s
Γκει Συναστρια!! - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 22 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 131 to 140 of 220

Re: Γκει Συναστρια!!

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Στο δρόμο του ιδανικού, πόσοι σκοτώθηκαν και ισοπεδώθηκαν...
    Bye καλή μου...
    Έτσι είναι βαρβαρούλη... "για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή, θέλει νεκροί χιλιάδες να' ναι στους τροχούς, θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους".

Στο καλό βαρβαρούλη....
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Re: Γκει Συναστρια!! ή τι είναι φυσιολογικό

φυσιολογικός -ή -ό
    I. που υπάρχει, που συμβαίνει ή εξελίσσεται κανονικά, ομαλά, σύμφωνα με τη φύση και τους κανόνες της: H ανάπτυξη του παιδιού είναι φυσιολογική. H πορεία της υπόθεσης είναι φυσιολογική. Tα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν φυσιολογικά. ~ τοκετός. Φυσιολογική εξέλιξη / φθορά. || ~ ορός, διάλυμα αλάτων μέσα σε νερό για ιατρικούς σκοπούς

Για να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα.

Το λήμμα το βρήκα στο on-line λεξικό του Τριανταφυλλίδη.

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Ωραία, με την ίδια έννοια που οι λέξεις "φυσικό" , "φυσιολογικό", "αναπαραγωγή" δεν έχουν καμία σημασία, τότε, δεν έχει καμία σημασία και το "διαφορετικό" , το "στεγανό" κτλ.

Γιατί, επειδή όντως δεν ζούμε στο Μεσαίωνα, κι επειδή όντως δεν νομίζω πως κάποιος θέλει το κακό των συνανθρώπων του - τουλάχιστον από αυτούς που συνομιλούμε εδώ μέσα - αλλά , αντίθετα την ευτυχία τους, έχω κι εγώ να σου πω το εξής:

Ότι σε μια κοινωνία που προκύπτει ζήτημα υιοθέτησης παιδιών από ομοφυλοφίλους, στη βάση της ισότιμης αντιμετώπισης τους, και σε μια κοινωνία που επίσης κάνει πειράματα έρευνας σεξουαλικού προσανατολισμού στα ποντίκια, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το πρώτο είναι μη προοδευτικό και στεγανό και το δεύτερο Gattaca ( όπως το χαρακτήρισε αγανακτισμένη μια ομοφυλόφιλη κοπέλα που τοποθετήθηκε κάπου παραπάνω). Ή προοδευτικά και τα δύο ή Gattaca και τα δύο.
    Ή η τρίτη εκδοχή, τι λέει η μαμά φύση; Υπάρχουν οι γκέι; Υπάρχουν. Τους αλλάζουμε τον σεξουαλικό προσανατολισμό εφόσον γεννήθηκαν γκέι; Όχι, αυτή είναι η φυσική τους επιλογή. Θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά; Ας πάνε να κάνουν. Δεν μπορούν; Δεν πειράζει, τι να κάνουμε, είναι κι αυτό φυσική τους επιλογή.

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν τα γουστάρω. Σε καμία περίπτωση. Και δεν νομίζω πως βοηθούν και κανέναν.
    Δηλαδη συγγνωμη και η μανα φυση ενδεχομενως δημιουργησε γυναικα με τζουφιες σαλπιγγες ...αυτο τι σημαινει??και γουσταρει να γινει μανα ..το εχει!!!Επισης η μανα φυση δημιουργησε γυναικα με μητρα ταχυτητας η οποια ομως βλεπει παιδι και κοβει περα....Δηλαδη πως θα γινει τωρα...:bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Γκει Συναστρια!! ή τι είναι φυσιολογικό

