s
Συναστρίες - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 30 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... LastLast
Results 141 to 150 of 293

Re: Συναστρίες

ωραια thanks!o ωροσκοπος αντιθεση με λιλιθ ειναι σκληρη οψη??
    ο πλουτωνας μου τετραγωνο λιλιθ του φανταζομαι πως ναι....θα καλοπερασω σνιφ σνιφ

κ στο συνθετο κρονος τετραγωνο λιλιθ

Όνομα:
    Μαργαρίτα

ο Κρονος καταπιεζει την λιλιθ...

Γειά σας.. Θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει. . . Είμαι ζυγός με ωροσκόπο δίδυμο . . . . . Ταιριάζω με κάποιον που είναι σκορπιός με ωροσκόπο δίδυμο;

Ενδιαφερων ο συνδυασμός.
    Από εκείνους που δεν σε κανει να βαριέσαι εύκολα.

Καλησπέρα!
    Επειδή είμαι καινούργια στο site, ψάχνω να βρώ πως μπορώ να κανω σύνθετο ωροσκόπιο σε συναστρία. Αυτός δεν είναι ο χάρτης που δείχνει την πορέια της σχέσης στο μέλλον? Αν γνωρίζει να μου πει αν υπάρχει τρόπος να το βρώ...

Επίσης η ύπαρξη Βέρτεξ, Λίλιθ λέοντα και Δία στον έβδομό μου με ακμή στον καρκίνο, τι υποδηλώνει?
    Σε συναστρία τα παρακάτω τι μπορεί να δείχνουν?

Εγω ιχθεις με ωροσκόπο αιγόκερω και εκέινος καρκίνος με υδροχόο.
    Τα φώτα μας δεν κάνουν όψεις, αλλά τα παρακάτω έχουν ως εξής..

Εχω αφροδίτη στον υδροχόο 18° (1ο οίκο του) και εκείνος σελήνη στον υδροχόο 25°(1ο οίκο του). Δεν είναι σύνοδος..

Η αφροδίτη του πέφτει στον 5ο μου

Κλήρος τύχης μου σε σύνοδο με το ΒΔ του,εξάγωνο με βέρτεξ του και χιαστί ωροσκόπος του

Βέρτεξ μου Τετράγωνο Χείρων του
    Βέρτεξ μου Εξάγωνο Κλήρος Τύχης του
    Βέρτεξ μου Τρίγωνο Λίλιθ του
    Βέρτεξ μου Τετράγωνο Μεσουράνημα του

Αφροδίτη μου τρίγωνο με Αρη του, αφροδίτη του και κρόνο του.
    Η Λίλιθ μου κάνει εξάγωνα με Αφροδίτη, άρη και κρόνο του
    Β.Δ μου Εξάγωνο με Β.Δ του και Ηλιο του καθώς και τετράγωνο με αφροδίτη του.

Στον εβδομό του πέφτουν Βέρτεξ μου, λίλιθ μου, Β.Δ και κρόνος μου.. Ξέρω ότι ο κρόνος δε είναι και ότι καλύτερο!

Στον 8ο του πέφτει ο Πλούτωνας μου και σελήνη μου στον ζυγό.
    Πλούτωνας μουΤετράγωνο με Ήλιο του και Β.Δ του,
    Πλούτωνας μου Τρίγωνο Σελήνη και Αφροδίτη του
    Πλούτωνας μου Σύνοδος Κρόνος, ¶ρης, Πλούτωνας του

Αν δεν ζάλισα πολύ και υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου λύσει απορίες.. θα ήμουν πολύ ευγνωμων!!

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλησπέρα!
    Επειδή είμαι καινούργια στο site, ψάχνω να βρώ πως μπορώ να κανω σύνθετο ωροσκόπιο σε συναστρία. Αυτός δεν είναι ο χάρτης που δείχνει την πορέια της σχέσης στο μέλλον? Αν γνωρίζει να μου πει αν υπάρχει τρόπος να το βρώ...

