s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 42 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... LastLast
Results 131 to 140 of 420

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by Addicted View Post
    Η εκδίκηση έχει περάσει από το μυαλό όλων μας.Είναι σίγουρο πως κάποτε γιά όλους μας υπήρξε ένας άνθρωπος που μας την έφερε.Οταν το διαπίστωσες έτρεμες από θυμό και ήθελες να εκδικηθείς εκείνη τη στιγμή.... πράγμα αδύνατον.Δεν μπορείς να προκαλέσεις στον άλλο τον ίδιο πόνο με αυτόν που σου προκάλεσε.Ακόμα και αν περάσεις σε αντίποινα ο αντίκτυπος δεν θα είναι ο ίδιος.Ασε που φαίνεται και λίγο παιδιάστικο.Εκτονώνεις το θυμό σου και αποσύρεσαι.Απο την άλλη είναι δύσκολο να είσαι αδιάφορος.Αν μετά από καιρό διαπιστώσεις ότι η εκδίκηση ακόμα τριβελίζει στο μυαλό σου τότε την οργανώνεις.
    Αφήνεις το χρόνο να περάσει.Η εκδίκηση θέλει τέχνη,μαεστρία πείσμα και υπομονή.Είναι θέμα timing.Το χειρότερο είναι να την πάρει κάποιος άλλος γιά σένα - συνήθως έτσι γίνεται ή έτσι τα φέρνει η ζωή- και συ να μείνεις με το δάχτυλο στη σκανδάλη.Μετά μπορεί να μη χρειαστεί να πυροβολήσεις...

Έχω γράψει πιο πάνω ότι είναι καλύτερα για όλους να προσπαθήσουμε να καταπολεμήσουμε αυτήν την "πελώρια λαχτάρα" που δε σβήνει εύκολα για εκδίκηση. Την οποία λαχτάρα, όπως διαβάζω, την έχουμε νιώσει όλοι κάποτε.
    Ότι πιο εύστοχο όμως διάβασα εδώ ήταν αυτή η τοποθέτηση που παραθέτω.

Προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένη με μια εκδίκηση τύπου "Τσακ Νόρις" όπως ανέφερε άλλο μέλος. Δηλαδή αν δε ρίξω τη μπουνιά μου δεν το φχαριστιέμαι αρκετά...:toung: Από την άλλη όμως αυτό είναι μόνο ευχαρίστηση. Την πραγματική ηδονή τη νιώθεις μόνο σκεπτόμενος με τον τρόπο που αναφέρει ο Addicted:bigsmile:

Αυτο το αισθημα το χω νιωσει εν βρασμω και ειτε θα το κανω εκεινη τη στιγμη, ειτε καθολου...
    Οποτε δε ξερω καν γιατι πραγμα μιλατε με τοσο παθος μερικοι....Και μετα σου λεει οι σκορπιοι ειναι εκδικητικοι...μουφα! Γιατι για να εκδικηθεις καποιον πρεπει να μισεις και γω δεν εχω μισησει κανεναν αν και ενα ατομο θα επρεπε αλλα το μισουν αλλοι για μενα ιχιχιχιχι(πολυ παλια ιστορια) ! Μπορει να χω πει θελω να την παθει και να βρει αυτο που εκανε μπροστα αλλα μεχρι εκει...
    Οι σκορπιοι ειναι παναγιτσες παντως απ οτι βλεπω....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

προσωπικα πιστευω οτι η εκδικηση σε λυτρωνει και αποδιδει κατα καποιο τροπο δικαιοσυνει αφου κανεις καποιον να νιωσει τοσο ασχημα οσο σε εκανε και εκεινος.αυτη τη στιγμη ειμαι σε τετοια φαση.διψαω για εκδικηση,αλλα εχω υπομονη ουτως ωστε να την οργανωσω οσο καλυτερα γινεται .δεν ειμαι κακιασμενο ατομο αλλα ως κλασικος σκορπιος ξυπνουν τα εκδικιτικα μου ενστικτα οταν υφισταμαι κοροιδια,εκμεταλλευση και ψεμα.και πραγματικα πιστευω οτι σε ορισμενα ατομα τους αξιζει μια πολυ γερη σφαλιαρα εκδικησης!

4. Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    πολλες ταινιες βλεπεις καλη μου φαντασιας,, σπαθια να πετανε ,μαζι με την πρωταγωνιστρια .....εγω δεν χρειαζομαι τετοιου ειδους χατζαρες,εχω την γλωσσα για τσεκουρι και ακονι το μυαλο μου
    Δεν καταναλώνω ΦΑΙΑ ουσία για κανένα μικρόψυχο ,δυστυχισμένο και τόσο μα τόσο μόνο άτομο ,όπως είναι αυτό που βαθύτατα πληγώνει τον σύντροφό του, τον φίλο του,τον γείτονα,τον όποιον...Τί χειρότερο μπορώ να κάνω σ'αυτό το άτομο απ'αυτό που το ίδιο έχει επιλέξει σαν στάση ζωής....Για φαντάσου το
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

5. Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by nox View Post
    προσωπικα πιστευω οτι η εκδικηση σε λυτρωνει και αποδιδει κατα καποιο τροπο δικαιοσυνει αφου κανεις καποιον να νιωσει τοσο ασχημα οσο σε εκανε και εκεινος.αυτη τη στιγμη ειμαι σε τετοια φαση.διψαω για εκδικηση,αλλα εχω υπομονη ουτως ωστε να την οργανωσω οσο καλυτερα γινεται .δεν ειμαι κακιασμενο ατομο αλλα ως κλασικος σκορπιος ξυπνουν τα εκδικιτικα μου ενστικτα οταν υφισταμαι κοροιδια,εκμεταλλευση και ψεμα.και πραγματικα πιστευω οτι σε ορισμενα ατομα τους αξιζει μια πολυ γερη σφαλιαρα εκδικησης!
    Αν είχα διαβάσει τη δική σου άποψη πριν απ'αυτήν της Δέσποινας θα σου έλεγα ακριβώς το ίδιο...Μια ΣΦΑΛΙΑΡΑ είναι όλη τους η ύπαρξη...όχι,αν δεν είναι το ΔΙΚΟ σου επίπεδό τέτοιο,μην γλυστρίσεις στο δικό του...Σκέψου
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

6. Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    αγαπητα μου μελη γιατι να δειξω αδιαφορια σε καποιον που με τσακισε ,με πληγωσε;Μερικοι ανθρωποι το κανουν και το ξανακανουν γιατι καποιοι το αφηνουν ετσι το θεμα και αδιαφορουν και καλα ειναι υπερανω,πιστευω οτι πρεπει μερικες φορες χωρις θυμο και την καταληλη στιγμη να τους την ''πεις''..εκει που δεν το περιμενουν [δεν ειμαι εκδικητικη ,απλα δεν προσπερναω κατι ετσι ευκολα και ουτε φυσικα κανω σχεδια εκδικησης ]
    Με εκτιμηση Δεσποινα
    Αν δεν το παίζεις και είσαι υπεράνω τους "τη λες " αμέσως....Για να βλέπεις το πρόσωπό τους όταν βλέπουν στιγμιαία την αντανάκλασή τους στα μάτια σου...τότε και μόνο τότε συμβαίνει...Ξέρεις οι περισσότεροι περιμένουν αυτή ακριβώς την αντίδραση που περιγράφεις..Δηλαδή το δυστυχισμένο πλάσμα,μόνο δυστυχία μπορεί να αναπαράγει και ξέρει ότι κανείς δεν θα του την "πει"αμέσως,γιατί ξέρει πως έχει πληγώσει,μουδιάσει,αποδιορ γανώσει...Σαν εικόνα έχω την εξής:όταν έρχεται τυφώνας για πρώτη φορά όλοι τρέχουν πανικόβλητοι...κάποιοι θα αυτοσχεδιάσουν και θα σωθούν..κάποιοι άλλοι,σαν κοπάδι θα τρέχουν ο ένας πίσω απ'τον άλλον και κάποιοι απ'αυτούς θα σωθούν...απ'αυτούς που θα σωθούν οι περισσότεροι θα φτιάξουν τέτοια κτήρια ώστε ο επόμενος τυφώνας να μην τους βρει απροετοίμαστους..Παραβλέπο υν μες στην πλάνη τους ότι το μέγεθος κάθε τυφώνα διαφέρει..Ως έτσι είναι πάντα εκτεθειμένοι,όπως όλο το κοπάδι...Τους αυτοσχεδιαστές δεν τους φοβάμαι,τους χαίρομαι και διδάσκομαι απ'αυτούς...Εύχομαι να έγινα κατανοητή...:unsure:
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    Αν δεν το παίζεις και είσαι υπεράνω τους "τη λες " αμέσως....Για να βλέπεις το πρόσωπό τους όταν βλέπουν στιγμιαία την αντανάκλασή τους στα μάτια σου...τότε και μόνο τότε συμβαίνει...Ξέρεις οι περισσότεροι περιμένουν αυτή ακριβώς την αντίδραση που περιγράφεις..Δηλαδή το δυστυχισμένο πλάσμα,μόνο δυστυχία μπορεί να αναπαράγει και ξέρει ότι κανείς δεν θα του την "πει"αμέσως,γιατί ξέρει πως έχει πληγώσει,μουδιάσει,αποδιορ γανώσει...Σαν εικόνα έχω την εξής:όταν έρχεται τυφώνας για πρώτη φορά όλοι τρέχουν πανικόβλητοι...κάποιοι θα αυτοσχεδιάσουν και θα σωθούν..κάποιοι άλλοι,σαν κοπάδι θα τρέχουν ο ένας πίσω απ'τον άλλον και κάποιοι απ'αυτούς θα σωθούν...απ'αυτούς που θα σωθούν οι περισσότεροι θα φτιάξουν τέτοια κτήρια ώστε ο επόμενος τυφώνας να μην τους βρει απροετοίμαστους..Παραβλέπο υν μες στην πλάνη τους ότι το μέγεθος κάθε τυφώνα διαφέρει..Ως έτσι είναι πάντα εκτεθειμένοι,όπως όλο το κοπάδι...Τους αυτοσχεδιαστές δεν τους φοβάμαι,τους χαίρομαι και διδάσκομαι απ'αυτούς...Εύχομαι να έγινα κατανοητή...:unsure:
    Οχι ,δεν εγινες κατανοητη...

Όνομα:
    Βασίλης

• Όταν ο ¶λβιν Τόφλερ εκλήθη από το Ρόναλντ Ρήγκαν σαν μελλοντολόγος και ρωτήθηκε τι χρειάζεται να κάνουμε για να επικρατήσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο αυτός απάντησε πως είναι μονόδρομος η υπερδύναμη να παρέχει απρόσκοπτα και αφιλοκερδώς κάθε υπηρεσία της στους ανά τον κόσμο αναξιοπαθούντες. Φυσικά και εκδιώχθηκε άρον άρον από τον Πρόεδρο με την περίφημη ατάκα Και τι θα γίνουμε εμείς?, οι κοπτοραφτούδες των άλλων?
    • Όταν το τσουνάμι αφάνισε νησιά ολόκληρα είχε επισημανθεί πως σχεδόν όλα τα ελεύθερα θηλαστικά και πτηνά την είχαν κάνει προς βουνό μεριά και ελάχιστα απ'αυτά υπέστησαν τις συνέπειες.

Κάπου ανάμεσα βρίσκεται η απάντηση. Η φύση ποτέ δεν μας εκπαίδευσε να είμαστε τιμωροί και η εκδίκηση, όπως και όλα τα άλλα κάποια στιγμή γίνεται μπούμερανγκ. Η ενοχή και η τιμωρία γρήγορα θα μας χτυπήσουν την πόρτα, όχι τόσο από αυτούς
    Θεωρώ πως αφού δεν είμαι τόσο ικανός το καλό μόνο να μοιράζω, γιατί να προσπαθήσω το άσχημο? Επειδή έχω ανάγκη μεγάλη να φανώ και γώ ο άσημος και επειδή το κακό είναι προσιτό και ενδεικνυόμενο από τον περίγυρο? Μην ασπάζεστε την ασχήμια, κοιτάξτε μέσα σας.
    Θα συμφωνήσω με την ταδε εφη στο Αν δεν το παίζεις και είσαι υπεράνω τους "τη λες " αμέσως...., περίπου το ίδιο έγραψα παραπάνω με το realtime. Πέραν αυτού καμιά άλλη διατριβή στο θέμα δεν αξίζει.

