- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
02-10-2009, 07:20 PM #141
Re: Ο 2ος οίκος
Εμενα μπορειται να μου πειτε τι γινεται με τον 2ο οικο μου?Καταρχας δεν ξερω ακριβως που ειναι η ακμη του..Αλλου μου λεει οτι ειναι στους διδυμους αλλου στον καρκινο..Εν τω μεταξει εμπεριεχεται μεσα ο Διας που ειναι στον Καρκινο και κανει τις εξεις οψεις αντιθεσης με ουρανο και πωσειδωνα..Επισης η αφροδιτη κανει τετραγωνο με τον Δια ο ερμης εξαγωνο και ο Αρης τριγωνο.
-
02-10-2009, 07:33 PM #142
-
02-10-2009, 07:45 PM #143
Για μενα τιποτα?Εχω κανει παραπανω δημοσιευση..
-
02-10-2009, 08:01 PM #144
Καλησπέρα,
μήπως μπορει να μου πει κάποιος τι γίνεται με τον δικό μου 2ο οίκο?Βρίσκεται στο Λιοντάρι, όπως και ο πρώτος οίκος , με κυβερνήτη τον ήλιο, ο οποίος βρίσκεται στον 12ο οίκο (καρκίνος)..
Οι όψεις που κάνει ο ήλιος ειναι οι εξείς :Ηλιος τετράγωνο με Σελήνη, Αρη και Δια(4ος Ζυγός), Ηλιος συνοδος ερμης και ωροσκόπος, Ηλιος τριγωνο ουρανος, ηλιος εξαγωνο με χείρωνα.
χαλια μαύρα??
ευχαριστώ
-
03-10-2009, 09:01 AM #145
Σε αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος θα σου πει ακριβώς που είναι η ακμή του 2ου και παράλληλα θα βρεις κάποιες βασικές ερμηνείες για να ενημερωθείς :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-10-2009, 02:54 PM #146
Επειδή είναι η 4η φορά που θέτεις την ίδια ερώτηση σε αυτό το τόπικ. :embarrest , πιστευω πως αξιζεις μια απάντηση.
Θα έλεγα ότι σίγουρα έχεις κάτι στον Ταύρο και μας το κρατάς μυστικό! Είσαι πολύ πεισματάρα φιλενάδα.
Ο δικός σου 2ος οίκος δεν έχει χάλια μαυρα.. και να σταματήσεις να βλέπεις με μαυρα γυαλιά οτιδήποτε στην αστρολογία. Ο κυβερνήτης του 2ου σου , ο Ηλιος είναι σε σύνοδο με ωροσκόπο -δείχνει οτι τα οικονομικά είναι ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτου σου. Ισως να μην μπορείς να ζήσεις μέρα δίχως να τα σκεφτείς.. ή μπορεί να σου δίνει μια ενασχόλιση/επαγγελμα με το χώρο των οικονομικών. Οπως επισης να σου αρέσει η χλιδή ( Λέοντας). Απο διαφορετική οπτική, ίσως έχεις 'λαμπρές' αξιες κ να τονισω πως σίγουρα δειχνει κ τις καλλιτεχνικες σου ικανοτητες οι οποιες προφανώς μιας κ ο Ηλιος είναι στον Λέοντα , τις έχεις! Σε κάποιο προηγούμενο ποστ σου , αναφέρεις οτι ασχολείσαι με την τέχνη. Και επειδή ο λέοντας σχετίζεται άμεσα με την τέχνη, έχει να κάνει με το θέατρο και το δράμα. Και ίσως για αυτο κ να έχεις μια δραματική οπτική των πραγματων (βλέπε αστρολογία). Χαλάρωσε! Δεν είμαστε on stage. :bigsmile:
Διαχρειρίζεσαι πολύ καλά τα οικονομικά ή εκμεταλλευεσαι σωστά το ταλέντο σου (Λέοντας) απο την σύνοδο Ηλιου/Ερμή. Απο την άλλη ο Ηλιος σε τρίγωνο με Ουρανό σε κάνει να έχεις μια τάση να τα διαλυεις ξαφνικά όλα αν σου την βιδώσει ( είτε αυτό αφορά τα οικονομικά σου - πχ ξοδεψες όλο τον μισθο σου σε μπιζου κ μπιχλιμπιδια/ο λέων λατρευει τον χρυσο κ ό,τι λάμπει... ) Αυτή η όψη μπορει επισης να σε κάνει μερικές φορές κάπως εριστική κ αποτομη , ή απροβλεπτη κιολας (πάλι είτε αφορά τα οικονομικά , είτε την τέχνη σου, είτε την προσωπικοτητα σου (Ηλιος-σύνοδος-Ωροσκοπος).
