- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 156
-
27-10-2010, 09:23 PM #141
Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
Ειμαστε απλώς υπέροχοι...και μετριοφρονες πανω απ'ολα!!!:bigsmile::nuts: Καλή μου Ταυρινα...αν θέλεις να συζητήσουμε το οτιδήποτε παντως,μη διστάσεις να μου στείλεις pm(μιας και για κάποιο λόγο σε εχω συμπαθήσει σαν να σε ξέρω χρόνια!).Αυτος ειναι και ενας απο τους λόγους που λάτρεψα το myhoroscope!Γιατι μας φερνει σε επαφη ολους εμας τους ομοιδεατες με κοινα ενδιαφέροντα και μας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις,ιδέες ,γνώσεις,να έρθουμε πιο κοντα...!Ευγε στους διαχειριστες και το Σωκράτη καθώς και σε ολους οσους δούλεψαν για να στειθεί αυτό το site και δουλεύουν ακόμα για να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!(Συγνώμη για τα κεφαλαια,ηθελα απλώς να τονίσω αυτο το σημειο του κειμένου)
Με εκτίμηση
Το Μαράκι....
-
16-07-2011, 09:13 PM #142
Αγαπητη Ultraviolet με αυτο το πλευρο να κοιμασαι, κανε τετοια για να φας μια ζουμερη και γεματη δηλητηριο ΣΚΟΡΠΙΣΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ. :noworry:
Ως σκορπιος δεν ανεχομαι ουτε τις κακιες ουτε τις ψευτοαδιαφοριες !! Ποιος σου ειπε οτι με τετοια απεχθη συμπεριφορα μπορεις να κερδισεις εναν Σκορπιο, οι πρωινατζουδες-τηλε"αστρολογοι" των καναλιων ??
Παντως σε ευχαριστουμε κατα τα αλλα που μας προτιμας :bigsmile:
Οκ στο καλο και μην μας γραφεις, αφου δεν μας "πας" και δεν μας αντεχεις οπως ισχυριζεσαι γιατι καθεσαι και ασχολησε μαζι μας και κάνεις τον κόπο να αφησεις μηνυμα στο θεμα μας ?? :notrust: Μηπως εισαι λιγακι υποκριτρια...
Yστερόγραφο: Οσο αφορα το δ) μην φοβασαι δεν θα θελησουμε, δεν μας ενδιαφερεις, αντε τραβα στο καλοοοοοο...
-
19-07-2011, 02:02 PM #143
οι σκορπιοι το απολυτο μυστηριο!!! αλλα εκει ειναι ολη η γλυκα. παντως ενα ειναι το μονο σιγουρο. πρεπει να εισαι εντελως σιγουροι οτι θελεις εναν σκορπιο και οτι δε θα τον βαρεθεις μετα απο λιγο. αυτο το ζωδιο πρεπει να το σκεφτεις καλα πριν το παρατησεις!
-
19-07-2011, 05:37 PM #144
δε βλέπω και πολύ μυστήριο...
διάβασα όλο το thread χτες βράδυ και πολύ το διασκέδασα, αν και πιάνω τον εαυτό μου [εντελώς σπάνιο για μένα] να επηρρεάζομαι παραπάνω απο το δεον.
ναι λοιπόν ομολογώ οτι με φοβίζουν όλα αυτά που λέτε - φαντάζομαι αρκετά απο αυτά μεταξύ σοβαρού κι αστείου
ο λόγος; σκορπίνα η λεγάμενη
τοξότης με ωρ. σκορπιο εγώ & αυτή σκορπίνα με ωρ. τοξότη !! should be ineteresting...
κοίτα να δεις που θα αρχίσω να ψάχνω και τον πλήρη αστρολογικό χάρτη σε λίγο.
Ευτυχώς, που στη θεώρησή μου στη ζωή βάζω την προσωπική βούληση την οικογένεια και όλες τις εμπειρίες μας, δηλαδή, στη διαμόρφωση χαρακτήρα δεν παίζουν μόνο οι πλανήτες.
Εξάλλου αυτό που υπερτονίζεται στο σκορπιο , η κτητικότητα και η αφοσίωση, σε συνδυασμό με την πληροφορία οτι είναι καλοί γονείς γενικά, βγάζει ένα δείκτη απαραίτητο στην εξέλιξη και την συνέχιση του ανθρωπίνου είδους. [ρε λες να μου βγαίνει ο ωροσκόπος τώρα που πέρασα τα 30?]
