s
Η ΕΥΤΥΧΙΑ - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 19 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 LastLast
Results 141 to 150 of 181

Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Quote Originally Posted by flame View Post
    Αγαπητή ΟΜΟ,όλοι κάνουμε λάθη... έχουμε δικαίωμα σ' αυτό. ¶νθρωποι είμαστε. Κανείς δεν γεννήθηκε τέλειος η με βιβλίο οδηγιών πως να ζήσεις τη ζωή σου χωρίς λάθη:nuts:
    Το καλύτερο είναι να σκεπτόμαστε τις παραμέτρους που θα έχει μία πράξη μας ως προς τους άλλους. Δηλαδή να φροντίσουμε αν είναι να τους πληγώσουμε να γίνει όσο το δυνατον λιγότερο.
    Έπειτα η ζωή είναι μια φάρσα ένα παιχνίδι που δεν ξέρουμε τους όρους της. Μια απέραντη θεατρική σκηνή. Μια μεγάλη ρουλέτα αν θέλετε...Παίζουμε λοιπον όλοι μας στα τυφλά όπως μπορούμε. Εκείνη σου δίνει τα σενάρια που θα παίξεις...και μετα σε κοιτάζει απο μακριά χαμογελόντας να ''παίζεις''....'Οσο πιο καλός ηθοποιός είσαι μεγάλο χειροκρότημα θα πάρεις, όσο πιο καλός παίχτης στη ρουλέτα της είσαι τόσο πιο πολλά λεφτά θα κερδίσεις....γιαυτό είπα και πιο πριν σκέψου τι πραγματικά αξίζει να υπολογίσεις από εκείνη....:bigsmile:
    Δεν καταλαβαίνω σε τι μου απαντάς εφόσον λέμε το ίδιο πράγμα όσον αφορά στα λάθη, ούτε αν διαφωνείς κάπου...

Γενικά σε κάθε θέμα που εξετάζεται υπάρχουν πολλές παράμετροι. Εδώ αναφερόμαστε νομίζω μέχρι στιγμής στον μέσο άνθρωπο. Οι νοσηρές καταστάσεις είναι θέμα της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής και τα αποτελέσματά τους δεν μπορούν να γενικευτούν.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by argy29 View Post
    HELLO AGAIN....Η γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει σε ολους η ευτυχια....(εκτος αν μιλαμε για χαρα) Αυτο που κανει καποιον ευτυχισμενο μπορει για το ευρυτερο κοινο να θεωρειται νοσηρο η εστω απλα ανηθικο....(ευτυχισμενος δεν θα ενιωθε μεσα του αυτος που κρατουσε φυλακισμενη την Natasha Campus τοσα χρονια και εκανε οτι εκανε μαζι της?)

