s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 150
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 150 of 350 FirstFirst ... 50 100 140 146 147 148 149 150 151 152 153 154 160 200 250 ... LastLast
Results 1,491 to 1,500 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Ευχαριστω συμπατριωτισσα!!!!!Ηρθα και θα μεινω για πολυυυυυυ καιρο!!!!!
    Να σας ρωτησω?
    Εσεις οσα ξερετε τα μαθατε μονοι σας η επισκευθηκατε και καποιον επαγγελματια να σας κατατοπισει?

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    καλη χρονια
    και καλη πλοηγηση
    και πιστευω αν εχεις υπομονη να διαβασεις
    και αγαπη για την αστρολογια
    θα λυσεις καποιες αποριες σου
    Είμαι αρχάρια και δεν ξερω πολλά από την αστρολογία πολύ λίγα πράγματα και αυτά από ότι ακουω και διαβάζω στο ιντερνέτ μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό να μου πεις από που να ξεκινήσω και με τι….

Συγχαρητηρια για το site, έχει πολλές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. Μπράβο σας!!!!

Οne more fish in da club!!!!!

Iχθυοσκαλα γιναμε...χαχαχαχαχα

Καλως ηρθες!!!!
    Altec40 πλέον..:Ρ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Freya! View Post
    Ευχαριστω συμπατριωτισσα!!!!!Ηρθα και θα μεινω για πολυυυυυυ καιρο!!!!!
    Να σας ρωτησω?
    Εσεις οσα ξερετε τα μαθατε μονοι σας η επισκευθηκατε και καποιον επαγγελματια να σας κατατοπισει?
    Γεια σου και καλως ηρθες.
    Ξεκινησα να διαβαζω αστρολογια εδω και 32 χρονια και ασχολουμαι μονο ερασιτεχνικα.Μ αυτο το θαρρος θα σου συνιστουσα να ξεκινησεις με καποια βιβλια εισαγωγικα στην αστρολογια γραμμενα απο εμπειρους ελληνες αστρολογους.Θα βρεις πολλα στο βιβλιοπωλειο Πυρινος Κοσμος.Διαβαζεις ταυτοχρονα και τα αρθρα που υπαρχουν στο site και θα εχεις σιγα σιγα μια πολυ καλη πρωτη αποψη.Επονται μετα τα μαθηματα απο εξιδεικευμενους δασκαλους. Αυτα βεβαια παντα κατα την αποψη μου
    Παντως το site αυτο ειναι πραγματι εξαιρετικο και τα αρθρα που δημοσιευονται ειναι απολυτως τεκμηριωμενα
    Καλη μαθηση....

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by SOFIA985 View Post
    Είμαι αρχάρια και δεν ξερω πολλά από την αστρολογία πολύ λίγα πράγματα και αυτά από ότι ακουω και διαβάζω στο ιντερνέτ μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό να μου πεις από που να ξεκινήσω και με τι….
    Γεια σου και καλως ηρθες,Στο βιβλιοπωλειο Πυρινος Κοσμος θα βρεις πολλα βιβλια ελληνων αστρολογων.Συνηθως τα πρωτα τους βιβλια ειναι του στυλ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.......
    Ετσι ξεκινησα τυχαια πριν πολλα πολλα χρονια.Δεν νομιζω οτι επιτρεπεται να γραψω συγκεκριμενα ονοματα αλλα θα σου ελεγα οτι αγοραζοντας δυο -τρια μπορεις να κανεις καλη συγκριση αναμεσα στις αποψεις τους. Ταυτοχρονα διαβαζεις και τα σχετικα αρθρα που δημοσιευονται εδω ειδικα τα παλιοτερα
    Καλο διαβασμα...

Kalispera se olo ton kosmo tou site me lene Dimitri, ke ego den gnoririzo apo astrologia maresi omos!den to sizitao ala exo panta ligo kero gia na matho ala denpirazi ftani pou diavazo kamia fora to zoodio mou! :-)

Όνομα:
    Άννα

Καλησπέρα και σε σένα!!!!:bigsmile:
    :nogrgl Καλή περιήγηση!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by Dimitris_N View Post
    Kalispera se olo ton kosmo tou site me lene Dimitri, ke ego den gnoririzo apo astrologia maresi omos!den to sizitao ala exo panta ligo kero gia na matho ala denpirazi ftani pou diavazo kamia fora to zoodio mou! :-)
    Γειά σου Δημήτρη!!!:bigsmile:

:welcome:

xoxo
    [I]“ Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωσή τους. [/I]

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Κωνσταντίνα είμαι 27 ετών, γεννήθηκα στις 02/10/1983 και είμαι ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό!!!!
    Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας και που με δεχτήκατε!!!!!!!!!!!!
    Σας φιλώ όλους γλυκά!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)