s
Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ???? - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 21 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 141 to 150 of 205

Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????

Παίρνω τα όρη, τ' άγρια βουνά
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Χαϊδεύω την γάτα μου.. σαν αλεξικεραυνο μου παίρνει έστω και προσωρινά την στενοχώρια..
    Οποιο δρόμο και να πάρω.. πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου..

Νομιζω τελικα ολοι περιπου τους ιδιους τροπους βρισκουμε!..Κι'εγω κανω παντα αρκετα ζεστο ντους η καθομαι για αρκετη ωρα μεσα στη μπανιερα με αφρολουτρο με την αγαπημενη μου μυρωδια!(αρωματοθεραπεια).. λλος τροπος ειναι το μαγειρεμα και το καθαρισμα γιατι χαλαρωνουν και ξεχνιεσαι λιγο,αλλιως...βγαινεις εξω με παρεα η μονη σου δεν εχει σημασια,αρκει να παρεις καθαρο αερα!..Το περπατημα βοηθα πολυ επισης.Πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να βγαινεις εκτος σπιτιου!..Επισης αν κανεις ψωνια νιωθεις καλυτερα,αρκει να μη το παρακανεις και παρεις αχρηστα πραγματα επειδη εισαι πεσμενη ψυχολογικα!..Μεσα στα ψωνια καλο ειναι να παρεις και καποιο καινουργιο σιντι οπου 8α ακουσεις μολις επιστρεψεις σπιτι!..Αλλη ιδεα ειναι να πας στο γυμναστηριο!..Παντα βοηθαει οταν εισαι με κοσμο και οχι μονη σου!..:bigsmile:

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ όταν είμαι στα down μου, ή θα πάω για ψώνια (το λεγόμενο shopping therapy),ή θα πάω κομμωτήριο. Ξεσπάω πολύ στα μαλλιά μου και κάνω αλλαγές!! Αλλά αν έχω παρέα, θα προτιμήσω να βγώ έξω...:embarrest
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Εγω οταν δεν ειμαι καλα κανω παντα δουλειες στο σπιτι καθως και οτιδηποτε ειναι εξουθενωτικο,γυμναστικη ψωνια,χορος μεχρι το πρωι,τοσο που οι αλλοι ορκιζονται οτι περναω την καλυτερη φαση της ζωης μου!Και δεν ειναι ψεμμα,διασκεδαζω πραγματικα,διαφορετικα νιωθω οτι μονο εγκλεισμος σε ψυχιατρειο θα με σωσει!Καποιοες φορες ομως προλαβαινω να μιλησω με τον εαυτο μου και κανω μουσικοθεραπεια,antistress sessions,και χαλαρωση....τοτε ειναι καλυτερα και για περισσοτερο!

Παίρνω το αυτοκίνητο και κάνω μια βόλτα στην παραλία όπου κάθομαι μόνη δίπλα στη θάλασσα και ..καπνίζω.
    Βλέπω φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου , που όμως δεν έχουν σχέση με αυτό ή αυτούς που με έχουν στενοχωρήσει.
    Πάω με τις τρελλές από τις φίλες μου για καφέ και κουτσομπολεύουμε !!

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Απομονώνομαι, γενικά αναζητώ ένα μέρος να έχω την ησυχία μου για να μπορέσω να σκεφτώ και να ηρεμήσω!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Εξαρτάται από το λόγο που είμαι πεσμένη.
    Σε γενικές γραμμές πάντως κλείνομαι στον προσωπικό μου χώρο για ανασυγκρότηση. Με δυο λόγια, μειώνω τις κοινωνικές συναναστροφές στο ελάχιστο.

Όνομα:
    Αφροδίτη

¶μα είμαι στα κάτω μου, αμέσως μόλις το συνειδητοποιήσω κανονίζω νυχτερινή έξοδο!!! Και του σκοτωμού να είμαι, θα πάω...:toung:
    Χαμογελάστε...Κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

φοραω το καλο μου χαμογελο και βγαινω για ενα ποτακι εξω με καλη παρεα... επισης οι δουλειες του σπιτιου αλλα και η δημιουργικη ενασχοληση με την κουζινα ειναι πολυ καλη ψυχοθεραπεια για τις δυσκολες ωρες!
    αυτα φιλια!

Page 15 of 21 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)