s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 350 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 65 115 ... LastLast
Results 141 to 150 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by cutegirl4099 View Post
    Γεια σας! Με λένε Χριστιάννα κι είμαι καινούριο μέλος... Ξέρετε μήπως πώς μπορώ να βρω το χάρτη μου; Ξέρω μόνο ζώδιο κι ωροσκόπο...
    Καλώς μας ήρθες Χριστιάννα!

Τον χάρτη σου (γενέθλιο και όχι μόνο) μπορείς να τον φτιάξεις εδώ :bigsmile:

KALIMERA!!IME O THANASIS IME DIDIMOS ME SKORPIO(XSERO POLLOI THA FTINETE TO KORFO SAS XAXAXAXA)POS THA DO ANALUTIKA TI SIMAINI O KATHE PLANITIS STO ZODIO M?

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by metensarkosi View Post
    KALIMERA!!IME O THANASIS IME DIDIMOS ME SKORPIO(XSERO POLLOI THA FTINETE TO KORFO SAS XAXAXAXA)POS THA DO ANALUTIKA TI SIMAINI O KATHE PLANITIS STO ZODIO M?
    Σκιάχτηκα.

1) http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...html#post96050

2) :nogrgl

3) Δωρεάν ωροσκόπιο και μετά γενέθλια ανάλυση: http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Σας ευχαριστώ!!!

Quote Originally Posted by seatleon View Post
    Σας ευχαριστώ!!!
    Καλώς μας ήρθες! :bigsmile:

Καλησπέρα σε όλους!
    Σας βρήκα κάνοντας περιήγηση στα αστρολογικά sites( αγαπημένοι μου δικτυακοί τόποι) και εντυπωσιάστηκα από την εμφάνιση και το περιεχόμενό σας που μου φάνηκαν ιδιαιτέρως καλαίσθητα και ενδιαφέροντα και τα δύο. Ο ωροσκόπος μου Ποσειδώνας αρέσκεται ιδιαίτερα σ'αυτά τα μαγευτικά ταξίδια στους τόπους της Αστρολογίας και όταν το όχημα είναι τόσο όμορφο τα ταξίδια γίνονται ακόμα πιό συναρπαστικά.Και όπως λέει ο ποιητής....να ευχόμαστε να είναι μακρύς ο δρόμος...
    Χαίρομαι που είμαι κοντά σας!

Καλησπερα σε ολους και απο εμενα! Πολυ καλο το site ιδιαιτερα για οσους προσπαθουν τωρα να μυηθουν στην αγαπημενη αστρολογια...Χαιρομαι που επιτελους βλεπω πως καποιοι προσπαθουν να το παρουν το πραγμα απο την αρχη με απλο τροπο! Συγχαρητηρια λοιπον στους εμπνευστες και ευχομαι σε όλους μας καλη περιηγηση! :bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by wonderful View Post
    Καλησπέρα σε όλους!
    Σας βρήκα κάνοντας περιήγηση στα αστρολογικά sites( αγαπημένοι μου δικτυακοί τόποι) και εντυπωσιάστηκα από την εμφάνιση και το περιεχόμενό σας που μου φάνηκαν ιδιαιτέρως καλαίσθητα και ενδιαφέροντα και τα δύο. Ο ωροσκόπος μου Ποσειδώνας αρέσκεται ιδιαίτερα σ'αυτά τα μαγευτικά ταξίδια στους τόπους της Αστρολογίας και όταν το όχημα είναι τόσο όμορφο τα ταξίδια γίνονται ακόμα πιό συναρπαστικά.Και όπως λέει ο ποιητής....να ευχόμαστε να είναι μακρύς ο δρόμος...
    Χαίρομαι που είμαι κοντά σας!
    Καλως μας ηρθες λοιπον!
    τι εννοεις ο ωροσκοπος σου Πωσειδωνας;
    το σιγουρο ειναι παντως οτι το ταξιδι σου εδω θα ειναι μαγευτικο!!

Quote Originally Posted by booby View Post
    Καλησπερα σε ολους και απο εμενα! Πολυ καλο το site ιδιαιτερα για οσους προσπαθουν τωρα να μυηθουν στην αγαπημενη αστρολογια...Χαιρομαι που επιτελους βλεπω πως καποιοι προσπαθουν να το παρουν το πραγμα απο την αρχη με απλο τροπο! Συγχαρητηρια λοιπον στους εμπνευστες και ευχομαι σε όλους μας καλη περιηγηση! :bigsmile:
    καλωσορισες στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!
    καλη συνεχεια σου ευχομαι!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Re: Για το μελλον μου

γεια σας γεννηθηκα στις 07/12/1979 και θα ηθελα να μαθω για τον οικονομικο και ερωτικο τομεα...

Re: Για το μελλον μου

Καλώς ήρθες στο :horoscope:

Σου προτείνω να ξεκινήσεις από την Γενέθλια Ανάλυση σου :bigsmile:

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php

Quote Originally Posted by μικαλενα View Post
    γεια σας γεννηθηκα στις 07/12/1979 και θα ηθελα να μαθω για τον οικονομικο και ερωτικο τομεα...
    Σόλων: Συμβούλευε μη τα ήδιστα, αλλά τα βέλτιστα!

Page 15 of 350 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 65 115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)