s
Βιβλία που μας συγκλόνισαν... - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τί είδους βιβλία διαβάζετε;

Voters
185. You may not vote on this poll
  • Ποίηση

34 18.38%
  • Θεατρικά έργα

25 13.51%
  • Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες

44 23.78%
  • Παραμύθια - παιδικά βιβλία

23 12.43%
  • Αστυνομικές ιστορίες

42 22.70%
  • Νουβέλες

25 13.51%
  • Δοκίμια - πραγματείες (ιστορικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.λπ.)

77 41.62%
  • Διηγήματα

62 33.51%
  • Μυθιστορήματα

131 70.81%
  • (Επιστημονικής) φαντασίας

33 17.84%
  • Βιβλία αστρολογίας, μεταφυσικής κ.λπ.

110 59.46%
Multiple Choice Poll.
Page 13 of 25 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 241

Re: Βιβλία που μας συγκλόνισαν...

βιβλια που εχω διαβασει και μου κλεισαν το ματι ειναι Ζερμιναλ του ζολα και η αρχη του ταυτοσημου Δημουλιδου!αν και εχω διαβασει αρκετα βιβλια θα ελεγα δεν υπηρξε καποιο που να με συνταραξει και να θελω να το ξαναδιαβασω... ισως ο ιουδας φιλουσε υπεροχα ενα ligt θα το χαρακτηριζα βιβλιο με αρκετο χιουμορ αλλα για πιο μικρες ηλικιες...καπου στα 16 το χα διαβασει!

Κοντεύω να τελειώσω τους "Αγριεμένους ανάπηρους..." και για μια φορά ακόμη, επιβεβαιώνω πως ο Ρόμπινς είναι πανέξυπνος τύπος. Το βιβλίο σε κρατάει σε ενδιαφέρον, πέραν μερικών περιπτώσεων που το παρατραβάει στο χάσιμο.

Οσο για την Αλίκη στη χώρα του LCD, δεν ξέρω κατα πόσο, τώρα με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε, προκαλούσε την ίδια εντύπωση. Οπως και να χει όμως, εμένα με συγκλονίζει η ωριμότητα της γραφής και της σκέψης της πρωταγωνίστριας.
    Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by alegra View Post
    Κοντεύω να τελειώσω τους "Αγριεμένους ανάπηρους..." και για μια φορά ακόμη, επιβεβαιώνω πως ο Ρόμπινς είναι πανέξυπνος τύπος. Το βιβλίο σε κρατάει σε ενδιαφέρον, πέραν μερικών περιπτώσεων που το παρατραβάει στο χάσιμο.
    Χαίρομαι που σου άρεσε τελικά!Ακριβώς την΄ίδια άποψη έχω κι εγώ:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Ενα πολυ ωραιο βιβλιο που διαβασα τωρα τελευταια ειναι το Εξατομικευση και Παγκοσμιοποιηση η νεα συμβολικη ταξη, του Παπαμηχαηλ, δευτερος τομος, εκδοσεις University Studio Press.
    Ειναι βιβλιο που μας εδωσαν απο το πανεπιστημιο αλλα που δεν εξεταζεται στην εξεταστικη και δεν εχει αμεση σχεση με το μαθημα που κανουμε, ειναι περισσοτερο για να δωσει εναυσμα για προβληματισμο και κριτικη σκεψη.
    Επιχειρει μια αναλυση της σχεσης μεταξυ των πολιτισμικων επιπτωσεων της παγκοσμιοποιησης και της ιδεολογικης εξατομικευσης των δυτικων κοινωνιων... Επιχειρει μια κριτικη προσεγγιση των μεθοδων και των συνεπειων της Νεας συμβολικης Ταξης, τοσο στο επιπεδο της επιστημονικης ερευνας στο χωρο των κοινωνικων επιστημων, οσο και σε εκεινο των καθημερινων ιδεολογιων.
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαρία

Ενδιαφέρον... Ίσως να μου φανεί χρήσιμο το βιβλίο για τη διπλωματική μου... Να 'σαι καλά Μαρία!!

