s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 21 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 121 to 130 of 203

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Χαος χαος, εχω κατοχικό σύνδρομο και γεμιζω τα ντουλάπια/συρταρια/ντουλαπες....

Παντως σε ταυρους εχω δει ψήγματα τσιγκουνιας:bigsmile:

Εγώ πιστεύω οι παρθένοι.. (για τους άντρες) και μάλιστα με ωροσκόπο Σκορπιό!
    Για τις γυναίκες δεν ξέρω..
    Εγώ πάντως ως Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη.. Πότε είμαι σπάταλη.. πότε απλά συγκρατημένη.. και άλλωτε υπερβολικά γενναιόδωρη..
    Βγάλτε τώρα άκρη..

Εγω πάλι εναν άξιο εκπρόσωπο των Παρθένων που γνωριζω, εχει την τάση να ξοδεύει μέχρι και την τελευταια του δεκάρα για τους άλλους, αλλα αν κάποιος "τολμήσει" (απονενοημένο) να του πάρει δωρο, τον κατηγορει οτι ειναι σπάταλος!!!!

Όνομα:
    Κορίνα

Ξέρω μια Καρκίνα με ωροσκόπο Τοξότη που είναι λίγο εώς πολυ σφιχτοχέρα!!!!
    Και το αστείο είναι ότι λέει στην παρέα της γιατι δεν αφηνουν 2 ευρω μπορμπουάρ αντι για 1 που έχουν δώσει ας πουμε, ενώ εκείνη μετράει λεπτό λεπτό τα χρηματα της και ακόμη και αν δε τα εχει ακριβώς, λέει "ε δεν πειράζει για 50 λεπτά τωρα ... θα σου τα δωσω άλλη στιγμή"....
    Μα τόσο μετρημένα τα χει;;;;

Όνομα:
    Διονυσία

ο αιγοκερος για μένεειναι ο ποιό τσιγκούνης

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Παντως σε ταυρους εχω δει ψήγματα τσιγκουνιας:bigsmile:

Ως ταύρος μπορώ να πω πως ναι ώρες ώρες έχουμε ένα κάτι από τσιγκουνιά ίσως γιατί όταν δεν έχουμε φράγκο νιώθουμε σαν χαμένοι και το κυριότερο για μας ανασφάλεια...

Επίσης μπορώ να πω ότι οι Τοξότες έχουν μια τάση του τύπου "τα δικά σου δικά μου αλλά τα δικά μου δικά μου" και εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ...Χαλάνε με ευκολία χρήματα άλλων αλλά όχι τα δικά τους...
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    Επίσης μπορώ να πω ότι οι Τοξότες έχουν μια τάση του τύπου "τα δικά σου δικά μου αλλά τα δικά μου δικά μου" και εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ...Χαλάνε με ευκολία χρήματα άλλων αλλά όχι τα δικά τους...
    Πάντως οι Τοξότες που έχω γνωρίσει εγώ (και είναι πολλοί αυτοί :nuts: ) χαλούσαν πολλά χρήματα και μάλιστα δικά τους και όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά για όλη την παρέα...:bigsmile:
    Γι'αυτό τους έκανα και συνεχίζω να τους κάνω παρέα

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Πάντως οι Τοξότες που έχω γνωρίσει εγώ (και είναι πολλοί αυτοί :nuts: ) χαλούσαν πολλά χρήματα και μάλιστα δικά τους και όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά για όλη την παρέα...:bigsmile:
    Γι'αυτό τους έκανα και συνεχίζω να τους κάνω παρέα

Τότε μάλλον είχα πέσει σε περιπτώσεις Τοξοτών αν και έχω για παράδειγμα την αδερφή μου η οποία το λέει και μόνη της ότι είναι τσιγκούνα...:bigsmile:
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Διονυσία

κορίτσια συγνώμη αλλά δεν είμαστε τσιγκούνιδες εγώ το αντίθετο όταν έχω και μου ζητούν δίνω και το ωραίο είναι ότι δεν τα ξεχνάω ή ντρέπομαι να τα ζητήσω
    εκτος και είναι πολλα
    για τους τοξότες μιλάω

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    Τότε μάλλον είχα πέσει σε περιπτώσεις Τοξοτών αν και έχω για παράδειγμα την αδερφή μου η οποία το λέει και μόνη της ότι είναι τσιγκούνα...:bigsmile:
    Φαίνεται ότι θα επηρρεάζεται και από άλλους παράγοντες (π.χ. ωροσκόπος) γιατί οι Τοξότες μόνο τσιγγούνηδες δεν είναι!:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 13 of 21 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)