- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
20-08-2008, 02:21 PM #131
Re: Γκει Συναστρια!!
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
20-08-2008, 03:25 PM #132
Re: Γκει Συναστρια!! ή τι είναι φυσιολογικό
φυσιολογικός -ή -ό
I. που υπάρχει, που συμβαίνει ή εξελίσσεται κανονικά, ομαλά, σύμφωνα με τη φύση και τους κανόνες της: H ανάπτυξη του παιδιού είναι φυσιολογική. H πορεία της υπόθεσης είναι φυσιολογική. Tα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν φυσιολογικά. ~ τοκετός. Φυσιολογική εξέλιξη / φθορά. || ~ ορός, διάλυμα αλάτων μέσα σε νερό για ιατρικούς σκοπούς
Για να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα.
Το λήμμα το βρήκα στο on-line λεξικό του Τριανταφυλλίδη.
-
20-08-2008, 03:27 PM #133
Δηλαδη συγγνωμη και η μανα φυση ενδεχομενως δημιουργησε γυναικα με τζουφιες σαλπιγγες ...αυτο τι σημαινει??και γουσταρει να γινει μανα ..το εχει!!!Επισης η μανα φυση δημιουργησε γυναικα με μητρα ταχυτητας η οποια ομως βλεπει παιδι και κοβει περα....Δηλαδη πως θα γινει τωρα...:bigsmile:
-
20-08-2008, 03:49 PM #134
Re: Γκει Συναστρια!! ή τι είναι φυσιολογικό
κανόνας 1 ο [kanónas] O2 : I1. ό,τι ρυθμίζει υποχρεωτικά σχέσεις ή τρόπους ενέργειας.
α.γενική διατύπωση που αφορά τη μορφή και τις σχέσεις όμοιων φαινομένων
(.....) β. κατευθυντήρια γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει κανείς σε κπ. τομέα
(.....) 2α. ό,τι ρυθμίζει με την ισχύ του νόμου ή της συνήθειας τον τρόπο συμπεριφοράς και γενικά τις σχέσεις των ατόμων μέσα στο κοινωνικό ή σε οποιοδήποτε άλλο σύνολο
(.....) β. ιεροί κανόνες, που έχουν θεσπιστεί από την εκκλησία και αφορούν κυρίως την πρακτική ζωή των πιστών, σε αντιδιαστολή προς τους νόμους του κράτους που αφορούν την εκκλησία.
II. ό,τι συμβαίνει συνήθως ή ό,τι έχει καθιερωθεί να γίνεται. ANT εξαίρεση: Oι φθινοπωρινές βροχές είναι ο ~. Στην οικογένειά μας όλοι είναι ψηλοί, εγώ είμαι η εξαίρεση του κανόνα. Φέτος έγινε μια παρέκκλιση από τον κανόνα που ισχύει χρόνια, να συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια την πρωτοχρονιά. (έκφρ.) κατά (γενικό) κανόνα: Oι σημερινοί νέοι είναι κατά κανόνα κοινωνικά ώριμοι.
Ομοίως Τριανταφυλλίδης. Στην περίπτωσή μας ο «κανόνας» είναι αυτό που συμβαίνει συνήθως
συνήθως [siníθos] επίρρ. : κατά κανόνα, τις περισσότερες φορές: ~ αργεί. Tο φθινόπωρο ~ βρέχει. Έγινε και σήμερα ό,τι γίνεται ~. (έκφρ.) ως* ~.
άρα ορίζεται στατιστικά
Μακάρι η λογική να ήταν τόσο απλό πράγμα... Και θα επαναλάβω, προσωπικά χαίρομαι ακόμα και για τις παράπλευρες γνώσεις που μπορεί να αποκτήσει κάποιος ασχολούμενος με ένα θέμα και ειδικά για τις αμφισβητήσεις εννοιών και πραγμάτων που σύμφωνα με την δική μας λογική θεωρούμε αδιάψευστα, ακλόνητα, δεδομένα...
. Mind over matter.
.
.
> >
-
20-08-2008, 05:04 PM #135
Leoma thanx για την μετάφραση καταρχην
Κατα δεύτερον...ρε παιδια! Relax!!!!!! έχω συναντήσει δεκάδες τέτοιες συζητήσεισ στο διαδύκτιο και ακόμη περισσότερες σε προσωπικό άμεσο επίπεδο και όλες καταλήγουν σε ενα και μοναδικό πράγμα: ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΡΗ... Και αυτο γιατι...γιατί ακριβώς πάντα θα υπάρχουν οι διαφορετικές απόψεις γύρω μας και μάλιστα τεκμηριωμένες και βάσιμες. Αλλά η αλήθεια ενώ είναι μια έχει πολλές όψεις, οπότε ενδεχομένως να μιλάμε για πολλές αλήθειες... ! όλες οι απόψεις που μοιράζεστε εδώ τις βρίσκω όλες βάσιμες, θεμιτές, λογικές...Ο καθένας έχει την άποψη του περί της ομοφυλοφυλίας, ΤΕΛΟΣ! και είναι όλες σεβαστές και αν μη τι άλλο λογικές...
