s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 28 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 277

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Quote Originally Posted by Marlene View Post
    Σωστο,αλλά το τι είναι όμορφο είναι υποκειμενικό για τον καθέναν.:unsure:
    Συμφωνώ υποκειμενικό είναι, αλλά ο Γεωργούλης αντικειμενικά είναι γοητευτικός και αρέσει:toung: :toung: και ας είναι Ζυγός:nuts:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post

kia μην μου βγει/ενταθεί ο αιγόκερως και στα 30 γιατί θα κάνουμε κατοστάρι!!!:nuts: :nuts: :nuts:
    Είχα κάνει προπόνηση για το χιλιόμετρο.......
    Το κατοστάρι θα μου βγει πιο εύκολα :toung:
    eat my dust ένα πράγμα!

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Δεν τις κρίνουμε βέβαια έτσι:weird: , και ρατσίστριες ανάλογα με την εμφάνιση δεν είμαστε, ΑΛΛΑ δεν θα μάθουμε σίγουρα τις επιόσεις ενός άντρα αν είναι σαν τον κουασιμόδο, και ας είναι και ηφαίστειο ο άνθρωπος...ή όχι?:toung: :toung: :nuts:
    Σωστότατη! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιον ''κουασιμόδο'' δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκεφτώ την επιδόσεις του! :toung:
    Πάντως έχω γνωρίσει τον κούκλο ,τον ψηλό τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια που έπρεπε να ψάξω με μεγεθυντικό φακό για να βρω αυτό που ζητούσα :bigsmile: :toung: :embarrest :banana

Quote Originally Posted by gwrgina25 View Post
    Εγώ θα διαφωνήσω λέγοντας ότι οι καρκίνοι δεν εστιάζουν στην εμφάνιση!Τουλάχιστον τα καρκινάκια που εγώ έχω γνωρίσει είναι πολύ ευαίσθητες ψυχούλες ...
    Εμείς οι ταύροι πάντως αναζητάμε το όμορφο και το καλαίσθητο! :embarrest
    Εμείς οι Ταύροι μετα απο αυτά που πάθαμε το 2006 το 2007 είμαστε ανοιχτοι σε όποιον άνθρωπο απλά μας σταθεί και μας δείξει αγάπη.Κοπήκαν τα φτεράκια Τζορτζίνα μου.Αντε γιατί πολύ ψηλα τον είχαμε σηκώσει τον αμανέ

Σωστότατη! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιον ''κουασιμόδο'' δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκεφτώ την επιδόσεις του! :toung:
    Πάντως έχω γνωρίσει τον κούκλο ,τον ψηλό τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια που έπρεπε να ψάξω με μεγεθυντικό φακό για να βρω αυτό που ζητούσα :bigsmile: :toung: :embarrest :banana
    Συμβαίνουν αυτά και ασχέτως ζωδίου:toung: Το περιτύλιγμα φανταχτερό και το περιεχόμενο άστα να πάνε....:nuts: Πούντο πούντο το δαχτυλίδι.....:σφύριγμα
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Εμείς οι Ταύροι μετα απο αυτά που πάθαμε το 2006 το 2007 είμαστε ανοιχτοι σε όποιον άνθρωπο απλά μας σταθεί και μας δείξει αγάπη.Κοπήκαν τα φτεράκια Τζορτζίνα μου.Αντε γιατί πολύ ψηλα τον είχαμε σηκώσει τον αμανέ

Τώρα εγώ συμφωνώ απόλυτα!!!:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Απληστη!!!!!!!!Ταυρίνα

Κανονικά πρέπει να κυκλοφορούν με βιβλίο οδηγιών, εγγύηση για όλη τη διαρκεια λειτουργίας!!!
    Αλλά μάλλον είμαστε και λίγο bitches αν δεν δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία σε όποιον δεν είναι 1,80 και άνω με κοιλιακούς πέτρα και γαλανοπρασινομελί μάτι!!!

όχι ότι αν μας έρθει κανένας τέτοιος θα του πούμε "περίμενε την σειρά σου , εξετάζω άλλον τώρα!"

Όνομα:
    Μαρία

Φύγε συ, έλα συ... και γρήγορα!!!
    ΚiaRRa μου

Εμένα πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι μια χαρά μου πηγε το 2006 :bigsmile:
    Φτου φτου φτου να μην με βασκάνω :toung:
    Το 2005 μου ήρθε ο αυρανός σφοντίλι :dizzy:

Page 13 of 28 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)