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Ενα πολυ ωραιο βιβλιο που διαβασα τωρα τελευταια ειναι το Εξατομικευση και Παγκοσμιοποιηση η νεα συμβολικη ταξη, του Παπαμηχαηλ, δευτερος τομος, εκδοσεις University Studio Press.
    Ειναι βιβλιο που μας εδωσαν απο το πανεπιστημιο αλλα που δεν εξεταζεται στην εξεταστικη και δεν εχει αμεση σχεση με το μαθημα που κανουμε, ειναι περισσοτερο για να δωσει εναυσμα για προβληματισμο και κριτικη σκεψη.
    Επιχειρει μια αναλυση της σχεσης μεταξυ των πολιτισμικων επιπτωσεων της παγκοσμιοποιησης και της ιδεολογικης εξατομικευσης των δυτικων κοινωνιων... Επιχειρει μια κριτικη προσεγγιση των μεθοδων και των συνεπειων της Νεας συμβολικης Ταξης, τοσο στο επιπεδο της επιστημονικης ερευνας στο χωρο των κοινωνικων επιστημων, οσο και σε εκεινο των καθημερινων ιδεολογιων.
    και μετά τι έγινε? :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Διαβασε το και πες μου να δω αν συμφωνουμε:toung:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μάντεψε...

Εγώ το καλύτερο μακράν βιβλίο που έχω διαβάσει είναι το Brave New World του Aldous Haxley... συγνώμη για τον αγγλικό τίτλο, αλλά το είχα διαβάσει όταν έδινα για proficiency...
    Ο συγγραφέας έβλεπε ΠΟΛΛΛΛΥΥΥΥΥ μπροστα!!! Το συνιστώ ανεπιφύλακατα...
    Μετά μου αρεσαν κάποια βιβλία του Ντοστογιέφσκυ(μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφει αυτός ο ανθρωπος...)...
    Προσφατα βιβλία έχω μόνο για μετασχηματιστές και γεννήτριες Δεν ξέρω αν σας κάνουν!!!
    Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους

Το πορτραίτο του Dorian Grey..που πριν λίγες μέρες το τελείωσα και πραγματικά το θεωρώ εκπληκτικό...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Δύο βιβλία που πραγματικά με συγκλόνισαν και κατά τη διάρκεια που τα διάβαζα αλλά μου έχουν μείνει μέχρι και τώρα χαραγμένα στην μνήμη μου, είναι
    το Ποτέ χωρίς την κόρη μου, των Μπέτι Μαχμουντί & Ουίλιαμ Χόφερ. Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την προσπάθεια μιας γυναίκας (στην περίπτωσή μας μιας Αμερικανίδας), η οποία παντρεύεται κάποιον Ιρανό, ο οποίος ζούσε στην Αμερική και εργαζόταν ως μεγαλογιατρός και στην προσπάθειά του να γυρίσει ο ίδιος στην πατρίδα του αλλά να πάρει μαζί του την γυναίκα και την κόρη του, τις κρατά αιχμάλωτες εκεί. Δείχνει την προσπάθεια της γυναίκας αυτής να λύσει τα δεσμά του άντρα της και την σκλαβιά της χώρας στην οποία ζουν και που η γυναίκα θεωρείται κατώτερη και άβουλο ον. Περιγράφει τον αγώνα αυτής της γυναίκας και όλα τα εμπόδια που συνάντησε στο δρόμο της, να φύγει από την Τεχεράνη πεζή και να φτάσει στην Τουρκία, για να βρει την Αμερικανική Πρεσβεία και να μπορέσει να γυρίσει πίσω στη πατρίδα με την κόρη της.
    Αξίζει να προσθέσουμε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αληθινή ιστορία και είναι πραγματικά είναι τέλειο. Είναι ίσως το μόνο βιβλίο που με έκανε να νοιώσω πάρα μα πάρα πολύ τυχερή που είμαι Ελληνίδα και ζω ελεύθερη. Το συνιστώ και εγώ ανεπιφύλακτα. Perfect
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 13 of 25 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)