πάντως ως γνήσιος τοξότης απεχθάνομαι να αισθάνομαι καταπιεσμένος διαχρονικά
Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες για το τι θα επέφερε θεωρητικά ο ωροσκόπος τοξότης στην σκορπίνα μου καθώς και τι γνώμη έχετε γενικά οι σκορπίνες για τους τοξότες ανδρες. Χεχ. :bigsmile:
ΥΓ: ΣωτήρηΣκορπιέ, μπορεί να μην πιάνει στους άντρες αλλα μπορεί να πιάνει στις γυναικες σκορπιούς το κόλπο, αλλα και στις γυναίκες γενικότερα
1. κεντρίζεις την προσοχή [δυσκολότερο απο οτι ακούγεται]
2. [όταν δείξει τελικά ενδιαφέρον] το παίζεις και λίγο αδιάφορος και κουλ ή ακόμα καλύτερα είσαι κουλ και χαλαρός
3. [προαιρετικά& με ρέγουλο] πετάς κακιούλες/μπηχτούλες
4. Τελικά με συγκρατημένο ή πλάγιο τρόπο, δείχνεις πως σε ενδιαφέρει κι αυτή.
-
19-07-2011, 06:35 PM #145
Οι Σκορπιοί διαθέτουν έμφυτη ικανότητα να βλέπουνε πέρα και πίσω από τα κίνητρα των ανθρώπων. Δεν είναι εύκολο να ξεγελάσεις τα παιδιά του Πλούτωνα\8ου . ¶λλωστε, εκτιμούν το αυθεντικό μυστήριο που ικανοποιεί την διεισδυτική τους φύση και την ανάγκη τους να αποκαλύπτουν το βαθύ, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο. Αντίθετα, το προσποιητό παιχνίδι τους «ξενερώνει» και νιώθουν σαν να ξεκινούν έχοντας ήδη δει το εργάκι.
Εκτιμούν την σοβαρότητα, την ευθύτητα και την κατά μία έννοια, υποταγμένη αφοσίωση.
Ο συνδυασμός του Τοξότη «ελαφραίνει» την κατάσταση και είναι μια εκδοχή λιγότερο συμπαγούς και πάγιου Σκορπιού. Ωστόσο η ισχυρογνωμοσύνη του, ο εγωκεντρισμός και η πολλές φορές ανεξέλεγκτη λαγνεία του, μπορεί να αποτελέσουν ένα θέμα στη ζωή του.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
20-07-2011, 10:48 AM #146
Κάτια μου νομίζω πως η λέξη "ελαφραίνει" παρότι μιλάμε για ωροσκόπο Τοξότη, δεν είναι η κατάλληλη. Με ποια έννοια το λέω. Με ωροσκόπο Τοξότη ένας Σκορπιός βγάζει μια πιο χαλαρή εικόνα, είναι περισσότερο κοινωνικός, ευχάριστος κτλ ωστόσο, αν ο Ήλιος βρίσκεται στον 12ο περισσότερο μπερδεύει παρά ελαφραίνει. Επομένως κατάλληλη λέξη για να περιγράψουμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό πιστεύω πως είναι "μπερδεύει" και όχι ελαφραίνει. Από την άλλη πλευρά ένας συνειδητοποιήμενος Σκορπιός είναι ικανός να καλλιεργήσει και παράλληλα να λειτουργήσει τα Τοξοτίσια στοιχεία του ωροσκόπου του ώστε να "ελαφρύνει":bigsmile:
-
20-07-2011, 12:51 PM #147
μα γιατί το λες αυτό, θα μπορούσε να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο.....:bigsmile::bigsmile ::bigsmile:
Χωρίς πλάκα τώρα, φαντάζεσαι να είχε Ήλιο και πιθανότατα Ερμή στον 12ο και να είχε και ωροσκόπο Σκορπιό; Δεν θα υπήρχε μπέρδεμα αλλά δεν θα ήταν και η καλύτερη περίπτωση.
Νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι έχει τον Δία κυβερνήτη του Ωροσκόπου δίνει μια αισιοδοξία και αποτρέπει ένα κλείσιμο στον εαυτό. Σίγουρα θα χρειαστεί να ψάξει μέσα του και μάλλον ισχύει περισσότερο αυτό που έγραψε η Κάτια για «την ανάγκη τους να αποκαλύπτουν το βαθύ» αλλά τουλάχιστον ο κεντρικός ρόλος του Δία αποτελεί ένα στοιχείο που θα αποτρέψει το χάσιμο στην ενδοσκόπηση. Δηλαδή καταλαβαίνω αυτό που λες για μπέρδεμα αλλά το θεωρώ σαν ένα απαραίτητο στοιχείο για να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη. ¶λλωστε, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το ζητούμενο πάντα είναι η σύνθεση και τέτοια «μπερδέματα» μας ξεβολεύουν από τον εύκολο δρόμο. Και δεν ξέρω αν πρώτα θα έρθει η συνειδητοποίηση του Σκορπιού και μετά η καλλιέργεια των τοξοτίσιων χαρακτηριστικών που αναφέρεις ή αν αυτά τα χαρακτηριστικά θα αποτελέσουν το αρχικό κίνητρο για να συνειδητοποιήσει την βαθύτερη ανάγκη να συνδεθεί ουσιαστικά με τον κόσμο.
