- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 151 to 160 of 330
Thread: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
-
23-08-2008, 11:33 AM #151
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Βρε κοριτσακι μου καλο !!τωρα μολις ειδα και εγω το προφιλ σου ,-εισαι τοσο μικρουλαεισαι απο τα 15 σου μαζι του ;κατι αναλογο θα ειναι και αυτος σε ηλικια ετσι ;φυσικη καληξη ειχε η σχεση σας επρεπε να ανοιξει τα φτερα του για αλλου .Ανοιξε και εσυ τα δικα σου και ας ειναι τραυματισμενα με τον καιρο θα γιανουν ,εχεις να γνωρισεις ερωτες,αγαπες, ειναι ολη η ζωη μπροστα σου ,οπως και το πρωην αγορι σου αστον να πεταξει ....
με εκτιμηση Δεσποινα
-
23-08-2008, 11:40 AM #152
Δυστυχώς το ότι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών ανέχεται μια παραπάνω κατάσταση, από ανασφάλεια , και δεν κατηγορώ γιατί είναι ανθρώπινο, κάνει μερικούς "πιτσιρικάδες" να το εφαρμόζουν όλο και περισσότερο και για όσο περνάει...η απάντηση θα έπρεπε να είναι το μεγαλόπρεπο ΟΧΙ. :bigsmile:
...το απότέλεσμα του παραπάνω είναι μερικοί να κατατάσσουν τις γυναίκες (κάποιες), στα αναλώσιμα και ανακυκλώσιμα...είναι σημαντική η διατήρηση της αξιοπρέπειας...
-
23-08-2008, 12:14 PM #153
Αυτό το έργο με το ''να μείνουμε φιλαράκια'' το έχω δει..με μεγάλη επιτυχία!
Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι σου κλείνει ένας άνθρωπος την πόρτα αλλά σου αφήνει κι ένα παραθυράκι ανοιχτό, έτσι για να παιδεύεσαι και να ελπίζεις. Γενικά οι φράσεις του τύπου, δεν θέλω να σε βλέπω έτσι, εγώ σ'αγαπάω και θέλω να μείνουμε φίλοι, μου υπενθυνίζουν συνεχώς ευθυνόφοβους ανθρώπους και δειλούς.
Με το να σε κρατάει δεμένη με αόρατα δεσμά δεν το λέω αγάπη ουυυυυυύτε φιλία.Αλλά από τη άλλη μην περιμένεις να τα κόψει εκείνος.Ότι κάνεις μόνη σου. Κράτα αποστάσεις όσο μπορείς για να μην σου ξύνει συνεχώς τις πληγές και να ηρεμήσεις λιγάκι. Δεν είναι εύκολες καταστάσεις αυτές, πονάνε πάρα πολύ,αλλά σιγά σιγά επουλώνονται.
Σου έχει τύχει να συμβουλεύεις και να παρηγορείς άλλους ανθρώπους;
Τώρα ήρθε ο καιρός να το κάνεις και για τον εαυτό σου
Καλή δύναμη
Όλα θα πάνε καλά''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
23-08-2008, 02:57 PM #154
Κοριτσάκι γλυκό το αποδέχεσαι γιατί σέβεσαι τον εαυτό σου ,τα χρόνια που περάσατε μαζί,γιατί μεγαλώσατε μαζί,γιατί αγάπησες τα όνειρα που μοιραστήκατε..¨οταν ακυρώνεις τον άλλον είναι σα να ακυρώνεις κομμάτι της ζωής σου..
Χρειάζεται χρόνος για να αποχαιρετήσεις όλο αυτό..όταν είσαι έτοιμη θα το κάνεις,να είσαι σίγουρη..Είναι κάτι σαν ίωση ,πρέπει να κάνει τον κύκλο της..
Η Δύναμη πάλι πηγάζει από την Αγάπη σου για σένα...γιατί ενδόμυχα ξέρεις ότι το να συρθείς απλά θα σε αποδυναμώσει και το τελευταίο που θες είναι να πέσεις στα μάτια του..
Η καθαρότητα της πρώτης Αγάπης είναι που μας τυφλώνει τόσο και νομίζουμε πως θα μείνουμε για πάντα έτσι..Περισσότερο όμως πονάει το ότι κάποια στιγμή ξεχνάς..!!!!!ϊσως γι αυτό όλοι αναπαράγουμε (στο μυαλό) στιγμές όμορφες ,γεμάτες έρωτα τρυφερό,για να μην ξεχάσουμε..Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
23-08-2008, 09:06 PM #155
Καλά σου λένε όλοι LibraD ούτε φίλοι μπορεί να είναι δυο άνθρωποι που υπήρξαν εραστές, ούτε και υγιές είναι αυτό να ισχύει.