Επισης -δεν ξερω γιατι- αλλα πιστευω πως γενικα η ευτυχια καποιου μπορει να συμβαλλει στην ΔΥστυχια καποιου αλλου (αγνωστου) κατι σαν το "φαινομενο της πεταλουδας".......Αυτα.....
    Μπορει να κανω λαθος αλλα η διαστροφη δεν νομιζω πως κανει καποιον ευτυχισμενο!!! Μπορει να του προσφερει ηδονη [ουτε καν χαρα!], ή ακομη ουτε κι αυτο... Ποσο ευτυχισμενος μπορει να νιωθει καποιος, οπως στο παραδειγμα που εδωσες, οταν φοβαται καθε στιγμη οτι το αντικειμενο του "ποθου" του ανα πασα στιγμη θα μπορουσε να το σκασει, οτι τον μισει, ή οτι πρεπει να κρυβεται συνεχεια και να κρυβει...
    Και οπως ανεφερε μια φιλη ήδη, εδω δεν αναφερομαστε σε ψυχιατρικες περιπτωσεις.
    **Διαφωνω για τον ορισμο της ευτυχιας σε λεξικο που αναφερθηκε απο μια φιλη σε προηγουμενο ποστ! Εκτος απο την λεξη "ευδαιμονια". [Ποιο λεξικο ηταν αυτο αληθεια; ]
    ***Πιστευω οτι η ευτυχια δεν ειναι ... για χορταση! Αν ηταν για χορταση κανεις δεν θα της εδινε σημασια. Ετσι λοιπον, πιθανολογω πως ολοι μα ολοι στον κοσμο, καποια στιγμη στην ζωη τους ενιωσαν ευτυχισμενοι, και η αναμνηση αυτου του συναισθηματος ειναι που την κανει πολυτιμη...:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Μπορει να κανω λαθος αλλα η διαστροφη δεν νομιζω πως κανει καποιον ευτυχισμενο!!! Μπορει να του προσφερει ηδονη [ουτε καν χαρα!], ή ακομη ουτε κι αυτο... Ποσο ευτυχισμενος μπορει να νιωθει καποιος, οπως στο παραδειγμα που εδωσες, οταν φοβαται καθε στιγμη οτι το αντικειμενο του "ποθου" του ανα πασα στιγμη θα μπορουσε να το σκασει, οτι τον μισει, ή οτι πρεπει να κρυβεται συνεχεια και να κρυβει...
    Και οπως ανεφερε μια φιλη ήδη, εδω δεν αναφερομαστε σε ψυχιατρικες περιπτωσεις.
    **Διαφωνω για τον ορισμο της ευτυχιας σε λεξικο που αναφερθηκε απο μια φιλη σε προηγουμενο ποστ! Εκτος απο την λεξη "ευδαιμονια". [Ποιο λεξικο ηταν αυτο αληθεια; ]
    ***Πιστευω οτι η ευτυχια δεν ειναι ... για χορταση! Αν ηταν για χορταση κανεις δεν θα της εδινε σημασια. Ετσι λοιπον, πιθανολογω πως ολοι μα ολοι στον κοσμο, καποια στιγμη στην ζωη τους ενιωσαν ευτυχισμενοι, και η αναμνηση αυτου του συναισθηματος ειναι που την κανει πολυτιμη...:bigsmile:
    Μικρό Ελληνικό Λεξικό-Τεγόπουλος-Φυτράκης

Συμφωνούμε ΟΜΟ ! Δεν είδα εκτενώς την άποψή σου και παρασύρθηκα....

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by omo View Post
    Μικρό Ελληνικό Λεξικό-Τεγόπουλος-Φυτράκης
    Ευχαριστω!! :bigsmile::bigsmile:
    ...εχω ομως την εντυπωση, οτι ο συντακτης του λημματος ειναι [ας ειμαι καλοπροαιρετη...] σαν τους γιατρους που δινουν ασπιρινη σε ασθενεις βαρια νοσουντες....:bigsmile::nuts:

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Ευχαριστω!! :bigsmile::bigsmile:
    ...εχω ομως την εντυπωση, οτι ο συντακτης του λημματος ειναι [ας ειμαι καλοπροαιρετη...] σαν τους γιατρους που δινουν ασπιρινη σε ασθενεις βαρια νοσουντες....:bigsmile::nuts:
    Μπορεί. Αλλα αν σκεφτείς την ετυμολογία της λέξης, που παρόλο που δεν είμαι ειδική, φαίνεται να είναι ευ και τύχη, τότε μάλλον έχει δίκιιο.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by omo View Post
    Μπορεί. Αλλα αν σκεφτείς την ετυμολογία της λέξης, που παρόλο που δεν είμαι ειδική, φαίνεται να είναι ευ και τύχη, τότε μάλλον έχει δίκιιο.
    Ναι ετσι φαινεται, αλλα κανεις δεν εννοει καλη τυχη οταν μιλαει για ευτυχια. Ο μονος ορος απ αυτους που αναφερονται που ειναι εγγυτερος εννοιολογικα ειναι το "ευδαιμονια". Ολα οι αλλοι "χρυσωνουν" το χαπι! :bigsmile:

**Η πιο προσφατη εκδοχη [μου] για το θεμα μας ειναι: Το συναισθημα της ευτυχιας [μας] παει χερι χερι με το νοημα της ζωης [μας]. ... Οποιο κι αν ειναι αυτο καθε φορα!:bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Πάντως ο κακότυχος δεν ειναι σίγουρα ευτυχισμένος. :toung: :toung:

Κι αυτος που ειναι πολυ τυχερος σιγουρα εχει πολλες δοσεις ευτυχιας! Ξερουν οι λεξεις πως φτιαχνονται....χιιχχιιχ! ευ+τυχη !
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 15 of 19 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)