Τώρα ο Ήλιος με τετράγωνο Σελήνη Αρη κ Δια στον 4ο γράφεις..... που είναι η Σελήνη? σε ποιο ζώδιο? Δυσκολευομαι λίγο να καταλάβω το συγκεκριμένο τετράγωνο . Όλοι αυτοι οι πλανήτες ειναι στον Ζυγό στον 4ο ? ή απλά ο 4ος έχει ακμή στον Ζυγό κ οι πλανήτες είναι στον Σκορπιό , αλλά στον 4ο? :weird:
Α και να σε πώ οτι επειδή έχεις κ Ήλιο στον Λέοντα κ σε σύνοδο με τον ωροσκοπο σου , λογικά είσαι ξανθούλα και πολύ ομορφη!
-
04-10-2009, 01:02 AM #147
Αθηνούλα ευχαριστώ πολύ που ενδιαφέρθηκες και μου απάντησες τόσο εμπεριστατομένα.
Όντως είμαι πολύ πεισματάρα ίσως του ζωδίου μου να είναι, γιατί Ταύρο έχω μόνο στον Χείρωνα στον10ο και πουθενά αλλού, γενικα΄έχω ελλειψη γης.. (αλλο πρόβλημα και αυτό)
Όντως ασχολούμε με το θέατρο επαγγελματικά, για αυτό και έχω χάλια οικονο0μικά , αλλά πάντοτε βρίσκω κάποια λύση - ελπίζω και τώρα.., και ξανθούλα είμαι, όπως το πες..
Ηλιο έχω στον 12ο οίκο που εδρέυει ο Καρκίνος , αλλά και η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 12ο οίκο.Την αναφέρω , γιατι ξέρω ότι και η Αφροδίτη έχει να κάνει με τα οικονόμικα, το ότι κάνω οικονομία ώρες -ώρες , μάλλον οφείλεται σε αυτη.
Όντως για την εριστικότητα ισχύει, τουλαχιστον στην τέχνη και στον χαρακτήρα μου :blink:, όσον αφορά τα οικονομικά είμαι πολυ large καποιες φορές και κερνάω ακόμα και να μην έχω μετα να περάσωΟ ουρανός τώρα είναι και ο κυβερνήτης πλανητης του 7ου και 8ου οίκου μου.Παίζει ρόλο αυτό?
Ο Ηλιος μου κάνει τετραγωνο με την Σελήνη στον ζυγό στον 4ο , τον Αρη στον Ζυγό στον 4ο και τον Δία στον Σκορπιό στον 4ο και αυτός..
Βλέπω τόσα τετραγωνα και ανρωτιέμαι τι γίνεται? :dizzy:Και αφορούν και τον 1ο οίκο μου(Λέων 4η μοιρα) , αλλά και τον δέυτερο (Λέων 25η μοίρα) .
Ευχαριστω και πάλι
-
04-10-2009, 04:39 AM #148
Θα ηθελα και εγω να ρωτησω για τον 2ο οικο μου.Η ακμη του ειναι στο τελος της Παρθενου,ο Ερμης ειναι στον 3ο και κανει συνοδο με Αφροδιτη και Πλουτωνα.
Εχω Αρη ο οποιος κανει ακριβες τετραγωνο με τον ποσειδωνα(0.17 μοιρες) (που βρισκεται στον 5ο) και Ηλιο προς το τελος ο οποιος κανει δυνατη ανιτθεση με ΔΙα,ακριβες εξαγωνο με τον Ουρανο(στον 4ο)και ακριβες πενταγωνο με ποσειδωνα.
Οι οψεις που αναφερω ειναι με ανοχη 1,5 μοιρας εκτος απο αυτες του Ερμη ο οποιος δεν κανει αλλες εκτος απο την διπλη συνοδο...
-
04-10-2009, 09:29 AM #149
Θέλω κι εγώ να ρωτήσω για τον 2ο Οίκο μου :bigsmile:
Έχει ακμή στους Δίδυμους, ο Ερμής είναι στον 9ο και στον Αιγόκερω αλλά κάνει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό. Υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να ξοδεύω αλόγιστα τα χρήματα :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-10-2009, 12:59 PM #150
Μπα!!!! Αν κρίνω από τον εαυτό μου (2ος οίκος ακμή στον Ζυγό, Ερμής στον 9ο και στον Ταύρο αλλά κάνει τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο
), μάλλον το να σταματήσω να ξοδεύω αλλόγιστα θα παραμείνει όνειρο απατηλό και επιθυμία για την επόμενη ζωή - άν υπάρχει:toung:
Βέβαια το χρήμα είναι για να ρέει - όπως έρχεται έτσι φεύγει. Μη στεναχωριέσαι, ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που ξέρουν να χαίρονται τη ζωή!!!!!!!!!!lol:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.