¶λλωστε μη ξεχνάμε ότι στον 7ο οίκο που ενδιαφέρει τον φίλο μας to3o (αν και μάλλον δεν γνωρίζει τι είναι ο 7ος οίκος) βρίσκονται οι Δίδυμοι με τον Ερμή να είναι τυπικά στον 12ο. Οι προσωπικές σχέσεις είναι ένας απαραίτητος τομέας για να βρει διέξοδο έκφρασης αυτός ο Ερμής και δεν θα είναι τόσο επιφανειακές και «ελαφριές» όσο θα περίμενε ίσως κάποιος με Διδύμους στον 7ο. Αλλά ο Τοξότης στον Ωροσκόπο βοηθάει πολύ στο να ανοιχτεί στον κόσμο ώστε να υπάρξουν οι σχέσεις αυτές. Αρκεί να μην ξεχάσει ότι σκοπός είναι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του Ήλιου και του Ερμή που τυπικά (και όχι απαραίτητα στην περίπτωση του φίλου μας) είναι στον 12ο.
-
20-07-2011, 02:17 PM #148
Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας.
Τίνα μου καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πεις, αλλά προσωπικά δεν έχω θέμα με τον 12ο και δεν μορφάζω προβληματισμένα όταν δω πλανήτες μέσα εκεί. Είναι τόσο πολλές οι εξηγήσεις που μπορεί να ισχύουν για τον κάθε χάρτη , όπως πολύ καλά ξέρεις, που δεν με πτοεί.
Κατά δεύτερον, δεν βλέπω κάτι κακό στις προσωπικότητες εκείνες που επιθυμούν την μοναχικότητα ή που έχουν μια ανέκφραστη πλευρά ή που κάτι στη ζωή τους μένει «θαμμένο» κτλ… κτλ…
Αντίθετα μάλιστα, τις περισσότερες φορές, αν και ο υπόλοιπος χάρτης βοηθάει, δίνει στον άνθρωπο μία ενδιαφέρουσα πνευματική υπόσταση και τον βοηθά να διατηρήσει τις αποστάσεις του από την τρέχουσα ιδεολογική διάβρωση και την υλιστική ματαιοδοξία. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν δαιμονοποιώ κανέναν οίκο και πολύ περισσότερο τον 12ο που αναγκαστικά τον βιώνω, αν και ελάχιστα για Ιχθύς.
Σε ένα ευνοημένο ή σχετικά ισορροπημένο χάρτη, στο σύνολό του, όταν δω έναν ενεργό 12ο δεν ανησυχώ.
Αν ο χάρτης έχει αρκετές δυσαρμονίες, δεν ανησυχώ περισσότερο από ότι θα ανησυχούσα με ενεργό ή μη ενεργό 12ο .
Το καλό και το κακό στην περίπτωση αυτού του Ήλιου, μπορούμε να το εκφέρουμε εσύ κι εγώ ως γνώμη, αλλά η αλήθεια βρίσκεται στο πως το άτομο το βιώνει. Έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι που έχουν Ήλιο στον 12ο , είναι ευτυχείς μέσα στην εσωστρέφεια ή την μοναχικότητά τους και δεν έχουν χειρότερο από τις πολλές επαφές, την εντατική συνάφεια και τις άσκοπες εμπλοκές.
Παρατηρώ ότι εκφράζονται μια χαρά, όταν νιώσουν ότι το περιβάλλον ή το άτομο είναι το κατάλληλο και κάνουν σχέσεις με συναισθηματική ουσία. Αν το δεις από μία σκοπιά αυτό, δεν βλέπω γιατί το υγειές θα πρέπει να είναι η ανούσια κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια της σύγχρονης ζωής μας, που στο τέλος σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα, πιο μόνο, πιο ανέκφραστο και πιο «θαμμένο» από ποτέ!
