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.

απο το google!
    μου αρέσει πολύ να διαβάζω και να μαθαίνω πράγματα γύρω από την αστρολογία!!

Quote Originally Posted by MIRKA View Post
    Γειά σας παιδιά καλώς σας βρήκα! Μην απορίσετε για τον τυποποιημένο τρόπο με τον οποίο ξεκινάω την συμμετοχή μου στο φόρουμ ,αλλα είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να συμμετέχω ενεργά σε μιά συζήτηση (συνήθως διαβάζω τα αρθρα χωρίς να ειμαι μέλος). Η αστρολογία με ενδιαφέρει πολύ και ψαχνοντας να βρώ σχετικά αρθρα επεσα .......... πάνω στο myhoroscope.
    Οι γνώσεις μου στήν αστρολογία έχουν τρομερά κενά , αλλά έχω ασχοληθεί αρκετά μόνη μου και μέσες - άκρες μπορώ να παρακολουθήσω τις συζητήσεις σας. Δεν ξέρω αν το forum απευθύνεται σε μαθητές αστρολογίας (αν κατάλαβα καλά) και τι μπορώ εγώ μα τόσο ελλειπείς γνώσεις να προσφέρω, αλλα ειλικρινά τα αρθρα που δια βάζω με μαθαίνουν πολλά πράγματα και χαίρομαι να διαβάζω τα εξειδικευμένα μηνυματα άλλων μελών . Συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου. ευχαριστώ για την φιλοξενία στο site σας.:
    Ας μου πεί κάποιος πως θα βάλω μία φατσούλα σε ένα μου μήνυμα, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.

To φορουμ δεν απευθυνεται μονο σε μαθητες αστρολογιας με την κυριολεκτικη εννοια αλλα σε οποιον ενδιαφερεται γι αυτην....Καλωσηρθες λοιπον!

για τις φατσουλες οταν πατας απαντηση σε ενα θεμα εχει καπου μια φατσουλα πανω πανω αμα πατησεις πανω σου βγαζει....Διαφορετικα κατω στη γρηγορη απαντηση πατας πανω στις προσθετες επιλογες και κανεις παλι το ιδιο επειτα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

5. Re: Απο που μάθατε για το myhoroscope;

από διαφήμιση σε περιοδικό:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Σερφάροντας...:bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

7. Re: Απο που μάθατε για το myhoroscope;

Έχω διαβάσει αρκετά από τα άρθρα σας και σας συγχαίρω γιατί έχετε κάνει τρομερή δουλειά για πολύ κόσμο που ενδιαφέρετε ερασιτεχνικά να μάθει κάποια πράγματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όσα βρίσκω και θα βρω και επιφυλάσσομαι για τυχόν απορίες καθώς το ψάχνω ακόμα.

Όνομα:
    Χρυσα...

εμαθα για το Site απο την φιλη μου,η οποια ουρλιαζε στο τηλεφωνο απο την χαρα της που σας ανακαλυψε...απο τοτε εχουμε παθει εξαρτηση!!!συγχαρητηρια σε ολους σας κανετε εξαιρετικη δουλεια!!!!!
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Εφη

Καλημέρα. Κι εγώ ψάχνοντας να βρώ site για αστρολογία, σχέσεις, συναστρία, έπεσα πάνω σας...κι είπα να κάνω κι εγώ μαι εγγραφή...όλο και κάτι θα μάθω παραπάνω για την αστορλογία...ελπίζω να κολλήσω κι εγώ όπως κι εσείς!

Εγώ κατά ένα μεγάλο ποσοστό "τυχαία" αλλά εν γνώση μου γιατί ήθελα να "επικοινωνώ" με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και να παίρνω καινούριες ιδέες για το πώς σκέφτονται.

"Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"

Page 16 of 27 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)