- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 154
Thread: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
-
30-11-2010, 03:34 PM #131
Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
Πολύ ωραίο άρθρο!Μου άρεσε πολύ το απόσπασμα "σκληρός είναι ο δειλός,......γιατί έχει απωθημέμα"!!!Νομίζω είναι ό,τι πρέπει για μια προσωπικότητα σαν τη δική μου!!!
-
29-04-2012, 08:59 PM #132
Καλησπέρα,
πρώτα άπ' όλα, πολύ ενδιαφέρον θέμα
Δεύτερον, έχω άρη στον σκορπιό, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνα με ήλιο και ποσειδώνα στον 3ο οίκο.
Η θέση του στον 3ο οίκο μήπως εμποδίζει την δύναμη του άρη;
Ευχαριστώ
-
30-04-2012, 12:19 PM #133
Η θέση των πλανητών στους οίκους βασικά δείχνει τον τομέα της ζωής μας όπου γίνεται περισσότερο φανερή η ενέργεια του κάθε πλανήτη. Γιατί να εμποδίζεται ο Άρης στον 3ο οίκο;
Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά άρθρα για τους οίκους.
Ρίξε μια ματιά σ’ αυτά
Οι 12 οίκοι συνοπτική περιγραφή
Οι 12 οίκοι του ζωδιακού - Σελίδα 13
3ος Οίκος. - Σελίδα 4
-
30-04-2012, 03:45 PM #134
ενδιαφερον θεμα....
μια ερωτηση....ο ωροσκοπος που ουσιαστικα ειναι η ακμη του πρωτου οικου σε ενα χαρτη,και ο πρωτος οικος συνδεεται με τον κριο και λογικα με τον αρη,συμβαλλει στον τροπο δρασης και επιβολης μας στους αλλους?
-
30-04-2012, 04:46 PM #135
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας!
-
30-04-2012, 05:17 PM #136
Ο πρώτος οίκος είναι σίγουρα σημαντικός για το σύνολο της προσωπικότητάς σου αλλά προσωπικά αποφεύγω να τον αντιστοιχώ στον Κριό και τον Άρη. Αλλιώς σε τι θα διαφέραμε εμείς που πράγματι έχουμε τον Κριό στον πρώτο οίκο... ... Υπάρχουν πάντως και διαφορετικές προσεγγίσεις.
Για τον τρόπο δράσης σου δες που και πως βρίσκεται ο Άρης (ζώδιο, οίκο, όψεις, σχέση με τον κυβερνήτη του). Το θέμα της επιβολής είναι πιο σύνθετο και θα πρέπει να αναζητήσεις στοιχεία που διαμορφώνουν μια ισχυρή προσωπικότητα. Ένας δυνατός Κρόνος και Πλούτωνας συνήθως θέλουν να επιβληθούν. Αυτοί θα ήταν οι πρώτοι που θα κοίταζα. Το σίγουρο είναι ότι η δράση δεν σημαίνει απαραίτητα και επιβολή .
-
30-04-2012, 08:24 PM #137
ευχαριστω για την διευκρινηση!
-
30-04-2012, 08:56 PM #138
σιγουρα η δραση δεν σημαινει απαραιτητα επιβολη ωστοσο γνωριζω πως ο αρης δειχνει και το κατα ποσο ενας ανθρωπος μπορει να επιβαλει τα θελω του και γενικα την προσωπικοτητα του.σαν τον ηλιο καπως απλα με εναν διαφορετικο τροπο.
-
30-04-2012, 10:10 PM #139
Ο Άρης συμβολίζει κατά κάποιο τρόπο την "εκκίνηση" και κατά πόσο το άτομο αρέσκεται να κάνει την αρχή ή τη νέα αρχή σε διάφορους τομείς της ζωής του.
Συμβολίζει επίσης την κράση, την ενεργητικότητα, την κυκλοφορία του αίματος.
Τωρα για την επιβολή ίσως είναι "πλουτωνιο" πεδίο δρασης.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
01-05-2012, 01:17 PM #140
Τωρα για την επιβολή ίσως είναι "πλουτωνιο" πεδίο δρασης.
για να θεωρησουμε απο αστρολογικης πλευρας καποιον επιβλητικο ο πλουτωνας θα πρεπει να συσχετιζεται κυριως με τον αρη η΄δεν εχει ιδιαιτερη σχεση?και μια ερωτηση..ποτε λεμε εναν ανθρωπο πλουτωνιο,κρονιο κτλ...?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.