- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 152
Thread: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
-
05-11-2007, 05:31 PM #131
Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
Σαν Ιχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο,έχω να δηλώσω πως τα πράγματα είναι δύσκολα :toung:
Ολα γίνονται βαρετά αμέσως... :dizzy:
-
06-11-2007, 12:49 PM #132
Έτσι ακριβώς είναι Girl, αν και θα διαφωνήσω στις εξηγήσεις γιατί τουλάχιστον εγώ τις δίνω πάντα...ανεξάρτητα αν ο άλλος καταλαβαίνει ή όχι!
Τώρα ως προς τη βαρεμάρα, ισχύει αυτό που είπε η roadrunner, ότι πρόκειται κυρίως για έλλειψη προσήλωσης και επιμονής. Ωστόσο, θεωρώ ότι κι εμείς άμα βρούμε κάτι/κάποιον που αγαπάμε πραγματικά, μπορούμε να κολλήσουμε σε αυτό και να μην πάμε παραπέρα.
-
06-11-2007, 12:57 PM #133
-
06-11-2007, 12:59 PM #134
-
06-11-2007, 01:17 PM #135
εχω Αρη στους Ιχθύς και στον 8ο και είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό
-
06-11-2007, 01:49 PM #136
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
06-11-2007, 02:00 PM #137
Σίγουρα είναι συναισθηματικοί μέχρι αηδείας!
ώρες ώρες αισθάνεσαι οτι έχουν ένα δικό τους παραμυθόκοσμο και όταν αισθάνονται απογοητευση από τον πραγματικό κόσμο, προτιμούν να δραπετεύουν εκεί...
Η μητέρα μου είναι ιχθυς με αφροδίτη και ερμή στους ιχθείς(σελήνη και ωροσκόπο στο σκορπιό..)
Πολύ συναισθηματική και διαισθητική... ανακαλύπτει τα πάντα..΄
Αλλο χαρακτηριστικό που έχω παρατηρήσει στους ιχθύες είναι οτι κάνουν τα παντα για τους αλλους, αλλα πολλες φορες μονο και μονο επειδή τους αρέσει να το παιζουν θυματα...
Η αλήθεια είναι οτι με τη μητέρα μου μεχρι κάποια ηλικία δεν έιχα καθόλου καλές σχεσεις...και απορώ γιατι λένε οτι ιχθεις με παρθένοι ταιριάζουν...Ειναι τελειως διαφορετικοί τύποι ανθρώπων.. Μεγαλώνοντας εχω συνηθίσει τις ιδιαιτερότητες των ιχθύων, αλλά χρειαζεται πολύ προσπάθεια και υπομονή και από τις δύο πλευρες πιστεύω...
-
06-11-2007, 02:02 PM #138
αα! επίσης έχουν καλλιτεχνική φύση...
-
06-11-2007, 02:12 PM #139
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
με τόσο νερό η μητέρα σου μήπως είναι μέντιουμ;
οι Ιχθείς φυσικά σου φαίνονται διαφορετικοί αφού είσαι Παρθένος και βρίσκονται απεναντί σου.
εχουν αυτά που σου λείπουν έχεις αυτά που τους λείπουν....
αν λειτουργήσει όμως θετικά είναι πολύ καλό γιατί αλληλοσυμπληρώνονται
-
06-11-2007, 06:19 PM #140
Καλά η μητέρα μου η αλήθεια είναι οτι έχει τρομερή διαισθηση...!!! Εχουν συμβεί βέβαια και πολυ ασχημα γεγονότα στη ζωή της από μικρή(είχε πεθανει ο πατέρας της στα 17 της..).. Οντως παντως έχει αυτό το κάτι του μέντιουμ... και κυρίως δεν μπορείς να της κρύψεις τίποτα...!
είναι σα να την τραβάει κάτι σε αυτό που της κρύβεις...θα μπορούσα να διηγηθώ καταστάσεις, αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα...
Εγώ πάντως πιστεύω οτι η σχεση μου με τη μητερα μου είναι καρμική.. Και αυτές οι εντάσεις δικαιολογούνται αρκετά συγκρίνοντας τα ωροσκόπια μας.. ο αρης μου ακριβώς πάνω στον πλούτωνα της...ο άρης της σε συζυγία με τον ωροσκόπο μου... και οι συζυγίες πλανητών στον σκορπιό , αντίθεση ήλιων..και ένα σωρό άλλα...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.