Επιπλέον -και πολύ σωστά- κανείς από τους νυν σας δε θα αρέσκεται στην ιδέα ότι η καλή του/καλός της βγαίνει με τον/την πρώην .... φιλικά. Οπότε κάπου εκεί τελειώνει και το "φιλικά" που είχε διάρκεια μέχρι κάποιος από τους δυο να βρει τον καινούριο
Οι μεγαλύτεροι (Δείμων, Δέσποινα) στα λένε σωστά. Συμφωνώ.
Εμπειρία είναι, η πρώτη αγάπη. Όλοι μας είχαμε συναισθηματικά δεσίματα σ'αυτές τις ηλικίες.
Ήταν τα πρώτα για να μάθουμε να ... βαδίζουμε. Και όλοι δύσκολα ξεκολήσαμε αρχικά -κι αν θέλουν θα στο πουν και οι άλλοι- γιατί δεν ξέραμε πολλά και νομίζαμε αυτή ότι είναι η αγάπη και θα κρατούσε για πάντα. Απελπισία με είχε πιάσει -θυμάμαι- προσωπικά ότι θα μείνω χωρίς αγάπη, χωρίς άντρα, κ.λ.π. και γελάγανε όλοι οι μεγαλύτεροι μου !!!
Βγες με φίλες να ξεχαστείς, σίγουρα έχεις κάποιες, οι πρώτοι έξοδοι θα είναι λίγο σαν κηδεία, οι φίλες μοιρολογίστρες, εσύ μέσα στο παράπονο, τα ποτά θα πάνε και θα έρχονται, ώσπου μια βαρετή βραδιά που θα τον .... κλαίτε το "μακαρίτη" θα σαν προσέξει μια ενδιαφέρουσα παρέα από αγοράκια ....... και εκεί ξαναρχίζουν όλα....:bigsmile:
Κάντο και θα δεις ....την ξέρω τη διαδρομή...
-
24-08-2008, 09:13 AM #156
Απ' ότι βλέπω είμαστε μεταξύ φίλων Λιμπράκι μας.
Εκμεταλεύσου το αυτό.....
Το λέω γιατί είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι έχεις φίλους στο πλευρό σου.
Αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο μαζί τους είναι ίσως πιο εύκολο να το ξεπεράσεις....
Γιαυτό λένε (αυτό στο λέω για να το ακούω κι εγώ:embarrest) ότι όταν έχεις έναν έρωτα δεν πρέπει να εξαφανιστείς μέσα σ' αυτόν και κυρίως δεν πρέπει να εξαφανιστείς από τους φίλους σου, δεν πρέπει να χάσεις την αυτονομία σου.
Κι εμείς ερωτευτήκαμε.............αλλά τους φίλους και φίλες δεν τους καίμε.....λέει ένα τραγούδι της Αλεξίου.
-
25-08-2008, 08:57 PM #157
-
25-08-2008, 09:07 PM #158
Σε ευχαριστώ πολύ...Όλους σας ευχαριστώ πάρα πολύ...Δεν ξέρετε τί καλό μου κάνετε και με γεμίζετε με περισσότερο πείσμα για να τα καταφέρω και να βγω νικήτρια μέσα από αυτό (ωροσκόπος στον Κριό βλέπετε).
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω δεν πίστευα ότι ένας Δίδυμος θα με συμβούλευε έτσι (ο πρώην μου έχει Σελήνη στους Διδύμους) και συγγνώμη αλλά περνάω τη φάση που είμαι αρνητική σε οτιδήποτε μου τον θυμίζει και συνάμα θέλω ό,τι τον θυμίζει να με περιτριγυρίζει. Πού θα μου πάει θα τα κατάφέρω, μπορώ να τα καταφέρω. Όπως λέει και η φίλη μου, αγάπη μου είσαι θεά και σου αξίζει το καλύτερο,χα χα χα :embarrest (η φίλη μου είναι Κριός με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στον Υδροχόο-->νομίζω πως καλά κάνω και είμαστε μαζί τόσα χρόνια έτσι δεν είναι
Όσον αφορά το τραγουδάκι, merci...Όντως αυτά τα τραγούδια ακούω και το ήξερα ήδη το συγκεκριμένο. Αλήθεια ποιός είναι ο άλλος ύμνος;
-
25-08-2008, 09:10 PM #159
-
25-08-2008, 09:12 PM #160
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.