- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 158
-
14-11-2008, 09:13 PM #141
Re: Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα!
Συμφωνώ μαζί σου. Πιο πολύ επειδή το θέτεις σε επίπεδο συνειδητού-υποσυνείδητου. Σαν να λέμε Αστρονομία-Αστρολογία ένα πράμα! Και τα δυο δεύτερα του κάθε ζεύγους δεν έχουν αποδείξεις ("απτες" παντα εννοω), αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν και λειτουργούν.:bigsmile:
-
15-11-2008, 01:39 AM #142
emena o prwin m to pe oti pernage teleia mazi m an & me keratwne & oti me thelei akwma an & fovamai & eimai sigouri oti tha xanakanei ta idia.
-
15-11-2008, 01:45 AM #143
-
16-11-2008, 02:01 AM #144
ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΩΗΝ Μ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΩΜΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΙ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ .ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ Μ . Μ ΛΕΓΕ & ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ Μ ΑΝ & ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕ .ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ.
-
16-11-2008, 02:17 AM #145
kagou7614 σε παρακαλώ πάαααααααααααααρα πολύ τα μηνύματά σου στο myHoroscope να τα γράφεις με ελληνικούς, πεζούς χαρακτήρες. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε δυσκολεύει, όμως κι εσύ έτσι δυσκολεύεις 20.000 ανθρώπους να σε διαβάσουν. Κάνε μια προσπάθεια.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
16-11-2008, 02:32 AM #146
Κοριτσακι μου ο πρωην καλα θα κανει να παραμεινει πρωην. Ποσες αληθεις μπορει να πει καποιος που διαρκως διατηρει παραλληλες σχεσεις. Πρεπει να σου πω ομως οτι στις ηλικιες τις δικες σου τα αγορια προσπαθουν να αποκτησουν εμπειριες λες και δεν θα προλαβουν να τις αποκτησουν, ειναι θεμα ορμονων,για αυτο αποκτησε και συ τις δικες εμπειριες και καθως θα μεγαλωνεις θα εισαι σε θεση να κρινεις ποιος αξιζει την συγχωρεση σου η οχι,τωρα παλι αν νομιζεις οτι περνας καλα και μπορεις να τον δεχεσαι ανα πασα ωρα και στιγμη μετα τις περιπετειες του,δεξου τον και μη ζητας εξηγησεις γιατι παντα θα σου δινει τις ιδιες.
-
09-12-2008, 02:54 PM #147
" στην γκρεμισμενη τους φωλια επανω τραγουδανε,γι αυτο ζηλευω τα πουλια κι οχι γιατι πετανε..."
Η απιστια ειναι μια θλιβερη κατασταση σε μια σχεση.Ειναι τοσο συνθετη αλλα συναμα και τοσο απλη...Τοσο βλαβερη για την σχεση αλλα συναμα και τοσο (εν δυναμει) επικοδομητικη για τα ιδια τα ατομα...
-
03-01-2009, 03:54 AM #148
Παιδιά εγώ τώρα τί να πω?Φοβάμαι οτι θα σας σοκάρω!!!Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά να θεωρούμε τον άλλο κτήμα μας?Καθένας ανήκει σε εκείνον και στα όνειρά του.Αρνούμαι να συμβιβαστώ με την ιδέα της απόλυτης αποκλειστικότητας μέσα σε μια σχέση ή γάμο. όταν την ίδια στιγμή η ψυχή μου θέλει να τέρπει πλήθος ανθρώπων και να μπορεί γεύεται ένα αρρενωπο ανδρικό κορμί που ενίοτε επόθησε χωρίς να νιώθει τύψεις μετά!!!Την ίδια όμως ελευθερία κινήσεων και επιλογών που ζητώ είμαι σε θέση και να προσφέρω στο σύντροφό μου.Αλλα επειδή αποκλείεται να υπάρχει αρσενικό σε τούτο τον πλανήτη που να δεχτεί αυτό το περίεργο είδος σχέσης...απλά να ονειρεύομαι μπορώ!!!!!Τώρα θα μου πείτε ...μα καλά δε ζηλευεις?Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη ναι...αλλα το ελέφχω σκεπτόμενη οτι δεν έχω το δικαίωμα να απαιτήσω απο τον άλλο να υπογράψει συμβόλαιο οτι ΠΟΤΕ δε θα του συμβεί να ποθήσει μια άλλη γυναίκα, όσο και να με αγαπα!!!Είμαι κατασταλαγμένη, το έχω φιλοσοφήσει το θέμα και έτσι είμαι σε θέση να απολαμβάνω την κάθε επαφή μου στα γεμάτα χωρίς να ανησυχώ αν ο άλλος μου ειναι πιστός ή όχι!
-
09-01-2009, 06:31 PM #149
ναι,αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν μιλαμε για απιστια...μιλαμε το πλαισιο μιας σχεσης που και οι δυο εχουν αποδεχθει...
-
09-01-2009, 08:03 PM #150
Eχεις καμια Σεληνη στον Υδροχοο η κατι τετοιο?Συμφωνω απολυτα μαζι σου..Προσωπικα τρωω κατι φρικιες κατα καιρους..καπου τον Αυγουστο..να την κανω την κουτσουκιελα..αλλα σαν γνησιο ΚΡΙΑΡΙ δεν μπορω να διαχειριστω τετοια κρυφα παρανομα ..θα κανω μπαμ και θα με φαει το αγχος..οποτε λεω αστο καλυτερα κοπελια ..εδω σε εξεταστικες στο πανεπιστημιο πας να βγαλεις το σκονακι να αντιγραψεις,τρεμεις και γινεσαι κατακοκκινη που να κανεις και τετοια ..ασε ασε.. καλυτερα το κεφαλακι μου στη θεση του!!!!:nuts::nuts:
Βεβαια εχω σκεφτει μια μεθοδο καπως παραδοξη αλλα δεν μπορω να πω κατα ποσο ειναι εφαρμοσιμη...Στηνεις εναν καραμπινατο καβγα και α και ου και χωριζουμε ..επειτα κανεις την κουτσουκελια μια και εισαι ελευθερη και η εννοια της απιστιας δεν υφισταται...ε και μετα επιδιωκεις την επανασυνδεση..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.