s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 131 to 140 of 203
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Συμφωνω κι εγω οτι οι Τοξοτες δεν ειναι τσιγγουνηδες! Και οτι σκορπανε αρκετα απλοχερα τα δικα τους λεφτα...
    Μπορει να μην πολυταιριαζουν τα χνωτα μας, αλλα το σωστο, σωστο!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

βρε παιδιά, καλή σας μερα καταρχήν, χρόνια πολλά και χριστός ανέστη.

Το συγκεκριμένο θέμα πρώτη φορά έτυχε να το δω σήμερα και βγήκα απο τα ρούχα μου. Οπως καταλαβαίνεται τίθεται θέμα ευθιξίας μου με τα τόσα που διάβασα γιατί ανήκω στην Παρθένο με ωροσκόπο στον Αιγόκερο, και κάμποσους πλανήτες στο ζυγό.
    Εχω να πω σε όλους εσας που μας βαλατε στο στόχαστρο και πυροβολείται αδιάκοπα, μακάρι να είχα καποιο είδος τσιγγουνιάς πανω μου. Εγώ έχω χαλάσει τα χρηματά μου πριν ακόμα τα πάρω στα χέρια μου.
    Οσον αφορά στις σχέσεις μου με τους άντρες, εγώ είμαι αυτή που δίνω πάντα τα περισσότερα. Δεν ξέρω πως καταφέρνω και το κάνω πάντα αυτό αλλά ΠΑΝΤΑ έτσι γίνεται. Σκορποχέρα με όλη τη σημασία της λέξης. Οί μοναδικοί αντρες απο τους οποίους έχω βρει οικονομική υποστήριξη ειναι ο αδελφός μου και ο γαμπρός μου, καρκίνοι και οι δύο, που κάθε φορά που βρίσκομαι στα όρια της χρεωκοπίας με τσονταρουν καθότι και οι δυο τους είναι πολυ ανοιχτοχέρηδες και γεναιοδωροι.

Μήπως λοιπόν δεν είναι μόνο καθε αυτού το ζώδιο αλλα και κάτι αλλο, καποιες όψεις ίσως που δίνουν καποια τσιγγουνιά στον άνθρωπο?
    Εγώ έχω συναντήσει και Παρθένο τσιγγούνη, και Ζυγό και Κριό και κυρίως Σκορπιούς.
    Ανθρώπους επίσης που στην εξοδό τους με την παρέα ξοδευουν ενα σωρό χρήματα και στο σπίτι τους τσιγγουνεύονται τα έξοδα για το supermarket. Μήπως λοιπόν εχει να κάνει και με το πόσο σκεφτόμαστε και υπολογίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους?

Όνομα:
    Κυριακή

Εχεις δικιο!! Αλλα ειμαστε σε χιουμοριστικο θεμα, και το παιρνουμε οσο ελαφρυτερα γινεται..........:sick:
    Αλλιως θα πρεπε ολοι οι Παρθενοι, Αιγοκεροι και Καρκινοι μελη, να "πλακωσουμε" στο ξυλο οσους λενε αυτα τα απαραδεκτα για εμας!!!!:nuts: :toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Συμφωνω κι εγω οτι οι Τοξοτες δεν ειναι τσιγγουνηδες! Και οτι σκορπανε αρκετα απλοχερα τα δικα τους λεφτα...
    Μπορει να μην πολυταιριαζουν τα χνωτα μας, αλλα το σωστο, σωστο!
    Τι να πω..πάντα σε περιπτώσεις πάω και πέφτω...
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Διονυσία

το είπα εγώ οι τοξότες είμαστε μέχρεις αιδείας σπάταλοι και σήμερα το ξανάκανα ................αλλά για μένα ωραίο το παντελόνι

Quote Originally Posted by ioni View Post
    το είπα εγώ οι τοξότες είμαστε μέχρεις αιδείας σπάταλοι και σήμερα το ξανάκανα ................αλλά για μένα ωραίο το παντελόνι

Με γεια το καινούργιο παντελόνι...!!!!!

Όχι, όχι, οι Τοξότες δεν είστε με τιποτα τσιγγούνηδες! Μέχρι και άνεργα αδέλφια θρέφετε και γενικά βοηθάτε οποιαδήποτε στιγμή.. ειδικά αν υπάρχει και κομπόδεμα :toung:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by kia View Post

Με γεια το καινούργιο παντελόνι...!!!!!

Όχι, όχι, οι Τοξότες δεν είστε με τιποτα τσιγγούνηδες! Μέχρι και άνεργα αδέλφια θρέφετε και γενικά βοηθάτε οποιαδήποτε στιγμή.. ειδικά αν υπάρχει και κομπόδεμα :toung:
    Έτσι, έτσι! Πες τα να τα ακούει και η αδελφή μου που με αδικεί και με έχει παρεξηγήσει και με περνά για καβουρο-τοξοτάκι! :toung:

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Έτσι, έτσι! Πες τα να τα ακούει και η αδελφή μου που με αδικεί και με έχει παρεξηγήσει και με περνά για καβουρο-τοξοτάκι! :toung:
    Είμαι σίγουρη πως η αδελφούλα σου δεν σε κατηγορεί για κάτι τέτοιο! Βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτή μου τη δήλωση! :toung:
    ¶λλαξε ωροσκόπο για να μην σε λένε καβουροτοξοτάκι οι υπόλοιποι ή πιο σωστά τοξοτοκαβουράκι....

DrMaroulita δεν υπάρχει σωτηρία, οπότε καλού κακού κρύψε καλά το πουγκί. Βλέπεις τα μικρότερα αδέρφια έχουν την τάση να μας κάνουν ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ

kia,
    σεβασμό στην αδερφή σου, να της πλένεις, να της μαγειρεύεις για να ανταποδώσεις!!!!:toung: :toung: :toung: :toung:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    DrMaroulita δεν υπάρχει σωτηρία, οπότε καλού κακού κρύψε καλά το πουγκί. Βλέπεις τα μικρότερα αδέρφια έχουν την τάση να μας κάνουν ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ
    Ε δεν είναι και όλα τα αδέλφια το ίδιο :toung: Ενίσταμαι, μας αδικείτε εμάς τα μικρότερα
    Εγώ τουλάχιστον είμαι και ευγενικό παιδί και το ζητάω αντί να το πάρω μόνη μου, όπως κάνουν μερικοί μερικοί. :toung:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post

kia,
    σεβασμό στην αδερφή σου, να της πλένεις, να της μαγειρεύεις για να ανταποδώσεις!!!!:toung: :toung: :toung: :toung:
    Ναι, ναι φυσικά... και αντί για αράπη, θα της κάνω εγώ αέρα

Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)