Quote Originally Posted by natty76 View Post
    φυσιολογικός -ή -ό
    I. που υπάρχει, που συμβαίνει ή εξελίσσεται κανονικά, ομαλά, σύμφωνα με τη φύση και τους κανόνες της.
    κανόνας 1 ο [kanónas] O2 : I1. ό,τι ρυθμίζει υποχρεωτικά σχέσεις ή τρόπους ενέργειας.
    α.
    γενική διατύπωση που αφορά τη μορφή και τις σχέσεις όμοιων φαινομένων
    (.....) β. κατευθυντήρια γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει κανείς σε κπ. τομέα
    (.....) 2α.
    ό,τι ρυθμίζει με την ισχύ του νόμου ή της συνήθειας τον τρόπο συμπεριφοράς και γενικά τις σχέσεις των ατόμων μέσα στο κοινωνικό ή σε οποιοδήποτε άλλο σύνολο
    (.....) β. ιεροί κανόνες, που έχουν θεσπιστεί από την εκκλησία και αφορούν κυρίως την πρακτική ζωή των πιστών, σε αντιδιαστολή προς τους νόμους του κράτους που αφορούν την εκκλησία.
    II. ό,τι συμβαίνει συνήθως ή ό,τι έχει καθιερωθεί να γίνεται. ANT εξαίρεση: Oι φθινοπωρινές βροχές είναι ο ~. Στην οικογένειά μας όλοι είναι ψηλοί, εγώ είμαι η εξαίρεση του κανόνα. Φέτος έγινε μια παρέκκλιση από τον κανόνα που ισχύει χρόνια, να συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια την πρωτοχρονιά. (έκφρ.) κατά (γενικό) κανόνα: Oι σημερινοί νέοι είναι κατά κανόνα κοινωνικά ώριμοι.

Ομοίως Τριανταφυλλίδης. Στην περίπτωσή μας ο «κανόνας» είναι αυτό που συμβαίνει συνήθως

συνήθως [siníθos] επίρρ. : κατά κανόνα, τις περισσότερες φορές: ~ αργεί. Tο φθινόπωρο ~ βρέχει. Έγινε και σήμερα ό,τι γίνεται ~. (έκφρ.) ως* ~.

άρα ορίζεται στατιστικά

Μακάρι η λογική να ήταν τόσο απλό πράγμα... Και θα επαναλάβω, προσωπικά χαίρομαι ακόμα και για τις παράπλευρες γνώσεις που μπορεί να αποκτήσει κάποιος ασχολούμενος με ένα θέμα και ειδικά για τις αμφισβητήσεις εννοιών και πραγμάτων που σύμφωνα με την δική μας λογική θεωρούμε αδιάψευστα, ακλόνητα, δεδομένα...

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Με αγάπη:

«Πρώτα θα πρέπει να προλογίσω τα σχόλιά μου ως εξής: έχουν διεξαχθεί και ακόμη διεξάγονται αρκετές έρευνες από ιδιώτες αστρολόγους, αστρολογικές οργανώσεις, ακόμη και κολλέγια αστρολογίας εδώ στις ΗΠΑ και στο Ενωμένο Βασίλειο και αλλού, για να προσδιορίσουν αν ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιος δείκτης στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Μέχρι στιγμής, παρόλο που έχουν αναφερθεί πολλοί «μύθοι» σχετικά με τις όψεις ζωδίων και την ομοφυλοφιλία, κανείς (μέχρι τώρα) δεν έχει πραγματικά ανακαλύψει εκείνο τον απατηλό δείκτη που δηλώνει εάν ένα άτομο είναι πραγματικά ομοφυλόφιλο ή όχι.

Η δική μου θεωρία είναι ότι μια ένδειξη βρίσκεται στη θέση του γενέθλιου ¶ρη ενός ατόμου. Δηλαδή, είναι πολύ πιθανό ο προσανατολισμός ενός ατόμου να προσδιοριστεί από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ¶ρης. Ο δικός μου ¶ρης είναι στο Λέοντα, είμαι αμφι-σεξουαλική – μου αρέσουν ΚΑΙ οι άνδρες ΚΑΙ οι γυναίκες. Αλλά επειδή δεν έχω κάνει τέτοιου είδους έρευνα, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο ¶ρης μιας γυναίκας σΆ ένα αρσενικό ζώδιο ή ο ¶ρης ενός άνδρα σΆ ένα θηλυκό ζώδιο σημαίνει σίγουρα ότι τα άτομα αυτά έχουν τάσεις είτε για αμφι- είτε για ομο-φυλοφιλία, αλλά είναι δυνατόν (και, κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με πολλούς χάρτες που έχω καταστρώσει εδώ και 25 χρόνια, πολύ πιθανόν).

