- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 134
Thread: Ανδρικές εμμονές στο σεξ
-
05-04-2007, 12:47 PM #121
-
09-04-2007, 07:06 PM #122
Re: Ανδρικές εμμονές στο σεξ
Πάντα ένα εξελιγμένο μοντέλο έχει ενδιαφέρον και μάλιστα το ενδιαφέρον αυτό προέρχεται από αρκετές μεριές και συνήθως είναι και ταυτόχρονο...άρα εκεί νομίζω η σειρά προτεραιότητας παίζει σημαντικό ρόλο...
Δεν νομίζω να υπάρχει απάντηση σε αυτήν την ερώτηση..Μήπως να διάλεγες ένα άλλο παιχνίδι?πχ Τetris?:toung:mpiskoto sokolatas
-
11-04-2007, 11:32 AM #123
Δεν νομίζω να υπάρχει απάντηση σε αυτήν την ερώτηση..Μήπως να διάλεγες ένα άλλο παιχνίδι?πχ Τetris?:toung:[/quote]
Πολυ ευχαριστως!! Θα προτιμουσα να ελυνα σταυρολεξα στην χειροτερη, αλλα ελα που ο Alie με προετρεψε να δω τα πραγματα μεσα απ το διπολο "πολεμος και ειρηνη" υπο της οπτικη της στρατηγικης! :toung:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
12-04-2007, 10:25 PM #124
mpiskoto sokolatas
-
11-01-2008, 09:12 PM #125
Δεν βρήκα κάτι στο άρθρο που να σας παρουσιάζει επιπόλαιους...το παρουσιαστικό είναι κάτι εντελώς σχετικό...Αυτό που σ'εμένα φαντάζει υπέροχο στη φίλη μου μπορεί να φαντάζει η ασχήμια όλου του κόσμου!!!Για να είναι καλό το αισθησιακό αποτέλεσμα χρειάζονται δύο...Φράσεις του τύπου "ήσουν υπέροχη/ος" μου προκαλούν σπασμούς στο στομάχι!!!!Νομίζω πως αντιπροσωπεύουν ανθρώπους που νομίζουν πως έχουν βρει την σεξουαλικότητά τους..:nea::wink2:Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
11-01-2008, 09:57 PM #126
-
15-01-2008, 05:18 PM #127
Το ξερω καλα το τι ειναι ομορφο για τον καθενα ειναι σχετικο...
Μονο που τα τελευταια χρονια αυτη η φραση βρισκεται περισσοτερο στα λογια παρα στην πραξη...
Παρατηρω τις περισσοτερες και περισσοτερους να εχουν κοινο κολλημα η να το πω καλυτερα κλιση σε κοινα στερεοτυπα και σε συγκεκριμενα εξωτερικα χαρακτηριστικα...που προερχονται κυριως απο τα Μedia και την show-biz (Πχ τυπου Μαρτακι, Ρουβα, Μπαντερας κλπ κλπ )
Μηπως και τα περιοδικα και η τηλεοραση φταιει και για αυτο...
Και οτι μας πουλανε καποιοι τριτοι για το συμφερον τους ως "ομορφο" και ως "ταλεντο" μια χαρα το μασαμε και το υποθαλπτουμε καποιοι αντρες και γυναικες...
-
15-01-2008, 05:45 PM #128
Ξεχασα να συμπληρωσω και δεν μου πιανει πλεον το Εdit
------------
Παρομοια και μενα
Ταμπελες του τυπου ""Κουκλος\Κουκλα, ταλενταρα, πανεξυπνος, σωστο και λαθος κλπ""
Τις ακουω συνεχεια και κυριως στην τηλεοραση τελευταια και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...
Πεφτει πολυ "διαφημιση" απο ορισμενους με συγκεκριμενα πιστευω και με συγκεκριμενα γουστα.
Και θελουν να πιστευουν οτι και εμεις οι υπολοιποι πρεπει να συμφωνουμε μαζι τους γιατι νομιζουν οτι αυτοι εχουν το δικιο :suspiciou
-
15-01-2008, 06:16 PM #129
Και εγώ αυτά που διάβασα δεν θα τα χαρακτήριζα εμμονές αλλά εντελώς φυσιολογικά πράγματα!Νομίζω ότι οι εμμονές έχουν μία μικρή συγγένεια με τις ανασφάλειες.Αυτό που έχω να πώ για την εξωτερική εμφάνιση,είναι ότι ναι μέν είναι ένα "εισιτήριο"για να προσεγγίσεις κάποιον ή κάποια αλλά εμένα μου αρέσει,και παρατηρώ και σε άντρες φίλους μου ότι το κάνουν,και ο "αέρας" που εκπέμπει ο άλλος να είναι ωραίος.Πράγμα που δεν έχουν όλοι οι ωραίοι άντρες και γυναίκες.Γιατί μπορεί μία γυναίκα να έχει πχ το ιδανικό στήθος αλλά κατά την διάρκεια του sex να μην εκπέμπει ερωτισμό.:blink:
Για αυτο ¶ΝΤΡΕΣ προσοχή στις επιλογές σας!!!!I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
15-01-2008, 07:33 PM #130
¨Ασε αυτούς να πουλάνε...είναι επιλογή του καθενός το τι αγοράζει...Αν και μόνο που μπαίνει στην σκέψη είναι σα να έχουν κάνει τη μισή πώληση...Η δουλειά μας είναι να πετάμε μικρόβια υποψιασμού για το αντίθετο...το θέμα είναι τα θετικά της επιλογής μας κι όχι τα αρνητικά του "πωλητή"...!!:σφύριγμα:crazy:
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.