Δεν θέλω να παραθέσω εδώ την προσωπική μου άποψη για το θέμα γιατί απλά - απο εμπειρία μιλόντας- αυτήν την έρμη την άποψη την έχω αλλάξει ή μεταλλάξει σε κάποια σημεία της ολα αυτά τα χρόνια. Γεγονός είναι πως ο καθείς εφόσον είναι ενήλικος και δεν θίγει τα προσωπικά δικαιώματα του οποιουδήποτε μπορεί να κάνει Ο,ΤΙ θέλει.
Απλα το μόνο που ήθελα έιναι να μάθω αν μπορεί να ανιχνευτεί ως κάποιο σημείο αστρολογικά ολο αυτό... Βλέπω γύρω μου ανθρώπους που υποψιάζομαι πως έχουν ομοφυλοφυλλικές τάσεις και θάθελα αν μπορώ να το τσεκάρω...Οχι δεν θα τους ρίξω στον καιάδα...αλλα θα θελα πραγματικά να ξέρω τι είναι αυτό που αποτρέπει τους ανθρώπους απο το να δεχθούν την πραγματική τους σεξουαλική ιδιοσυγκρασία... Αυτός ο παντοδύναμος κοινωνικός έλενχος αρκεί ωστε να τεκμηριώσει αυτήν το "κρυφτούλι" και ποιά είναι τα στοιχεία εκείνα σε μια προσωπικότητα που την καθιστούν ικανή να έρθει αντιμέτωπη με αυτον και το οποιοδήποτε τίμημα? Θάθελα η ασυτρολογία να μπορέσει να ανταπεξέλθει ως ενα χρήσιμο εργαλείο στην ανίχνευση της προσωπικότητας. Γενικότερα περιμένω πολλα απο την αστρολογία...προσπαθόντας και εγώ να βγάλω μια άκρη σε αυτό όλο που μας περιτρυγυρίζει αλλά και αυτό που μας διέπει ως άτομα.
P.S.----> Aααα kai κάτι για το τέλος...σύμφωνα με τον Κίσνεϊ (Αμερικάνο ερενητή σε θέματα σεξουλικού προσανατολισμού) ο οποίος έχει κάνει την μεγαλύτερη και πληρέστερη έρευνα επι του θέματος, στατιστικά μιλόντας, πιστεύει οτι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αμφισεξουαλικοί. Υπάρχει και αντίστοιχη χολιγοθντιανή ταινία αν θέλει κανείς να την δει
Kinsey (2004)
-
20-08-2008, 06:24 PM #136
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
20-08-2008, 07:26 PM #137
Σημερα ο Ερμης σε συνοδο με την Αφροδιτη απο την Παρθενο κανουν αντιθεση με τον Ουρανο στους Ιχθυες....
-
21-08-2008, 12:15 AM #138
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
21-08-2008, 12:20 AM #139
Καλέ μου φυσικά και διαφωνείς. Δεν θα μπορούσες άλλωστε να κάνεις διαφορετικά, καθώς προπαγαδίζεις τη δική σου ιδεοληψία (και επίσης , χυδαιότατη και δείγμα άκρατου καιροσκοπισμού, κατά τη γνώμη μου) ότι ο σκοπός του ανθρώπου είναι να σώσει το τομάρι του σε κοσμικό επίπεδο. Και φυσικά, έχεις και την ψευδαίσθηση πως δεν είναι ολοκληρωτικό. ¶σε μας ρε βαρβαρούλη με τον άκρατο υποκειμενισμό σου.
¶ντε γεια σας.
-
21-08-2008, 12:32 AM #140
Δεν θα με ενδιέφερε η ταινία, ιδιαίτερα αν είναι χολυγουντιανή, γιατί το ποσοστό της μυθοπλασίας εκεί προφανώς είναι μεγάλο, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες βιογραφικές ή αυτοβιογραφικές ταινίες. Και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρεις τι συνιστά γεγονός και τι μυθοπλασία, ενώ παρακολυθείς μια ταινία. Εκτός αν πρόκειται για ντοκυμαντέρ, και δεν κατάλαβα καλά, οπότε δεν έχει μυθοπλασία και πρόκειται για κάτι άλλο. Από ότι βλέπω όμως στο σύνδεσμο, δεν πρόκειται περί ντοκυμαντέρ.
Οι συνθήκες διενέργειας της έρευνας όμως θα με απασχολούσαν ιδιαιτέρως... Έχεις κάποιο σύνδεσμό όπου αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την έρευνα καθ 'εαυτή; Έτσι, για μια πρώτη ματιά...Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.