s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 153
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 153 of 200 FirstFirst ... 53 103 143 149 150 151 152 153 154 155 156 157 163 ... LastLast
Results 1,521 to 1,530 of 1994
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by 1972 View Post
    ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΕΤΟΣ : 1972
    ΜΗΝΑΣ : ΜΑΪΟΣ
    ΗΜΕΡΑ : 29
    ΏΡΑ : 01.00
    ΤΟΠΟΣ: ΑΘΗΝΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ
    Αγαπητή 1972,
    δεν γίνονται προβλέψεις σ' αυτήν την ενότητα.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27-09-1978 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 2.00ΠΜ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26-07-1966 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ.. ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τις οψεις κανει ο αστεροειδης ερωτας στον γενεθλιο μου(17 12 90 Αθηνα 20:40)...επισης θα ηθελα το μεσοδιαστημα του κρονου

Γεια σας!!! Θα ήταν εύκολο να μου πείτε και τις όψεις των πλανητών μού;
    Ναύπλιο 03/07/77 16:20 :toung::bigsmile:

Quote Originally Posted by GELLO View Post
    ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27-09-1978 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 2.00ΠΜ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26-07-1966 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ.ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΑ.... ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΦΙΛΙΑ

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by elinor View Post
    Καλησπέρα!

Θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας...Τα στοιχεία μας είναι 15-12-88 στις 13κ15 το μεσημέρι κ 20-3-87 στις 4κ30 το βράδυ.Ευχαριστώ
    Αγαπητή elinor,
    αν μπορείς πες μου και τόπο γέννησης και για τις 2 ημερομηνίες.

Quote Originally Posted by alexb View Post
    Θα μπορούσα να έχω τους χάρτες με πλανήτες, πλανειτοειδής κλπ. των παιδιών μου? Το ένα γεννήθηκε 14/10/1988, 14,05 και το άλλο 26/10/1993, 14,20. Και τα δύο στην Αθήνα.

Ευχαριστώ
    Αγαπητή alexb,
    οι χάρτες των παιδιών σου είναι οι εξής:

για την πρώτη ημερομηνία: εδώ
    για τη δεύτερη ημερομηνία: εδώ.

Quote Originally Posted by ELF_OF_SLEEP View Post
    γεια σας! θα ηθελα αν μπορειτε να μου βγαλετε τον ατρολογικο μου χαρτη .
    γεννηθηκα 13 ιουνιου 1987 και ωρα 18:24 στην αθηνα.
    ευχαριστω.
    Αγαπητή ELF_OF_SLEEP,
    μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.

Quote Originally Posted by hatmir View Post
    Θα μπορούσατε να μου παραθέσετε χάρτη συναστρίας όταν είναι άγνωστη η ώρα γέννησης του ενός;
    Φωτεινή 28/01/1983, 10:30 πρωί, Νίκαια Αττικής
    Στέφανος 27/03/1975, Αθήνα, 'Αγνωστη ώρα (Ωροσκόπιο Λέων)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Αγαπητή hatmir,
    με άγνωστη ώρα γέννησης δεν μπορώ να φτιάξω συναστριακό χάρτη. Μπορώ μόνο να σου δώσω τον πίνακα με τις όψεις που σχηματίζονται, αλλά και πάλι κάποια δεδομένα, όπως π.χ. η Σελήνη δεν θα πρέπει να την λάβεις υπόψη.

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τις οψεις κανει ο αστεροειδης ερωτας στον γενεθλιο μου(17 12 90 Αθηνα 20:40)ευχαριστω εκ των προτερων....επισης θα ηθελα τα μεσοδιαστηματα του κρονου
    Αγαπητή Toksotaki,

o Έρως βρίσκεται στις 13 μοίρες και 39 λεπτά του Ζυγού. Θα σε συμβούλευα, αφού καταπιάνεσαι με τη μελέτη του χάρτη σου, να προσπαθήσεις να δεις μόνη σου ποιες όψεις σχηματίζει ο συγκεκριμένος αστεροειδής, καθαρά για πρακτική.