Μερικοί από τους πλανήτες που μορφοποιούν ιδιαίτερα την γενική εικόνα ενός ατόμου, και ειδικότερα τη σεξουαλική, είναι η Σελήνη, η Αφροδίτη, ο ¶ρης και ο Πλούτωνας. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και τον τρόπο που προβαλλόμαστε στους άλλους συναισθηματικά. Το ζώδιο της Σελήνης (μαζί με τους άλλους πλανήτες) θα προσδιορίσει πώς ένα άτομο λειτουργεί βάσει του συνδυασμού πλανήτη/ζωδίου, π.χ. Σελήνη=συναισθήματα, Αφροδίτη=έρωτας/επιθυμία, άποψη για το χρήμα, ¶ρης=επιθετικότητα/δράση και πάθος, Πλούτωνας=σεξ, εμμονές, μεταμόρφωση.»

Leoma thanx για την μετάφραση καταρχην

Κατα δεύτερον...ρε παιδια! Relax!!!!!! έχω συναντήσει δεκάδες τέτοιες συζητήσεισ στο διαδύκτιο και ακόμη περισσότερες σε προσωπικό άμεσο επίπεδο και όλες καταλήγουν σε ενα και μοναδικό πράγμα: ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΡΗ... Και αυτο γιατι...γιατί ακριβώς πάντα θα υπάρχουν οι διαφορετικές απόψεις γύρω μας και μάλιστα τεκμηριωμένες και βάσιμες. Αλλά η αλήθεια ενώ είναι μια έχει πολλές όψεις, οπότε ενδεχομένως να μιλάμε για πολλές αλήθειες... ! όλες οι απόψεις που μοιράζεστε εδώ τις βρίσκω όλες βάσιμες, θεμιτές, λογικές...Ο καθένας έχει την άποψη του περί της ομοφυλοφυλίας, ΤΕΛΟΣ! και είναι όλες σεβαστές και αν μη τι άλλο λογικές...
    Δεν θέλω να παραθέσω εδώ την προσωπική μου άποψη για το θέμα γιατί απλά - απο εμπειρία μιλόντας- αυτήν την έρμη την άποψη την έχω αλλάξει ή μεταλλάξει σε κάποια σημεία της ολα αυτά τα χρόνια. Γεγονός είναι πως ο καθείς εφόσον είναι ενήλικος και δεν θίγει τα προσωπικά δικαιώματα του οποιουδήποτε μπορεί να κάνει Ο,ΤΙ θέλει.

Απλα το μόνο που ήθελα έιναι να μάθω αν μπορεί να ανιχνευτεί ως κάποιο σημείο αστρολογικά ολο αυτό... Βλέπω γύρω μου ανθρώπους που υποψιάζομαι πως έχουν ομοφυλοφυλλικές τάσεις και θάθελα αν μπορώ να το τσεκάρω...Οχι δεν θα τους ρίξω στον καιάδα...αλλα θα θελα πραγματικά να ξέρω τι είναι αυτό που αποτρέπει τους ανθρώπους απο το να δεχθούν την πραγματική τους σεξουαλική ιδιοσυγκρασία... Αυτός ο παντοδύναμος κοινωνικός έλενχος αρκεί ωστε να τεκμηριώσει αυτήν το "κρυφτούλι" και ποιά είναι τα στοιχεία εκείνα σε μια προσωπικότητα που την καθιστούν ικανή να έρθει αντιμέτωπη με αυτον και το οποιοδήποτε τίμημα? Θάθελα η ασυτρολογία να μπορέσει να ανταπεξέλθει ως ενα χρήσιμο εργαλείο στην ανίχνευση της προσωπικότητας. Γενικότερα περιμένω πολλα απο την αστρολογία...προσπαθόντας και εγώ να βγάλω μια άκρη σε αυτό όλο που μας περιτρυγυρίζει αλλά και αυτό που μας διέπει ως άτομα.

P.S.----> Aααα kai κάτι για το τέλος...σύμφωνα με τον Κίσνεϊ (Αμερικάνο ερενητή σε θέματα σεξουλικού προσανατολισμού) ο οποίος έχει κάνει την μεγαλύτερη και πληρέστερη έρευνα επι του θέματος, στατιστικά μιλόντας, πιστεύει οτι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αμφισεξουαλικοί. Υπάρχει και αντίστοιχη χολιγοθντιανή ταινία αν θέλει κανείς να την δει
    Kinsey (2004)

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Έτσι είναι βαρβαρούλη... "για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή, θέλει νεκροί χιλιάδες να' ναι στους τροχούς, θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους".

