- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
21-08-2008, 04:24 AM #141
Re: Γκει Συναστρια!!
2) Συμφωνούμε ότι η ομοφυλοφιλία ορίζεται γενετικά (γονίδια - DNA) άρα είναι ορμονικό θέμα?
Βικιπαίδεια - Ομοφυλοφιλία (λήμμα)
Βικιπαίδεια - Ομοφυλοφιλία (συζήτηση)
The Kinsey Reports (αποτελέσματα στα ελληνικά)
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-08-2008, 04:28 AM #142
Αχ αυτες οι ερευνες κτλ που φυτρωνουν σαν μανιταρια απο παντου!!! Μπορει και να μην ειναι βιολογικο σε καποιες περιπτωσεις
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-08-2008, 05:11 AM #143
Στο τελευταίο συμφωνώ. Με λύπη. Δεν ξέρω αν πρέπει να επεκταθώ εδώ...
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-08-2008, 07:48 AM #144
Καλή μου δεν μπορώ να σου απαντήσω καταλλήλως εδώ :bigsmile: Βλέπεις συνήθως όταν αντιμετωπίζω ανθρώπους που συκοφαντούν και ψεύδονται δεν το κάνω με πολύ ευγένεια. Κι είναι κρίμα για το site :bigsmile: Πάντως ο ολοκληρωτισμός ως συμπεριφορά σε διέπει ως το κόκαλο κι όχι μόνο για τις γενικεύσεις και τους ορισμούς που συνεχώς ζητάς στη ζωή σου αλλά και στους κανόνες του πρέπει που μας περιέγραψες πιο πάνω ότι θα έκανες και στο θέμα των παιδιών σου. Κοίταξε την ταινία της Ζαν' Ντ' Αρκ. Δεν είναι τυχαίο το ψευδώνυμο που σου έβγαλα. Δεν είναι ντοκυμανταίρ. Αλλά θα δεις πώς σε βλέπουν οι άλλοι...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-08-2008, 08:01 AM #145
Εγώ προσωπικά δε συμφωνώ. Μπορεί να είναι και ορμονικό θέμα αλλά δεν μπορούμε να το γενικεύσουμε. Και δεδομένου ότι ο γενέθλιος χάρτης μπορεί να δείχνει και ψυχολογικά στοιχεία, όπως τραύματα, κλπ, κάλλιστα μπορεί να έχει ενδείξεις που έχουν σχέση με την ψυχολογική δομή κι όχι με θέματα DNA.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-08-2008, 09:00 AM #146
Και για την αποκατάσταση της αλήθειας (από τις συκοφαντίες). Σκοπός του ανθρώπου είναι να μάθει καλή μου, όχι να σώσει το τομαράκι του... Κι όταν με το καλό μάθει, τότε θα επιλέξει μόνος του αν θέλει να υπηρετήσει το σύνολο ή θέλει να υπηρετήσει την πάρτη του. Πρώτα όμως πρέπει να μάθει. Για να επιλέξει ελεύθερα. Κι όχι παρασυρμένος από τις ιδεοληψίες. Για να μάθει πρέπει να "είναι" όχι να ταυτίζεται - όπως στην περίπτωση μας που συζητάμε το "φυσιολογικό" - με το "πρέπει" να είναι... Το "πρέπει" δείχνει μόνο την ανασφάλεια του γονέα μην του "ξεφύγει" το παιδί του και γίνει "αλλιώτικο" και τότε τι θα πει η κοινωνία, το κόμμα, και όλοι οι άλλοι συμβολικοί "γονείς" της κοινωνίας για την ικανότητα του ίδιου ως γονέα; Ή η συνείδηση του, αν κουβαλάει το "γονέα" μέσα του. Ή τα δικά του τραύματα, που τα προβάλλει στο παιδί του (όσοι βλέπετε Depserate Housewives υπάρχει μία φοβερή σκηνή που η Μπρι πάει το γιο της στους γείτονες και του λέει να πει το εξής ποίημα: "Με συγχωρείτε που έκλεψα από τον κήπο σας και θα ήθελα να ξέρετε ότι αυτό δε σημαίνει κάτι για την ικανότητα της μητέρας μου ως γονέα !!!!") ; Το "είναι" σημαίνει ζω και βιώνω, όχι ψάχνω ορισμούς και έννοιες και κατηγορίες. Το "είναι" είναι διαφορετικό για τον καθένα και μοναδικό γι' αυτόν. Το "πρέπει" είναι ισοπεδωτικό, ολοκληρωτικό και αλλοτριωτικό.... Εϊναι ο Νόμος που αποχωρίζεται από τη ζωή και γίνεται σκληρός και άτεγκτος και ανελαστικός.
Αυτά προπαγανδίζω... Αυτά είναι ο άκρατος υποκειμενισμός μου... Κι αν δε σ' αρέσει, να συζητάς με άλλους καλή μου... Εμένα δεν πρόκειται να με "αναμορφώσεις"...
Καμπίς;Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-08-2008, 09:31 AM #147
-
21-08-2008, 09:33 AM #148
Έχεις δίκιο, Omo... Ζητώ συγγνώμη...
-
21-08-2008, 10:03 AM #149
Θεωρω οτι ελαχιστοι ανδρες ή γυναικες δεν εχουν σκεφτει να το δοκιμασουν:toung::toung:Θεωρω επισης οτι παρα πολλοι το εχουν δοκιμασει εστω μια φορα...απλα δεν προκειται να το μαθουμε ποτε..:bigsmile::bigsmile:Δεν βαζω το χερακι μου στη φωτια για κανεναν...και μαλιστα οταν ακουω ανδρες να σηκωνουν λαβαρα "τιμιοτητας" και "ανδρισμου" ...κατι,καπου,καποτε...:toung::toun g:
Καλη σας μερα
-
21-08-2008, 10:06 AM #150
Θεωρω οτι ελαχιστοι ανδρες ή γυναικες δεν εχουν σκεφτει να το δοκιμασουν:toung::toung:Θεωρω επισης οτι παρα πολλοι το εχουν δοκιμασει εστω μια φορα...απλα δεν προκειται να το μαθουμε ποτε..:bigsmile::bigsmile:Δεν βαζω το χερακι μου στη φωτια για κανεναν...και μαλιστα οταν βλεπω ανδρες να σηκωνουν λαβαρα "τιμιοτητας" και "ανδρισμου" ...κατι,καπου,καποτε...ειχαν βαλει τη καλτσα στο συρταρακι ενα φεγγαρι..:toung::toung:
Καλη σας μερα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.