Σου παραθέτω επίσης μία λίστα με ΟΛΑ τα μεσοδιαστήματα ΟΛΩΝ των πλανητών για να πάρεις μία ιδέα, αν και τα μεσοδιαστήματα είναι πιο απαιτητικά και για πολύ προχωρημένους, ως προς την ερμηνεία και τον ρόλο τους γενικότερα.

Πίνακας 01
    Πίνακας 02

Quote Originally Posted by skorpina24 View Post
    Καλησπέρα. Γεννήθηκα στις 19/11/1982 και ώρα 15:10 στη θεσσαλονίκη. Μήπως θα μπορούσα να μάθω τη θέση του Equal Ascendant και του αστεροειδή Μίδα στο χάρτη μου;
    Αγαπητή skorpina24,

ο Eq βρίσκεται στις 9 μοίρες και 26 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο
    ο Μίδας στις 29 μοίρες και 54 λεπτά του Ταύρου και στον 2ο οίκο (ανάδρομος).

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by elenikol View Post
    Αγαπητή DrMaroulita,κοιτάζοντας τους χάρτες μας ενώ εσωτερικά φαίνονται οι μοίρες και τα ζώδια που βρίσκονται οι πλανήτες μας, στην εξωτερική όψη δεν καταλαβαίνω τί γίνεται.
    Στον ένα χάρτη είναι σαν να λείπει ο σκορπιός και στον άλλον ο ιχθύς. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
    Ευχαριστώ
    Αγαπητή elenikol,
    αυτό σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα ζώδια περιέχονται στους οίκους και δεν βρίσκονται σε κάποια ακμή τους. Αυτό συμβαίνει σε όλους σχεδόν τους χάρτες, οι οποίοι καταστρώνονται με το σύστημα των ¶νισων Οίκων.

Quote Originally Posted by leobou View Post
    γεια σας θα ηθελα να μαθω ποιον πλανητη εχω στον 7 οικο για να καταλαβω πρωτα εγω τι ειδους σχεση αναζηταω και μετα να ενημερωσω και τους ενδιαφερομενους:toung::toung:
    γεννηθηκα στις 29/3/83 ωρα 3 και 15 τα ξημερωματα θεσσαλονικη.
    ευχαριστω εκ των προτερων

:blink:ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 29/3/83 ΩΡΑ 3 ΚΑΙ 15 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Η ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    Αγαπητή leobou,
    σου παραθέτω τον χάρτη σου, όπου μπορείς να δεις και τον σχετικό πίνακας με τις όψεις (τρίγωνα, τετράγωνα κλπ) που σχηματίζονται. Στον 7ο σου οίκο δεν έχεις κάποιον πλανήτη, παρά μονο το Vx (Vertex). Μπορείς να δεις εδώ τις λεπτομέρειες.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27-09-1978 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 2.00ΠΜ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26-07-1966 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ.. ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΑ.... ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΦΙΛΙΑ
    Αγαπητή GELLO,
    σου παραθέτω τους χάρτες σας (περιέχεται και η θέση της Ηρας σ' αυτούς).

Ο δικός σου.
    Ο δικός του.

Quote Originally Posted by vicky29 View Post
    Γεια σας!!! Θα ήταν εύκολο να μου πείτε και τις όψεις των πλανητών μού;
    Ναύπλιο 03/07/77 16:20 :toung::bigsmile:
    Αγαπητή vicky29,
    στον χάρτη που σου έχω δώσει μπορείς να δεις και τις όψεις των πλανητών σε έναν πίνακα που έχει στα αριστερά.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Χιλια ευχαριστω!

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Αγαπητή Dr Maroulita σας ευχαριστώ πολύ για τους χάρτες.

Με εκτίμηση

Αλεξάνδρα[B]

Παραθέστε μου μόνο τον πίνακα με τις όψεις (πλανητών,πλανητοειδών κ όσων περισσότερων στοιχείων είναι δυνατόν) και δεν θα λάβω υπόψιν μου τις όψεις της σελήνης.Κ πάλι ευχαριστώ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)