s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 153
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 153 of 350 FirstFirst ... 53 103 143 149 150 151 152 153 154 155 156 157 163 203 253 ... LastLast
Results 1,521 to 1,530 of 3493
    Όνομα:
    effi

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

hellooooo.....

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by lambrie View Post
    Γεια σας, ειμαι καινουριο μελος σε αυτη την ιστοσελιδα και ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως να τη χειριστω και κατα ποσο θα μου φανει χρησιμη!Αν μπορειτε να μου προσφερετε πληροφοριες θα ημουν ευγνωμων!Σας ευχαριστω!
    Quote Originally Posted by eva12 View Post
    hellooooo.....
    Καλωσορισατε στο :horoscope:

καλη συνεχεια ευχομαι!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλησπέρα σας, προσπάθησα με την καινούρια χρονιά να κάνω γενέθλιο χάρτη
    Και δεν βγαίνει πλέον η ανάλυση. Σας έχει συμβεί και εσάς ? Να περνάτε καλά ….

Όνομα:
    Σωκράτης

Πάμε εδώ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
    Πατάμε Γενέθλιοι χάρτες
    Εν συνεχεία πατάμε Δωρεάν Γενεθ. Ανάλυση

Έτσι ήταν από τις 26/10/2009 και οι αναλύσεις εμφανίζονται κανονικά.

Quote Originally Posted by Λίντια View Post
    Καλησπέρα σας, προσπάθησα με την καινούρια χρονιά να κάνω γενέθλιο χάρτη
    Και δεν βγαίνει πλέον η ανάλυση. Σας έχει συμβεί και εσάς ? Να περνάτε καλά ….
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

τι ζωδιο ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι

Kαλημέρα στη όμορφη συντροφιά σας
    νέα και εγώ χωρίς πολλές σχετικές γνώσεις αλλά με διάθεση να ψάξω...και να ψαχτώ...

Quote Originally Posted by αρκτος View Post
    τι ζωδιο ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
    Αν δώσεις τα στοιχεία σου στο πρόγραμμα μας, θα βρεις όχι μόνο το ζώδιο σου αλλά όλο τον γενέθλιο χάρτη σου!
    Για τα πρακτικά πάντως είσαι αιγόκερως!

Quote Originally Posted by ippoliti View Post
    Kαλημέρα στη όμορφη συντροφιά σας
    νέα και εγώ χωρίς πολλές σχετικές γνώσεις αλλά με διάθεση να ψάξω...και να ψαχτώ...
    Καλώς μας ήρθες και εσύ!
    Αφού εχεις διάθεση να μάθεις, σίγουρα θα ανακαλύψεις πολλά πράγματα εδώ!:bigsmile:

Όνομα:
    Μυρτώ

Καλησπέρα σε όλους και καλή συνέχεια στις συζητήσεις και τις δημοσιεύσεις.
    To myhoroscope είναι, όσα χρόνια το παρακολουθώ, αδιαμφισβήτητα το πιο ολοκληρωμένο ελληνικό site με συνεχή ενημέρωση και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και γι' αυτό αξίζουν επιβραβεύσεις οι συντονιστές αλλά και τα μέλη του.
    Η αστρολογία για μένα είναι προτείστως ένα εργαλείο αυτογνωσίας και κατανόησης της ιδιοσυγκρασίας μας και έπειτα μια συμβουλευτική μέθοδος πρόβλεψης. Πολλές φορές απογοητεύομαι από τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται στα μέσα και από τη θέση που κατέχει στην κοινή γνώμη (ένα με τις χαρτορίχτρες και τις καφετζούδες), ενώ επί της ουσίας πρόκειται για ένα φιλοσοφικό - θα τολμούσα να πω- σύστημα με επιστημονικότητα στις μεθόδους και συγκεκριμένη δομή.
    Συγχωρέστε με για το ελλιπές προφίλ μου, επιφυλάσσομαι να το συμπληρώσω σύντομα! Ζυγός των πρώτων ημερών είμαι που με τη βοήθεια της αστρολογίας είμαι σε θέση να αξιολογήσω, να αποδεχτώ και να επεξεργαστώ τα δεδομένα που προέκυψαν - και θα προκύψουν - από τις σημαντικότατες -και δύσκολες- διελεύσεις που έγιναν και που έπονται! Μη μασάτε! "Για να ανακαλύψεις νέες στεριές, πρέπει πρώτα να βρεις το κουράγιο να αφήσεις το λιμάνι από τα μάτια σου..."

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Καλησπέρα σε όλους και καλή συνέχεια στις συζητήσεις και τις δημοσιεύσεις.
    To myhoroscope είναι, όσα χρόνια το παρακολουθώ, αδιαμφισβήτητα το πιο ολοκληρωμένο ελληνικό site με συνεχή ενημέρωση και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και γι' αυτό αξίζουν επιβραβεύσεις οι συντονιστές αλλά και τα μέλη του.
    Η αστρολογία για μένα είναι προτείστως ένα εργαλείο αυτογνωσίας και κατανόησης της ιδιοσυγκρασίας μας και έπειτα μια συμβουλευτική μέθοδος πρόβλεψης. Πολλές φορές απογοητεύομαι από τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται στα μέσα και από τη θέση που κατέχει στην κοινή γνώμη (ένα με τις χαρτορίχτρες και τις καφετζούδες), ενώ επί της ουσίας πρόκειται για ένα φιλοσοφικό - θα τολμούσα να πω- σύστημα με επιστημονικότητα στις μεθόδους και συγκεκριμένη δομή.
    Συγχωρέστε με για το ελλιπές προφίλ μου, επιφυλάσσομαι να το συμπληρώσω σύντομα! Ζυγός των πρώτων ημερών είμαι που με τη βοήθεια της αστρολογίας είμαι σε θέση να αξιολογήσω, να αποδεχτώ και να επεξεργαστώ τα δεδομένα που προέκυψαν - και θα προκύψουν - από τις σημαντικότατες -και δύσκολες- διελεύσεις που έγιναν και που έπονται! Μη μασάτε! "Για να ανακαλύψεις νέες στεριές, πρέπει πρώτα να βρεις το κουράγιο να αφήσεις το λιμάνι από τα μάτια σου..."
    Καλως ορισες στο πιο εγκυρο αστρολογικο σαιτ:bigsmile:
    καλη πλοηγηση σου ευχομαι !!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σας. Με λένε Αστερία και είμαι νέος μέλος. Δεν γνωρίζω πολλά για την αστρολογία, όμως πάντα κέρδιζε το ενδιαφέρον μου.
    Ελπίζω μαζί σας να μάθω πολλά.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)