s
Ζώδια και απιστία - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 131 to 140 of 162

Re: Ζώδια και απιστία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Perfect
    Επιτέλους κάποιος που το κατάλαβε... :clapping: Όλοι μου έλεγαν ότι τα ζυγάκια είναι καλά και νιώθουν πολλές τύψεις για να κάνουν κάτι τέτοιο αλλά το κάνουν και μετά νιώθουν τις τύψεις τους...

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Επιτέλους κάποιος που το κατάλαβε... :clapping: Όλοι μου έλεγαν ότι τα ζυγάκια είναι καλά και νιώθουν πολλές τύψεις για να κάνουν κάτι τέτοιο αλλά το κάνουν και μετά νιώθουν τις τύψεις τους...
    τύψεις οι ζυγοί; ποιος τα λέει αυτά....εγώ σαν αιγόκερως έχω που έχω κέρατα ούτως ή άλλως μου φτειάχνει πρόσθετα και ο ζυγός μου :toung:

Ego eimai Didimos kai pantremenos 14 xronia.Exo apathsei ti ginaika mou arketes fores ,oxi giati psaxnomai alla giati...etsi tixainei...Den einai thema zoodiou,ama to exeis sto aima sou den sou ftaiei kaneis...to 2006 eixa 6 erotikous sintrofous gia paradeigma...Ksero oti eimai se lathos katastasi alla simvainei...:embarrest

Quote Originally Posted by kosovaros View Post
    Ego eimai Didimos kai pantremenos 14 xronia.Exo apathsei ti ginaika mou arketes fores ,oxi giati psaxnomai alla giati...etsi tixainei...Den einai thema zoodiou,ama to exeis sto aima sou den sou ftaiei kaneis...
    Γεια σου kosovaros. Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για την πίστη τους στο ταίρι τους, ούτε για την εγκράτειά τους. Δεν είναι όμως μόνο το ζώδιο που παίζει ρόλο στην συμπεριφορά μας. Τα ζώδια, ως ένα σημείο, δικαιολογούν την τάση μας για κάποιες συμπεριφορές. Το τι επιλέγουμε τελικά να κάνουμε είναι όμως στο χέρι μας και δεν υπαγορεύεται από πουθενά.
    to 2006 eixa 6 erotikous sintrofous gia paradeigma...Ksero oti eimai se lathos katastasi alla simvainei...:embarrest
    Το 2007 θα έχεις 7, κ.ο.κ.?:toung:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Εγώ πάντως σαν ζυγός θα έλεγα πως όντως νιώθουμε πολλές τύψεις για να κάνουμε κάτι τέτοιο και τελικά (δυστυχώς)δεν το κάνουμε.Μήπως είμαι η εξαίρεση?Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γνωρίσει κ άλλα ζυγάκια..:unsure:

Quote Originally Posted by X.P. View Post
    Εγώ πάντως σαν ζυγός θα έλεγα πως όντως νιώθουμε πολλές τύψεις για να κάνουμε κάτι τέτοιο και τελικά (δυστυχώς)δεν το κάνουμε.Μήπως είμαι η εξαίρεση?Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γνωρίσει κ άλλα ζυγάκια..:unsure:
    Καταρχήν γιατί "δυστυχώς" που δεν το κάνετε; Ίσα ίσα θα έλεγα ότι είνα καλό να μην το κάνεις
    Προσωπικά συναναστρέφομαι με αρκετούς ζυγούς σε φιλιό πάντα επίπεδο και μου το λένε και μόνοι τους και μάλιστα μου λένε όλοι το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή κερατώνουν και μετά νιώθουν τύψεις και οι περισσότεροι από αυτούς μετά από καιρό δεν αντέχουν και το λένε στο ταίρι τους. :unsure:
    Μόνο μια φίλη μου ζυγίνα ξέρω ότι δεν κερατώνει και κάνει σαν τρελή για τον δικό της..Οπότε εσύ κι αυτή είστε οι εξαιρέσεις

Όνομα:
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Καταρχήν γιατί "δυστυχώς" που δεν το κάνετε; Ίσα ίσα θα έλεγα ότι είνα καλό να μην το κάνεις
    Προσωπικά συναναστρέφομαι με αρκετούς ζυγούς σε φιλιό πάντα επίπεδο και μου το λένε και μόνοι τους και μάλιστα μου λένε όλοι το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή κερατώνουν και μετά νιώθουν τύψεις και οι περισσότεροι από αυτούς μετά από καιρό δεν αντέχουν και το λένε στο ταίρι τους. :unsure:
    Μόνο μια φίλη μου ζυγίνα ξέρω ότι δεν κερατώνει και κάνει σαν τρελή για τον δικό της..Οπότε εσύ κι αυτή είστε οι εξαιρέσεις
    ''Δυστυχώς'' γιατι εμείς είμαστε σωστοί και μας κερατώνουν οι άλλοι.Μάλλον ομως ισχύει για τους άντρες ζυγούς γιατι κ άσχετα με το ζώδιο αυτοί είναι που κάνουνε τις απιστίες.

Δράμα η κατάσταση με την πλειονότητα των Ζυγών. Κανονικά θα έπρεπε να μοιράζουν αντιβίωση, σαν την γρίπη των πτηνών ένα πράγμα!:toung:
    Αλλά μέσα στις γιορτές εντόπισα και έναν Ζυγό που στο άκουσμα της απιστίας βγάζει εξανθήματα! Είδος υπό ...εξαφάνιση

Quote Originally Posted by panther View Post
    Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Perfect
    Κατά την εξαιρετικά ταπεινή μου άποψη και πείρα, πιστεύω πως άπιστοι και άπιστες είναι οι ανώριμες και ανασφαλείς προσωπικότητες. Εάν αναηζτήσετε λοιπόν ποιό από τα ζώδια εμφανίζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά ή ποιο άλλο ζώδιο έχει την τάση να τα αναδεικνύει σε κάποιο, τότε θα βρειτε ποιός κατέχει τα σκήπτρα της απιστίας. Με άλλα λόγια, εγώ που είμαι υδροχόος της 30 Ιανουαρίου΄σίγουρα προκαλώ ανασφάλεια στους αυστηρούς και εντός συστήματος Αιγώκερους. Η ανασφάλεια των Αιγώκερων αυξάνεται με την απρόβλεπτη σκέψη μου και τον σπρώχνει να αναζητήσει πιο "ασφαλές" ή προβλέψιμο καταφύγιο. Κάνω λάθος?

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Δράμα η κατάσταση με την πλειονότητα των Ζυγών. Κανονικά θα έπρεπε να μοιράζουν αντιβίωση, σαν την γρίπη των πτηνών ένα πράγμα!:toung:
    Αλλά μέσα στις γιορτές εντόπισα και έναν Ζυγό που στο άκουσμα της απιστίας βγάζει εξανθήματα! Είδος υπό ...εξαφάνιση
    Και ο δικός μου εξανθήματα έβγαζε αλλά μάλλον μου "τα φόρεσε" τελικά Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι...

Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)