- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1,571 to 1,580 of 3493
Thread: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
28-01-2011, 10:40 AM #1571
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλημέρα ειμαι καινουργια και θα ήθελα καποια βοηθεια.
-
28-01-2011, 10:48 AM #1572
Εφη καλημέρα προσπαθώ απεγνωσμένα να μιλήσω με καποιο παλιό μέλος για βοήθεια. Ειμαι η Νίκη και είμαι καινούργια στην ενεργή ομάδα. Αν μπορείς να με φωτίσεις σε κάποιες απορίες μου σε περιμένω
-
28-01-2011, 10:54 AM #1573
Καλημερα. καλως ορισες.Μαλλον θα ξαφνιαστεις απο την προθυμια των μελων να βοηθησουν.
Για ξεκινημα σου προτεινω να ξεκινησεις απο τα <αρθρα αστρολογιας>, και αναξητησε πρωτα ζωδια και ωροσκοπους,υστερα πλανητες,μετα οικους,στην συνεχεια καταστρωση γενεθλιου ωροσκοπιου και στο τελος τα συστηματα προγνωσης.Πρασπαθησε να τα κατανοησεις ενα-ενα και μετα δεν εχεις κανενα προβλημα.Θ ανοιξει ενας υπεροχος κοσμος....
Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη. για να μην μπερδευτεις με τα πιο προχωρημενα απ την αρη.
Δεν ξερω βεβαια και ποσο αρχαρια εισαι
Καλο διαβασμα.
-
28-01-2011, 11:11 AM #1574
Εφη δεν ειμαι πολύ αρχάρια. Γνωρίζω κάποια βασικά για την αστρολογία. Το μεγάλο μου πρόβλημα ειναι ότι προσπαθώ εδώ και χρόνια να υπολογίσω την ωρα γεννησης μου, σύμφωνα με κάποια σημαντικά γεγονότα της ζωής μου, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη, μιας που το σημείο έναρξης της αναζήτησης είναι αυτά που θυμάται η μητέρα μου. Ο λόγος που το θέλω είναι ότι σε πολύ λίγο χρόνο ενεργοποιείται γενέθλια όψη αντίθεσης Πωσειδώνα-Κρόνου , από διέλευση Πωσειδώνα στον Υδροχόο και χτυπάει από τετράγωνο τον Κρόνο στην 29,35ο του Ταύρου. Ειναι όψη υγείας, οικονομικά δεν μπορώ να καταλάβω.. Αν μπορεις να με βοηθήσεις σε παρακαλώ ....
-
28-01-2011, 11:29 AM #1575
Victory μου,σε αισθανομαι σε μεγαλη ενταση.Απο μερους μου σου λεω οτι δεν ειμαι αστρολογος για να σουκανω μια προβλεψη.
Δευτερον δεν ειμαστε στο σωστο τopic για μια τετοια συζητηση
Σε παρακαλω να μεταφερεις την απορια σου στο <εραστες της αστρολογιας> μου φαινεται πιο καταλληλο.
Θα επανερθω κι εγω
Προς το παρον σου λεω οτι την οψη αυτη την περασα σε τετραγωνο πριν 9 χρονια...Ε δεν καταστραφηκα, μια οψη ειναι κι αυτη
-
28-01-2011, 11:34 AM #1576
Εραστες της αστρολογίας? Δεν το ειδα καπου !!!!! Θες να με βοηθησεις?
-
28-01-2011, 11:52 AM #1577
Καλημερα και καλως ηρθες
ειναι πολυ απλο στο να παιρνεις μερος
στις συζητησεις
οπως μας εγραψες τωρα
ετσι και στα αλλα θεματα του φορουμ θα γραψεις τις αποριες
που εχεις,
μονο θα πρεπει να εισαι στην καταλληλη ενοτητα
π.χ στους εραστες της αστρολογιας
που γινονται παρα πολλες συζητησεις
μονο η ερωτηση σου να ειναι στο σωστο θεμα
μην γραφεις οτιδηποτε και οπου να ειναι..
Θα κοιτας
την επικεφαλιδα του θεματος και αν νομιζεις οτι η απορια σου ειναι
της ιδιας φυσεως γραψε την
Αντε σε περιμενουμε στις συζητησεις αναμεσα στα μελη:bigsmile:
Ευχομαι καλη συνεχεια
και θα σου προτεινα να κανεις μια περιηγηση πρωτα να δεις πως λειτουργει
το φορουμ
να ψαξεις λιγο
να εξικοιωθεις και θα δεις οτι ειναι παρα πολυ ευκολα ολα
και προσβασιμα
και ολα ζωντανα !!!!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
28-01-2011, 11:57 AM #1578
-
29-01-2011, 10:24 AM #1579
καλημερα!μολις εκανα εγγραφη και ειμαι πολυ χαρουμενη που ανηκω επιτελους σε αυτην την κοινοτητα...ψαχνομουν γενικοτερα στο ιντερνετ για την αστρολογια για αρκετο διαστημα και ολο επεφτα πανω στην σελιδα σας,αλλα ειχα περιορισμενη προσβαση...σημερα ομως το αποφασισα...και να μαι :bigsmile:
-
29-01-2011, 11:44 AM #1580
Καλήμερα σκορπινάκι, σε περιμένουμε...ειμαστε όλοι, ειδικά εγώ με πολλές απορίες και το παλεύω με την βοήθεια της παρέας. Και γω καινουργια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.