Στο καλό βαρβαρούλη....
    Όχι, καλή μου, εδώ διαφωνούμε. Οι ζωές δεν είναι αναλώσιμες για να τις ξοδεύουμε στις ιδεοληψίες διαφόρων ιδεολόγων... Αν θέλουν αυτοί να πάνε να σκοτωθούν μόνοι τους... Γι' αυτό οι μαζικές ιδεολογίες είναι ολοκληρωτικές...

Καμπίς;

ΤaurusF πολύ καλή τοποθέτηση...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Athan

Σημερα ο Ερμης σε συνοδο με την Αφροδιτη απο την Παρθενο κανουν αντιθεση με τον Ουρανο στους Ιχθυες....

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Δηλαδη συγγνωμη και η μανα φυση ενδεχομενως δημιουργησε γυναικα με τζουφιες σαλπιγγες ...αυτο τι σημαινει??και γουσταρει να γινει μανα ..το εχει!!!Επισης η μανα φυση δημιουργησε γυναικα με μητρα ταχυτητας η οποια ομως βλεπει παιδι και κοβει περα....Δηλαδη πως θα γινει τωρα...:bigsmile:
    Νέλλη, έχω ήδη απαντήσει ως προς αυτό. Αν θέτεις τέτοιους παραλληλισμούς, τότε αυτομάτως εγείρονται ζητήματα ασθένειας ή όποιας άλλης παθολογικής κατάστασης. Οπότε, η θεώρηση πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι πάθηση πάει περίπατο, εάν συγκρίνεται με τέτοια δεδομένα.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Όχι, καλή μου, εδώ διαφωνούμε. Οι ζωές δεν είναι αναλώσιμες για να τις ξοδεύουμε στις ιδεοληψίες διαφόρων ιδεολόγων... Αν θέλουν αυτοί να πάνε να σκοτωθούν μόνοι τους... Γι' αυτό οι μαζικές ιδεολογίες είναι ολοκληρωτικές...

Καμπίς;

ΤaurusF πολύ καλή τοποθέτηση...
    Καλέ μου φυσικά και διαφωνείς. Δεν θα μπορούσες άλλωστε να κάνεις διαφορετικά, καθώς προπαγαδίζεις τη δική σου ιδεοληψία (και επίσης , χυδαιότατη και δείγμα άκρατου καιροσκοπισμού, κατά τη γνώμη μου) ότι ο σκοπός του ανθρώπου είναι να σώσει το τομάρι του σε κοσμικό επίπεδο. Και φυσικά, έχεις και την ψευδαίσθηση πως δεν είναι ολοκληρωτικό. ¶σε μας ρε βαρβαρούλη με τον άκρατο υποκειμενισμό σου.

¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by Taurus F View Post

P.S.----> Aααα kai κάτι για το τέλος...σύμφωνα με τον Κίσνεϊ (Αμερικάνο ερενητή σε θέματα σεξουλικού προσανατολισμού) ο οποίος έχει κάνει την μεγαλύτερη και πληρέστερη έρευνα επι του θέματος, στατιστικά μιλόντας, πιστεύει οτι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αμφισεξουαλικοί. Υπάρχει και αντίστοιχη χολιγοθντιανή ταινία αν θέλει κανείς να την δει
    Kinsey (2004)
    Δεν θα με ενδιέφερε η ταινία, ιδιαίτερα αν είναι χολυγουντιανή, γιατί το ποσοστό της μυθοπλασίας εκεί προφανώς είναι μεγάλο, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες βιογραφικές ή αυτοβιογραφικές ταινίες. Και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρεις τι συνιστά γεγονός και τι μυθοπλασία, ενώ παρακολυθείς μια ταινία. Εκτός αν πρόκειται για ντοκυμαντέρ, και δεν κατάλαβα καλά, οπότε δεν έχει μυθοπλασία και πρόκειται για κάτι άλλο. Από ότι βλέπω όμως στο σύνδεσμο, δεν πρόκειται περί ντοκυμαντέρ.
    Οι συνθήκες διενέργειας της έρευνας όμως θα με απασχολούσαν ιδιαιτέρως... Έχεις κάποιο σύνδεσμό όπου αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την έρευνα καθ 'εαυτή; Έτσι, για μια πρώτη ματιά...

¶ντε γεια σας.

Page 14 of 22 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)