- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 149
Thread: Συμβατότητα ζωδίων
-
25-05-2010, 10:38 AM #121
Re: Συμβατότητα ζωδίων
καλημερα ...:bigsmile: ειμαι αιγωκερος με ωροσκοπο τοξοτη και ο αντρας μου ειναι καρκινος με ωροσκοπο ζυγο, υπαρχει περιπτωση να τα βρουμε καποια στγμη?
-
05-06-2010, 12:33 PM #122
Kαλησπερα σας! Ειμαι ταυρος με ωροσκοπο στον καρκινο σεληνη στον λεοντα ερμη στον κριο αφροδιτη στον κριο και αρη στον λεοντα. Αυτος ειναι καρκινος με σεληνη στη παρθενο ερμη στον λεοντα αφροδιτη στον καρκινο και αρη στον ταυρο.Πως τα βλεπετε?Θα ηθελα να μαθω αν ταιριαζουμε..Μολις χωρισα
-
05-06-2010, 01:16 PM #123
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-06-2010, 02:45 AM #124
πανω κατω δεν μπορειτε να μου πειτε?ετσι χονδρικα..εχω διαβασει αναλυσεις διαφορες..να συνεχισω να πιστευω σε αυτη τη σχεση η οχι?
-
06-06-2010, 03:03 AM #125
Αν θες μπορείς να διαβάσεις τα σχετικά άρθρα στο forum και να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς περί συμβατότητας, από αστρολογικής άποψης...
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%DF%E1%F2.html
-
06-06-2010, 03:47 AM #126
Τις σχέσεις τις κάνουμε εμεις, όχι οι πλανητες. Αν εμεις σε μια δεδομένη στιγμή κάνουμε κατι, όπου και να ειναι οι πλανήτες, τα αποτελεσματα των πράξεων μας δεν αλλάζουν. Οπότε, εν προκειμένω ή διατηρείς την "πίστη" σε μια σχέση βάσει αστρολογικών τάσεων και όχι δεδομένων ταιριάσματος.... ή αναλύεις τι πραγματικά θες και πορεύεσαι αναλόγως.
Η αστρολογία δεν θα σου πει αν ταιριάζεις με το τάδε ζώδιο και τον δεινα ωροσκόπο. Μακάρι να ήταν τόσο απλά! :embarrest
-
06-06-2010, 11:33 AM #127
Μια συναστρία μας δείχνει τα θετικά στοιχεία μιας σχέσης αλλά και τις δυσκολίες που θα χρειαστούν δουλειά από το ζευγάρι. Από εκεί και πέρα, εμείς αποφασίζουμε αν μια σχέση, έτσι όπως είναι, μας κάνει ή όχι.
-
16-09-2010, 11:16 PM #128
axxxx sos sos
Τοξότες μου καλοί ενωθείτε για να βοηθήσετε μια ταυρίνα με σελήνη και αφροδίτη στον κριο..:bigsmile:
Ποιο ειναι το μυστικό γιανα ηρεμήσει ενας τοξότης με σεληνη στον καρκινο και αφροδίτη στον σκορπιο???
Πωπω βρε παιδι μου ειστε πολυ δυσκολα τα τοξοτακια....
καμια ιδέα....γιατι ταυρινα υπομονη ναι ναι...αλλααααα:sad2:
Helppppppp......
-
16-09-2010, 11:56 PM #129
Τι του έκανες κ τσαντίστηκε?? (πλακίτσα...) Από τι ακριβώς να τον ηρεμήσεις?? Κάνε του κανένα μουσακά λέω εγώ... κανένα μασάζ,.... Αν δεν ηρεμεί, έχει θιχτεί η Αφροδίτη του που είναι κτητική και θυμάται τα πάντα... εκεί θέλει συνεχείς διαβεβαιώσεις-σε συναισθηματικό επίπεδο-δεν ξέρω πως θα το κάνεις αυτό δεν μου έτυχε ποτέ Σκορπιός, καιρό, και να προσέξεις λίγο τον παρορμητισμό σου και το πείσμα σου. Έχετε από όλα πάντως σα ζευγάρι...
α! Και οι Τοξότες γενικά θέλουν την ησυχία τους, μην ασχολείσαι συνέχεια με την παρεξήγηση...άστο να περάσει λίγο.. μετά ευελπιστώ να είστε όπως πριν...
-
17-09-2010, 12:17 AM #130
Οντως ειμαι και παρορμιτικη και πεισματαρα και αυτος οντως κτητικος,λιγο ξεροκεφαλος...
τι με την λογικη τον πηγα τιποτα...τι με το συναισθημα τιποτα.....
Καλα οι τοξοτες δεν ειναι χαλαροι ..χιουμοριστες ,ανεξαρτητοι????
ουτε ταυρος να ηταν
Ελεγα μηπως με το χιουμορ οι τοξοτεσ μαλακωνουν????
τοσα αρ8ρα για τα νευρα των ζωδιων...
πως περνουν τα νευρα ομως?? :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.