s
Συμβατότητα ζωδίων - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 121 to 130 of 149
    Όνομα:
    βαλασια

Re: Συμβατότητα ζωδίων

καλημερα ...:bigsmile: ειμαι αιγωκερος με ωροσκοπο τοξοτη και ο αντρας μου ειναι καρκινος με ωροσκοπο ζυγο, υπαρχει περιπτωση να τα βρουμε καποια στγμη?

Kαλησπερα σας! Ειμαι ταυρος με ωροσκοπο στον καρκινο σεληνη στον λεοντα ερμη στον κριο αφροδιτη στον κριο και αρη στον λεοντα. Αυτος ειναι καρκινος με σεληνη στη παρθενο ερμη στον λεοντα αφροδιτη στον καρκινο και αρη στον ταυρο.Πως τα βλεπετε?Θα ηθελα να μαθω αν ταιριαζουμε..Μολις χωρισα

Quote Originally Posted by odathi View Post
    Kαλησπερα σας! Ειμαι ταυρος με ωροσκοπο στον καρκινο σεληνη στον λεοντα ερμη στον κριο αφροδιτη στον κριο και αρη στον λεοντα. Αυτος ειναι καρκινος με σεληνη στη παρθενο ερμη στον λεοντα αφροδιτη στον καρκινο και αρη στον ταυρο.Πως τα βλεπετε?Θα ηθελα να μαθω αν ταιριαζουμε..Μολις χωρισα
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

πανω κατω δεν μπορειτε να μου πειτε?ετσι χονδρικα..εχω διαβασει αναλυσεις διαφορες..να συνεχισω να πιστευω σε αυτη τη σχεση η οχι?

Όνομα:
    Χρύσα

πανω κατω δεν μπορειτε να μου πειτε?ετσι χονδρικα..εχω διαβασει αναλυσεις διαφορες..να συνεχισω να πιστευω σε αυτη τη σχεση η οχι?
    Αν θες μπορείς να διαβάσεις τα σχετικά άρθρα στο forum και να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς περί συμβατότητας, από αστρολογικής άποψης...
    http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%DF%E1%F2.html

Τις σχέσεις τις κάνουμε εμεις, όχι οι πλανητες. Αν εμεις σε μια δεδομένη στιγμή κάνουμε κατι, όπου και να ειναι οι πλανήτες, τα αποτελεσματα των πράξεων μας δεν αλλάζουν. Οπότε, εν προκειμένω ή διατηρείς την "πίστη" σε μια σχέση βάσει αστρολογικών τάσεων και όχι δεδομένων ταιριάσματος.... ή αναλύεις τι πραγματικά θες και πορεύεσαι αναλόγως.

Η αστρολογία δεν θα σου πει αν ταιριάζεις με το τάδε ζώδιο και τον δεινα ωροσκόπο. Μακάρι να ήταν τόσο απλά! :embarrest

Μια συναστρία μας δείχνει τα θετικά στοιχεία μιας σχέσης αλλά και τις δυσκολίες που θα χρειαστούν δουλειά από το ζευγάρι. Από εκεί και πέρα, εμείς αποφασίζουμε αν μια σχέση, έτσι όπως είναι, μας κάνει ή όχι.

axxxx sos sos

Τοξότες μου καλοί ενωθείτε για να βοηθήσετε μια ταυρίνα με σελήνη και αφροδίτη στον κριο..:bigsmile:

Ποιο ειναι το μυστικό γιανα ηρεμήσει ενας τοξότης με σεληνη στον καρκινο και αφροδίτη στον σκορπιο???

Πωπω βρε παιδι μου ειστε πολυ δυσκολα τα τοξοτακια....
    καμια ιδέα....γιατι ταυρινα υπομονη ναι ναι...αλλααααα:sad2:

Helppppppp......

Quote Originally Posted by anail20 View Post
    axxxx sos sos

Τοξότες μου καλοί ενωθείτε για να βοηθήσετε μια ταυρίνα με σελήνη και αφροδίτη στον κριο..:bigsmile:

Ποιο ειναι το μυστικό γιανα ηρεμήσει ενας τοξότης με σεληνη στον καρκινο και αφροδίτη στον σκορπιο???

Πωπω βρε παιδι μου ειστε πολυ δυσκολα τα τοξοτακια....
    καμια ιδέα....γιατι ταυρινα υπομονη ναι ναι...αλλααααα:sad2:

Helppppppp......
    Τι του έκανες κ τσαντίστηκε?? (πλακίτσα...) Από τι ακριβώς να τον ηρεμήσεις?? Κάνε του κανένα μουσακά λέω εγώ... κανένα μασάζ,.... Αν δεν ηρεμεί, έχει θιχτεί η Αφροδίτη του που είναι κτητική και θυμάται τα πάντα... εκεί θέλει συνεχείς διαβεβαιώσεις-σε συναισθηματικό επίπεδο-δεν ξέρω πως θα το κάνεις αυτό δεν μου έτυχε ποτέ Σκορπιός, καιρό, και να προσέξεις λίγο τον παρορμητισμό σου και το πείσμα σου. Έχετε από όλα πάντως σα ζευγάρι...
    α! Και οι Τοξότες γενικά θέλουν την ησυχία τους, μην ασχολείσαι συνέχεια με την παρεξήγηση...άστο να περάσει λίγο.. μετά ευελπιστώ να είστε όπως πριν...

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Τι του έκανες κ τσαντίστηκε?? (πλακίτσα...) Από τι ακριβώς να τον ηρεμήσεις?? Κάνε του κανένα μουσακά λέω εγώ... κανένα μασάζ,.... Αν δεν ηρεμεί, έχει θιχτεί η Αφροδίτη του που είναι κτητική και θυμάται τα πάντα... εκεί θέλει συνεχείς διαβεβαιώσεις-σε συναισθηματικό επίπεδο-δεν ξέρω πως θα το κάνεις αυτό δεν μου έτυχε ποτέ Σκορπιός, καιρό, και να προσέξεις λίγο τον παρορμητισμό σου και το πείσμα σου. Έχετε από όλα πάντως σα ζευγάρι...
    α! Και οι Τοξότες γενικά θέλουν την ησυχία τους, μην ασχολείσαι συνέχεια με την παρεξήγηση...άστο να περάσει λίγο.. μετά ευελπιστώ να είστε όπως πριν...
    Οντως ειμαι και παρορμιτικη και πεισματαρα και αυτος οντως κτητικος,λιγο ξεροκεφαλος...
    τι με την λογικη τον πηγα τιποτα...τι με το συναισθημα τιποτα.....

Καλα οι τοξοτες δεν ειναι χαλαροι ..χιουμοριστες ,ανεξαρτητοι????

ουτε ταυρος να ηταν

Ελεγα μηπως με το χιουμορ οι τοξοτεσ μαλακωνουν????
    τοσα αρ8ρα για τα νευρα των ζωδιων...
    πως περνουν τα νευρα ομως?? :bigsmile:

Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)