- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Σας αρέσει το myHoroscope;
- Voters
- 555. You may not vote on this poll
-
Είναι Πολύ καλό
371 66.85% -
Είναι Καλό
151 27.21% -
Είναι Μέτριο
11 1.98% -
Είναι Κακό
0 0% -
Έχει ελλείψεις
16 2.88% -
Είναι αδιάφορο
6 1.08%
Results 131 to 140 of 164
-
22-03-2010, 05:58 AM #131
Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Είναι πολύ καλό το site! Αλλά ... δυστυχώς θα ήθελα να ...έχει πιο συχνά άρθρα!! Το ξέρω ότι αυτό βέβαια προϋποθέτει πολύ περισσότερο τρέξιμο από αστρολόγους και μέλη, αλλά,...κάθε μέρα πηγαίνω γρήγορα στις νέες δημοσιεύσεις να δω αν γράφτηκε κάτι καινούριο!!! Προς το παρόν αυτο..
-
22-03-2010, 08:43 PM #132
-
25-03-2010, 06:12 PM #133
Αν θελετε προσπαθειστε να ειστε πιο φιλικοι στα ερωτηματα των νεων μελων και οχι να παρουσιαζεστε ως οι αυθεντιες του μοχθου προς την διερευνηση αστρολογικων θεματων οι οποιες δεν ζητουν βοηθεια απο πουθενα...
-
25-08-2010, 10:38 PM #134
Γειά σας
Με λένε Κάτια
Το site σας με τη χρήση των αστρολογικών χαρτών με βοήθησε να μάθω κάποια πράγματα που δεν γνώριζα και συνεχίζω ακόμα να ανακαλύπτω καινούργια. Θα ήθελα να μάθω επίσης περισσότερα πράγματα για τους αστρολογικούς τύπους τους Ποσειδώνιους και τους Πλουτώνιους όπως π.χ. ποιοί θεωρούνται θετικοί και ποιοί αρνητικοί; Επίσης στον αστρολογικό χάρτη σε συναστρία δεν εμφανίζονται οι όψεις με juno, vertex και αστεροειδή Pallas. ¶ν μπορεί να διορθωθεί αυτό. Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε.
-
01-02-2011, 05:54 PM #135
Συχαρητήρια για το site!Aσχολούμαι πολλά χρόνια με την Αστρολογία, είμαι εναλλακτικός θεραπευτής -Δάσκαλος του Ρέικι, και το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνετε τους αστεροειδείς στην ερμηνεία του χάρτη συμπληρώνει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε έως τώρα στην ερμηνεία του ωροσκοπίου.Θα σας πρότεινα να συμπεριλάβετε και τους απλανείς αστέρες οι οποίοι αποτελούν επίσης έναν επιπλέον σημαντικό αστρολογικό παράγοντα ιδιαιτέρως όταν βρίσκονται σε σύνοδο με τους πλανήτες στον ωροσκοπικό χάρτη.
Παναγιώτης-25/09/1973
-
01-02-2011, 06:11 PM #136
-
01-02-2011, 07:00 PM #137
Γεια σας.
Σημερα ειδα αυτο το chat για πρωτη φορα και θα ηθελα να σας εκθεσω τον προβληματισμο μου.
Εχω διαπιστωσει, οτι εκτος απο τις τρεις βασικες ενοτητες , στις οποιες δημοσιευονται αρθρα απο τους συνεργατες σας, υπαρχει πολυ γνωση με την μορφη των απαντησεων η των παραδειγματων , που δινονται κυριως απο τα εμπειροτερα μελη και ακομη περισσοτερο οι αστρολογοι του site.
Αναρωτιεμαι με πιο τροπο, θα μπορουσαν να συγκεντρωθουν αυτες οι πληροφοριες και να λειτουργησουν συμπληρωματικα με τα αντιστοιχα ως προς το θεμα αρθρα.
Κατα την αποψη μου ειναι κριμα αυτη η γνωση να ειναι διασπαρτη.
Ελπιζω να μην εγινα κουραστικη και τελειωνοντας θα ηθελα να πω ενα ιδαιτερο ευχαριστω στο μεταφραστικο σας τμημα.
ευχαριστω πολυ.
-
01-02-2011, 08:29 PM #138
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
01-02-2011, 09:33 PM #139
-
02-02-2011, 06:37 AM #140
εγω θα συμφωνησω με PALLADIO,SAGIVI,Sei και και και...αλλα και ως 'πρωτακι'θα ηθελα να υπαρχει μια λογικη σειρα στα θεματα του τυπου¨η Αστρολογια χθες,η Αστρολογια σημερα,ζωδια και χαρακτηριστικα,πλανητες και ιδιοτητες,αναδρομοι πλανητες,οικοι,οι οψεις και οι ανοχες τους,οψεις αναλυτικα(Αφροδιτη τριγωνο με Αρη,στα ζωδια της γης,στον ταδε οικο του ωροσκοπιου )και τι σημαινει στον γεννεθλιο χαρτη,στην συναστρια,στην ωριαια κλπ...,συστηματα χαρτων και που τα χρησιμοποιουμε,πως καταστρωνουμε εναν γεννελιο χαρτη,συναστριας,ωριαιο κλπ,κλπ..με παραδειγματα και ολα αυτα βημα-βημα,ωστε να καταφερουμε κι εμεις τα νεα μελη καποια στιγμη,αφου κατανοησουμε τα πρωτα να μπορεσουμε να παρακολουθησουμε τα πιο εξειδικευμενα και να λαμβανουμε μερος στις συζητησεις,χωρις να επαναλαμβανομαστε και να γινομαστε κουραστικοι!απο ο,τι καταλαβατε βρισκομαι σε μια συγχιση!ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται η διορθωση της ωρας με τους δεκανους,για να βρω τον πραγματικο μου ωροσκοπο(σιγουρα παντως θα τον εχω σε κρισημη μοιραγιατι δεν λεω καλη η τεχνολογια και τα προγραματα,αλλα αλλη χαρη εχει οταν δουλευει το μυαλο και καταπιανεται το χερι!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.