s
Γάμος and the city... - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 141 to 150 of 168
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Γάμος and the city...

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Κατάθεση, ομολογία δεν ξέρω τί είναι πραγματικά. Πάντως αρχίζω και μελετώ τους δικανικούς λόγους των Αττικών ρητόρων για να βρίσκω ατάκες πλέον! :nuts:

"Εάν δεν γνώριζα καλά, κύριοι βουλευτές/αγαπητέ λαέ, ότι οι κατήγοροι/πολυαγαπημένες θειάδες και οιωνεί αγαπημένο σόι θέλουν με κάθε τρόπο να με βλάψουν, θα τους χρωστούσα μεγάλη ευγνωμοσύνη γιΆ αυτήν την κατηγορία/ξεκατίνιασμα˙ γιατί νομίζω ότι είναι αίτιοι πολύ μεγάλων αγαθών/λέμε τώρα σε όσους έχουν συκοφαντηθεί άδικα, καθώς τους αναγκάζουν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις της ζωής τους."

Λυσίας, Υπέρ Μαντιθέου, παρ.1

:nuts: :nuts:
    Λυσίας, Υπέρ Μαντιθέου, παρ. 1 & Dr Maroulita, Υπερ γυναικών, παρ. 2
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Εγώ προσωπικά επειδή είμαι σε παρόμοια φάση με την δική σου (κάνω μεταπτυχιακό και είμαι ήση 26 στα 27) όταν άκουσα την φράση "άντε με το καλό το μεταπτυχιακό και με ένα καλό παιδί" απάντησα "μετά το διδακτορικό το συζητάμε ξανά αυτό το θέμα για το καλό παιδί?"

Μετά από αυτό αν και έχω πάει σε 3 γάμους και 2 βαφτίσεις δεν θυμάμαι κανέναν να τόλμησε να μου πει και στα δικα μου...:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    Μετά από αυτό αν και έχω πάει σε 3 γάμους και 2 βαφτίσεις δεν θυμάμαι κανέναν να τόλμησε να μου πει και στα δικα μου...:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
    Ναι...προφανώς γιατί θα ήταν σα να σου έβγαζαν το κόκκινο πανί και συ φυσικά θα όρμαγες ωσάν τον οργισμένο Ταύρο!!!! :toung:

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ναι...προφανώς γιατί θα ήταν σα να σου έβγαζαν το κόκκινο πανί και συ φυσικά θα όρμαγες ωσάν τον οργισμένο Ταύρο!!!! :toung:
    Εεε ναι..άμα τα πάρω καλύτερα να μην είσαι εντός πεδίου βολής...
    mpiskoto sokolatas

Κλασσική ελληνική κοινωνία που εφαρμόζει εδώ και χρόνια το γνωστό σύστημα---> Αγχώστε τις κόρες σας για γάμους όταν πατήσουν τα 24 και τους γιους σας όταν πατήσουν τα 30-31! Αυτό βέβαια έχει το εξής αποτέλεσμα: να παντρεύεται ο λαός ότι βρίσκει μπροστά του απ'το άγχος μη μείνει στο ράφι και δεν εξαπλώσει το είδος του...Good wines έχω να πω εγώ....Περαστικά σε όλους τους.:sick: :sick: :sick:
    Είμαι ninja!!!

Τελικά, για να μου πουν κάτι τέτοιο οι δικοί μου, προφανώς δεν θα με αντέχουν άλλο. Αλλά βέβαια, τόσα χρόνια τους έχω εκπαιδευμένους. Τωρα, πείτε μου πώς θα με άντεχε ένας ξένος????

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Τελικά, για να μου πουν κάτι τέτοιο οι δικοί μου, προφανώς δεν θα με αντέχουν άλλο. Αλλά βέβαια, τόσα χρόνια τους έχω εκπαιδευμένους. Τωρα, πείτε μου πώς θα με άντεχε ένας ξένος????
    Η ερώτηση φαντάζομαι είναι ρητορική....:bigsmile:
    mpiskoto sokolatas

Εγώ πάλι τώρα τελευταία το ζω έντονα όλο αυτό που περιγράφετε...
    Γιατί καλά,πες τη μαμά μου την είχα συνηθίσει από τα 22 να αγχώνεται πότε θα της φέρω το παλικάρι σπίτι (για τη γιαγιά δεν το συζητάω-αν δεν ήταν η μαμά μου ίσως με ανάγκαζε να σταματήσω και το σχολείο στα 16 για να παντρευτώ:toung: ) αλλά εδώ και ένα χρόνο έχω και τον μπαμπά μου που πιάνει όλες τις ξαδέρφες μου και τις ρωτάει αν έχω βρει κανέναν...
    Πριν ένα μήνα μπήκε και η θεία στη μέση (η οποία έχει μια κόρη στην ηλικία μου-την ξαδέρφη μου δηλαδή) και κανονίζουν με τη μαμά μου προξενιά για μένα και την ξαδερφούλα...Πρώτα απ'όλα να είναι καλό παιδί,μετά να έχει μια καλή δουλειά για να μην κακοπέσουν τα καμάρια τους (δηλαδή εμείς) και άντε στο τέλος να ψάξουμε και λίγο το σόι του...Για το αν εμάς μας αρέσουν ούτε λόγος...
    Μετά απ'όλα αυτά θέλοντας και μη αγχώνεσαι...Μήπως γέρασα,μήπως είμαι εγώ περίεργη τελικά και μείνω για πάντα με τη γάτα μου;;;
    Πάντως το πιο πιθανόν για μένα να μάθουν πρώτα οι άλλοι για το γάμο μου και εγώ μέσω του προσκλητηρίου που θα έχουν τυπώσει

χαχαχαχα...φαντάσου να έρθει ξαφνικά η μαμά αγκαζέ με την θεία και να σου πει..κοριτσάκι μου παντρεύεσαι σε 2 μήνες ημέρα Κυριακή στις 8 το βράδυ τον Λάκη τον γιο του Τάσου (τα ονόματα είναι τυχαία )κ τρέχα εσύ μετά να καταλάβεις ποιος είναι ο Λάκης ο γιος του Τάσου...
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    χαχαχαχα...φαντάσου να έρθει ξαφνικά η μαμά αγκαζέ με την θεία και να σου πει..κοριτσάκι μου παντρεύεσαι σε 2 μήνες ημέρα Κυριακή στις 8 το βράδυ τον Λάκη τον γιο του Τάσου (τα ονόματα είναι τυχαία )κ τρέχα εσύ μετά να καταλάβεις ποιος είναι ο Λάκης ο γιος του Τάσου...
    Mετά θα τρέχουμε γενικότερα...Εγώ θα τρέχω τη μαμά και τη θεία και ο Λάκης με με τον Τάσο θα τρέχουν εμένα...
    Πάντως κι εγώ κάτι τέτοιο κόβω να γίνεται στο τέλος...

Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)