ΥΓ: Δημήτρη, για να τελειώνουμε με το κινηματογραφικό εργάκι που έχει γίνει υπερπαραγωγή πια, προσωπικά τον Ήλιο μου τον έχω στον 11ο και δεν έχω κανένα ιδιαίτερο κόλλημα, αφού μόνο τον Ερμή έχω στον 12ο και δεν είναι καν κυβερνήτης κάποιου γωνιακού. Γενικά ο Ιχθύς και ο 12ος στον χάρτη μου δεν είναι τονισμένος, αν εξαιρέσεις ότι είναι το ζώδιό μου. Δεν μιλώ ιδιοτελώς.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
20-07-2011, 05:49 PM #149
Βρε τι είστε εσείς, μη λείψει άνθρωπος από τον υπολογιστή του, δεν σας προλαβαίνει :bigsmile:
Δημήτρη το μπέρδεμα στο οποίο αναφέρθηκα σχετίζεται κυρίως με την εντύπωση που προκαλεί ένας Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, ειδικά αν ο Δίας βρίσκεται σε ένα εξωστρεφές ζώδιο για παράδειγμα. Όσο και αν ελαφραίνει ο ωροσκόπος το άτομο που έχει Ήλιο στον Σκορπιό, ο Σκορπιός δεν παύει να διατηρεί τη φύση του πράγμα γνωστό στους περισσότερους τουλάχιστο. Αν λοιπόν βρίσκεται στον 12ο οίκο ο Ήλιος πέρα από την καριέρα στον κινηματογράφο :toung: θα έχει αυξημένες τάσεις απομονώσεις και εσωστρέφειας ενώ εκείνο που θα βγάζει προς τα έξω θα είναι το Τοξοτίσιο. Με αυτό το σχόλιο ήθελα απλώς να τονίσω στον Σωτήρη πως ένας ωροσκόπος στον Τοξότη δεν είναι ένας νέτος σκέτος ωροσκόπος στον Τοξότη και τι καλά που είμαστε και περνάμε γιατί έχουμε κυβερνήτη τον Δία, είναι πολλά περισσότερα και το γνωρίζουμε καλά αυτό. Όσο για τη σύνθεση συμφωνώ μας ξεβολεύει και δεν είναι και το ζητούμενο του Σωτήρη.
Και δεν ξέρω αν πρώτα θα έρθει η συνειδητοποίηση του Σκορπιού και μετά η καλλιέργεια των τοξοτίσιων χαρακτηριστικών που αναφέρεις ή αν αυτά τα χαρακτηριστικά θα αποτελέσουν το αρχικό κίνητρο για να συνειδητοποιήσει την βαθύτερη ανάγκη να συνδεθεί ουσιαστικά με τον κόσμο.
Ισχύει αυτό που λες, απλώς το σκέφτηκα λίγο διαφορετικά. Ένας συνειδητοποιημένος Σκορπιός γνωρίζει πολύ καλά την επιρροή που ασκεί και βεβαίως τη δύναμη που έχει στα χέρια του. Έτσι με τη "βοήθεια" του ωροσκόπου του, η επιρροή και η δύναμη που διαθέτει συνδυάζεται άψογα ώστε να μετριάσει επιπόλαιες κινήσεις, αυτοκαταστροφικές τάσεις κτλ. και να συνδεθεί ουσιαστικά με τον κόσμο όπως πολύ σωστά έγραψες.
Κάτια μου, πίστεψε με έχω πάψει να μορφάζω εδώ και πολλά χρόνια με κακοποιούς πλανήτες και πολυαστρίες σε δύσκολους οίκους. Με την πάροδο του χρόνου έμαθα να αναγνωρίζω τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά στοιχεία. Προσωπικά μου αρέσει ο Ήλιος στον 12ο όπως μου αρέσει η όποια οικοθέτηση των πλανητών για συγκεκριμένα πράγματα φυσικά. Κανένα κακό επίσης δεν βρίσκω στην μοναχικότητα, όταν ο άλλος την έχει πραγματικά ανάγκη, άλλωστε οι πλανήτες στον 12ο αυτό δείχνουν κυρίως πως το άτομο έχει ανάγκη να απομονωθεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Γι αυτό σου απαντώ το ίδιο που απάντησα και στο Δημήτρη, ότι δεν ήθελα να πιστέψει ο Σωτήρης πως η Σκορπίνα του με τον ωροσκόπο Τοξότη χάνει τα Σκορπίσια της χαρακτηριστικά εξαιτίας του ωροσκόπου της. Όσο για τα υπόλοιπα περιττά αφού ο άνθρωπος δήλωσε αρχής εξ αρχής πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο συνδυασμός Ήλιου/Ωροσκόπου.
Τα φιλιά μου και αρχές του μήνα σου έρχομαι.:bigsmile:
-
20-07-2011, 11:22 PM #150
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
Δε με λένε Σωτήρη, αλλα δεν έχω πρόβλημα να με φωνάζετε έτσι. :bigsmile:
μακάρι να μπορούσα να 'δω' και τα άλλα, αλλα προς το παρόν δε τα γνωρίζω, δεν είναι οτι δε με ενδιαφέρουν, ίσα ίσα έχω ψηθεί να την ψάξω κάποια στιγμή!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.