- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 268
-
31-07-2007, 03:04 PM #141
Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
Φυσικά και θα θυμόμαστε..κάποιοι υποστηρίζουν να κρατάς μόνο τα καλά από μια σχέση που τελείωσε και να προχωράς..Προσωπικά διαφωνώ.. νομίζω ότι καλό μας κάνει να θυμόμαστε και τα άσχημα, αυτά είναι που μας βοηθάνε στην "καινούρια" ζωή μας.. Γιατί από προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι βρέθηκα στη ζωή μου σε παρόμοιες περιπτώσεις και έχοντας στο μυαλό μου το πως θα εξελισσόταν η κατάσταση το απέτρεψα..
Τώρα όσον αφορά την επανασύνδεση η άποψή μου διίσταται.. Είναι πιθανόν μια επανασύνδεση με ένα "πρώην" αγαπημένο πρόσωπο να μας αποτελειώσει.. υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μην είχε τελειώσει αυτή η σχέση και απλά να ήθελε να εξελιχθεί μέσα από μια δοκιμασία χωρισμού.. δεν ξέρω, η επιστροφή μετά από έναν χωρισμό απαιτεί υποκειμενική αντιμετώπιση, το πως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την περίπτωση επανασύνδεσης υπόκειται καθαρά σε προσωπικά κριτήρια και εμπειρίες..:unsure:Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
24-10-2007, 11:48 AM #142
καλημερα σε ολους κι εγω χωρισα προσφατα μετα απο μακροχρονια σχεση. το ταιρι μου μετα απο ενα σοβαρο προβλημα υγειας της μου ειπε οτι δεν μπορει αλλο. ειναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει να συνεχιζουμε
-
13-11-2007, 11:30 PM #143
φυσικα και ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να προχωρας πρωτα απο'ολα για σενα και μετα για τον αλλον..αν αυτο επελεξε το ταιρι σου πρεπει να το σεβεσαι..:bigsmile:
-
14-11-2007, 10:27 AM #144
σιγουρα εχεις απολυτο δικιο. ολη την φαση με τα νοσοκομεια την περασα μονος μου γιατι το περιβαλλον της ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν και ξερω οτι δεν θα την βοηθησουν αυτο σκεφτομαι και στεναχωριεμαι περισοτερο
-
14-11-2007, 02:49 PM #145
Σημασία όμως έχει να κάνεις αυτό που κάνει τον άλλο ευτυχισμένο. Αυτό είναι το νόημα σε μία σχέση. Και δυστυχώς καμιά φορά ο άλλος ίσως να είναι ευτυχισμένος χωρίς εσένα. Δυστυχώς έτσι είναι οι σχέσεις. Και άμα θές το καλό του άλλου, ίσως να μην είσαι εσύ πάντα ευτυχισμένος.
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
14-11-2007, 02:59 PM #146
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-11-2007, 03:07 PM #147
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
14-11-2007, 03:13 PM #148
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
14-11-2007, 03:22 PM #149
-
14-11-2007, 05:30 PM #150
ακριβως.!γι'αυτο λοιπον το διδαγμα ισως μεσα απο ολο αυτο ειναι πως πρεπει και οι δυο σε μια σχεση να ζητανε το ιδιο..!διοτι διαφορετικα καποια στιγμη τα θελω τους συγκρουονται και επερχεται τελικα ο χωρισμος..:amuse:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.