Κι'όποιος αδερφός δεν συμφωνεί
    ας έρθει να μου δώσει ένα φιλί
    ---------------------------------Δ. Σαββόπουλος

Φιλιά

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by melit View Post
    Ενδιαφέρον το θέμα που έχετε ανοιξει και η συζήτηση απ' ό,τι βλέπω έχει φουντώσει! Ας καταθέσω κι εγώ την άποψή μου...
    Ας υποθέσουμε ότι έχω μια καλή φίλη. Όλα καλά για χρόνια, εγώ τη στηρίζω, αυτή με στηρίζει. Ποτέ δεν έχουμε κάνει κακό η μία στην άλλη. Κάποια στιγμή με προδίδει και η πληγή είναι βαθιά. Γιατί είμαι κακιά εγώ αν αποφασίσω να της ανταποδώσω τα ίσα, ενώ εκείνη όχι που έκανε κακό σε πρώτο χρόνο σε κάποιον που δεν την είχε πειράξει ποτέ? Ποιος έχει το "κακόμετρο" και αποφαίνεται ότι όποιος εκδικείται (δηλαδή κάνει κακό σε κάποιον που του έχει ήδη κάνει) είναι χειρίστου είδους άνθρωπος ενώ όποιος κάνει κακό σε πρώτο χρόνο (δηλαδή κάνει κακό σε κάποιον που δεν τον έχει προηγουμένως πειράξει) είναι ΟΚ?
    Συμφωνώ πως ότι σπείρεις φυσικά και θα το θερίσεις,αλλά μου ήρθε κάτι αυθόρμητα στο μυαλό όταν διάβασα την δημοσίευση σου.Σου κάνει το κακό αλλά όταν της κάνεις και εσύ είσαι στην ίδια μοίρα με εκείνη.Στην ίδια θέση,και χάνεις δίκιο σου.Πως μπορείς μετά να μιλάς ότι σου κάναν κακό και να γκρινιάζεις και να λές ότι αδικήθηκες όταν και εσύ κάνεις κακό στον άλλον;;;Είσαι και γίνεσαι το ίδιο με τον άλλον.Βέβαια άνθρωποι είμαστε και έχουμε τις αδυναμίες μας και εκείνη την στιγμή παρασυρόμαστε,αλλα δυστυχώς αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Βρε παιδιά όλη η κακία του κόσμου μέσα σε μας εδώ είναι συγκεντρωμένη; Δε λέω, άνθρωποι είμαστε με αισθήματα και έχουμε ανάγκη να εκτονωθούμε, να γιατρέψουμε τον πληγωμένο εγωισμό μας κλπ. Αλλά εάν συνεχίζουμε να θέλουμε να κάνουμε ανάλογο κακό σε αυτόν που μας πλήγωσε, μας τσάκισε, ξεφτύλισε, σε τι διαφέρουμε απ αυτόν; Μήπως τότε και εμείς είμαστε ανάλογοι; Μήπως τελικά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και όταν πληγώνουμε εμείς όλα είναι καλά, όταν όμως μας την κάνουν τότε δεν είναι; Τα "μπουμπούκια" που θέλουμε να...τσακίσουμε σε τι φταίνε εάν εμείς είμασταν στραβοί; Είμαστε μεγάλα παιδιά ή μας αρέσει να παριστάνουμε τα ανήλικα και πληγωμένα παιδάκια επειδή έχουμε ανάγκη από χάδια και αγκαλιές; Μήπως τελικά δεν είμαστε σε θέση να δούμε και αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα και ψάχνουμε για δικαιολογίες;

Απλά εκφράζω δυνατά τις σκέψεις μου και κρίνοντας από τις ακρεές απόψεις αρκετών αναρωτιέμαι που υπάρχει διαφορά μεταξύ θύτη και θύματος. Έχει κανείς από τους αιμοβόρους απάντηση ειλικρινή σε αυτά που ρωτάω;

Page 14 of 42 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)