Επίσης η ύπαρξη Βέρτεξ, Λίλιθ λέοντα και Δία στον έβδομό μου με ακμή στον καρκίνο, τι υποδηλώνει?
    Σε συναστρία τα παρακάτω τι μπορεί να δείχνουν?

Εγω ιχθεις με ωροσκόπο αιγόκερω και εκέινος καρκίνος με υδροχόο.
    Τα φώτα μας δεν κάνουν όψεις, αλλά τα παρακάτω έχουν ως εξής..

Εχω αφροδίτη στον υδροχόο 18° (1ο οίκο του) και εκείνος σελήνη στον υδροχόο 25°(1ο οίκο του). ..............
    ................
    ................
    Καλό μου ψαράκι, μέσα από ένα ποστ ζητάς συμπυκνωμένα μαθήματα αστολογίας και παράλληλα μια πλήρη ανάλυση συναστρίας :bigsmile:
    Αν ψάξεις με το εργαλείο της αναζήτησης που βρίσκεται στην επάνω δεξιά κορυφή της σελίδας τις λέξεις "σύνθετος χάρτης" ή "composite" είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που ζητάς, έχει αναφερθεί κάμποσες φορές στις συζητήσεις.
    Αναφορικά τώρα με την ανάλυση συναστρίας που ζητάς, θα πρέπει κάποιο μέλος να ασχοληθεί συγκεκριμένα με αυτήν, πράγμα που δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται.
    Αν και εγώ, με μια ματιά που έριξα στις όψεις, δεν τις είδα και τόσο καλές για τον δικό σου, μια πίεση από εσένα ο καϋμενούλης όσο νά 'ναι θα την δέχεται, σε αντίθεση με εσένα που μάλλον θα περνάς καλύτερα από αυτόν
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Η αφροδιτη του ενος να πεφτει στον 5 οικο του αλλου(φλερτ),ο ηλιος του ενος στον 7 του αλλου(ελξη,ο οικος των συνεργασιων,γαμου),τριγωνο Αρη-Αφροδιτης(ελξη!)....Βέρτεξ σου Τετράγωνο Χείρων του..αυτη η οψη δεν ειναι και η καλυτερη αφου βερτεξ(πεπρωμενο) δυσκολευει χειρων?(πληγςμενο θεραπευτη) ο Κρονος στον 7 οικο του αλλου δειχνει πιεση απο αυτον που εχει τον Κρονο...η λιλιθ στον 7 δειχνει μια σχεση με παθος,Πλούτωνας σου Τετράγωνο με Ήλιο του και Β.Δ του δειχνει οτι τον πιεζεις η θελεις να τον χειραγωγεις...αλλα γιατι δεν παραθετεις τους χαρτες???μπορει να εχεις παραληψει σημαντικες οψεις...

Ευχαριστώ τοξοτάκι και Μητσάκο!
    Πιέζω πολύ ε? Να παραθέσω τους χάρτες, αλλά πως?? Να δωσω απλά τα στοιχεια γέννησης?? Είμαι και καινούργια εδώ , δεν το κατέχω...

παιδια αν μπορει να με βοηθεισει κ εμενα καποιος..

Δηλαδη βρε παιδια στη δικη μου συναστρια που εχουμε

Λίλιθ Τρίγωνο Κλήρος Τύχης
    Λίλιθ Χιαστί Β. Δεσμός
    Λίλιθ Τρίγωνο Βέρτεξ
    Λίλιθ Εξάγωνο Ωροσκόπος

και η Λιλιθ ειναι δικη μου

Όνομα:
    Μαργαρίτα

καλε διαβασες τα προηγουμενα ποστ?:toung:δεν ειναι σκληρες οψεις για να "εκδηλωθει" το δυναμικο της λιλιθ...μπορεις να κοιμηθεις ησυχη!:toung:δεν κινδυνευεις απο την λιλιθ!

Page 15 of 30 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)