- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 145
-
29-03-2011, 06:15 AM #131
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα
εγω ειμαι μια σκορπινα (στον 10ο) με σεληνη στον ταυρο (5ο) και αφροδιτη ( 10ο ) στο ζυγο καλο ε?
αυτη η χτυπημενη σεληνη μας τα χαλαει λιγο αλλα δε βαριεσαι.
Οψη απο οσο βλεπω δεν υπαρχει μεταξυ τους.( εχω επισης αρη και μεσουρανημα σε ζυγο ,καρμα και λιλιθ ταυρο)
πολυ αφροδιτη εχει πεσει:bigsmile:
-
05-05-2011, 06:38 PM #132
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΕΉΝΗ Κ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ.... ΝΙΟΘΩ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΙΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ....... ΚΑΠΟς ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ! (ΛΕΩΝ ΜΕ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ)......ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥς....Κ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΕΝΑ.
-
05-05-2011, 07:17 PM #133
Βολικά για τους άλλους φαίνονται γιατί προφανώς, εσύ αφήνεις χώρο και οι άλλοι "απλώνονται".
Η θέση τους στο Ζυγό, ίσως και να σε προειδοποιούν να βρείς ισορροπία ανάμεσα στο δούναι και λαβείν.
Μελέτησε προσεκτικά τις θέσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους πλανήτες και την οικοθεσία τους, και είμαι σίγουρη πως θα βοηθηθείς πολύ παραπάνω.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
05-05-2011, 07:47 PM #134
ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΦΙΝΩ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ....ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΙ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΛΕΩ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΚΛΗΡΗ Κ ΑΠΟΛΥΤΗ...............
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 12ο? Ο ΟΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ?....Η ΟΛΑ ΜΑΖΙ... ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ
-
10-06-2011, 05:28 PM #135
Παιδιά μία απορία! Μία φίλη μου που έχει κι αυτή όπως κι εγώ Σελήνη στον Αιγόκερω, μου είπε ότι η Σελήνη αυτή η συγκεκριμένη δίνει μόνο αρνητικά χαρακτηριστικά και κανένα θετικό. Δεν το πιστεύω, αλλά υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο...;
-
11-06-2011, 11:41 AM #136
Τι να σου πω..εγώ έχω σελήνη και αφροδίτη στον αιγόκερω...όσο δεν αφήνεις κανέναν να πατάει στις ανασφάλειες σου θα είσαι μια χαρά...εγώ αυτό κάνω πάντως! Τουλάχιστον δεν με εκμεταλλεύεται κανένας συναισθηματικά...δέσ το κι έτσι!!! :bigsmile:
-
13-06-2011, 11:13 AM #137
Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ αν και δεν μου είναι εύκολο καμιά φορά! Αντέ γιατί κρίμα να νομίζουμε μόνο αρνητικά για την κακομοίρα την Σελήνη στον Αιγόκερω!
-
15-06-2011, 02:19 PM #138
Καμμιά θέση δεν έχει μόνο αρνητικά. Δυο θετικά της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι ότι προσπαθεί να είναι αυτάρκης και να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και επίσης είναι καλή για επαγγελματικά θέματα.
-
16-06-2011, 09:43 AM #139
Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση!
-
16-06-2011, 02:37 PM #140
Επίσης πιστεύω ότι η σελήνη στον αιγόκερω βοηθά το άτομο να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις με σωστή οργάνωση. Προσωπικά αν και είμαι συναισθηματικό άτομο πιστεύω πως η σελήνη στον αιγόκερω ήταν αυτή που με βοήθησε να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες και να πάρω σημαντικές αποφάσεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.