- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 134
Thread: Ηλιακή επιστροφή
-
10-03-2015, 11:40 PM #121
Re: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)
Γεια σου Παρασκευη και ευχαριστω για τις πληροφοριες!Δεν με ανησυχει τοσο ο κρονος αυτος καθεαυτος, πιστευω οτι ειναι η νεμεσις του ζωδιακου. Αυτο που με ανησυχησε ειναι η πολυ αρνητικη εικονα που εδωσε (οπως μου εξηγησαν) η ηλιακη με τον κρονο να ειναι ενα στοιχειο της (και με μεσοδιαστηματα του). Καθως δεν γνωριζω και πολλα τρομαξα αρκετα γιατι μου μιλησαν ανοιχτα για θανασιμο ατυχημα η χειρουργειο σε γονεις η συντροφο
-
11-03-2015, 03:30 PM #122
Χαίρομαι που ανάσανες, δεν θα ήθελα να μας πάθεις κάτι ειδικά αυτή την περίοδο που θέλεις να αποκτήσεις παιδί
Γενικότερα στους απλανείς δίνω μικρή βαρύτητα, για να τους λάβω σοβαρά υπόψη μου, ένα δυσάρεστο γεγονός θα πρέπει να φαίνεται από πολλές ενδείξεις.
Τα εμπεριεχόμενα ζώδια και πλανήτες δείχνουν μπλοκάρισμα δεν εκφράζονται δηλαδή ελεύθερα αφού δεν έχουν διεξόδους ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκφραστούν κάποια στιγμή. Αν μιλάμε για γενέθλιο εκφράζονται κάποια στιγμή στη ζωή μας, αν μιλάμε για ηλιακή επιστροφή, κάποια στιγμή μες τη χρονιά.
Παρασκευή με Κρόνο στον ωροσκόπο γέννησα το πρώτο μου παιδί κι έκανα να βγω από το σπίτι μου τουλάχιστον δυο μήνες. Με Κρόνο από διέλευση σε τετράγωνο με γενέθλιο Κρόνο, γέννησα το δεύτερο παιδί μου .
Και ναι, όλα τα νομίσματα έχουν δυο όψεις (μη σας πω και παραπάνω).
ΥΓ Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι ενδείξεις για θανάσιμο ατύχημα.
-
11-03-2015, 06:36 PM #123
Κυρία Ζαχαριάδου αυτά είναι τα στοιχεία που οδήγησαν την κοπέλα που με βοηθησε στην αναλυση σε αυτο το συμπερασμα
Εχεις ωροσκοπο σε αρχικη μοιρα στην Παρθενο (00.37) = ενα θεμα υγειας, μεσα στο σπιτι (πεφτει στον 4ο οικο ναταλ).
Επισης ο Κρονος πεφτει στον 4ο σολαρ (4ος σολαρ πεφτει στον 6ο ναταλ), αρα μου επιβεβαιωνει αυτο που μου λεει ο ωροσκοπος. Εχουμε 4ο σολαρ = 6ος ναταλ = ενα προβλημα υγειας στο σπιτι. Επισης ειναι εμπεριεχομενος-προσθετω εγω
Ο ερμης κυβερνητης του ωροσκοπου στις 26ο Ταυρου, πεφτει πανω στον algol ενα δυσμενη απλανη, στον 10ο οικο (αξονας γονεων) στον 12ο ναταλ (νοσοκομεια) και ακριβειας αντιθεση στο ναταλ κρονο του 8ου.
Επι πλεον ο ερμης = μεσοδιαστημα αρη/κρονοου σολαρ απο 26ο υδροχοος.
Αυτο το μεσοδ. κανει οψη 45ο στον Ερμη ναταλ. Απο 2 μεριες ο Ερμης μπλοκαρισμενος κυβερνητης 4ου ναταλ δηλ. παλι οικογενεια αλλα και ωροσκ. ναταλ. Επιπλεον ο σολαρ ερμης κανει συνοδο με ναταλ αρη και αντιθεση με ναταλ κρονο
Ο Κρονος σολαρ θα γυρισει αναδρομος στο σκορπιο και θα πιασει το μεσοδ. Αρη/κρονου ναταλ στις 28ο λεοντα
Απο 19 Απριλιου - 12 Ιουνιου η προοδ. σεληνη που ειναι στην παρθενο κι αυτη, παλι θεματα υγειας θα μπει στον 4ο οικο και μου επιβεβαιωνει κι αυτη το σολαρ.
Αυτες τις ημερομηνιες θα κανει τετραγωνο στον ναταλ ουρνανος και μιλα για ταραχη και αναστατωση.
Η νεα σεληνη 18 Μαιου, νομιζω θα βγαλει στην επιφανεια το γριφο του σολαρ.
-
11-03-2015, 07:39 PM #124
Bubbleboo, αν ο Ερμής ηλιακής επιστροφής είναι στις 26ο του Ταύρου μιλάμε για την ηλιακή επιστροφή της περασμένης άνοιξης. Μήπως θα ‘πρεπε να αρχίσεις να κοιτάς την επόμενη;
Αν αυτός ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με το γενέθλιο Κρόνο, αυτός θα βρίσκεται στο τέλος του Σκορπιού. Μιλάμε για την πρώτη επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του. Μου φαίνεται αστείο να συζητάμε για το τετράγωνο που θα κάνει ο Κρόνος με το μεσοδιάστημα Άρη / Κρόνου.
Ο Κρόνος ηλιακής επιστροφής δεν γυρίζει να πάει πουθενά. Ο διελαύνων (transit) Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος αυτό το σαββατοκύριακο και κάποια στιγμή θα σχηματίσει σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.
Απλά προσυπογράφω
ΥΓ. Bubbleboo έχεις και τις δικές μου ευχές να πάνε όλα καλά και να ‘χεις ευχάριστα νέα.
-
11-03-2015, 07:48 PM #125
Γεια σου Atrapos!Ευχαριστω για την απαντηση αλλα με μπερδεψες λιγο...ο ερμης της ηλιακης ειναι στις 26 του Ταυρου, εισαι σιγουρη?η ηλιακη του 2015 ειναι...ο κρονος ειναι στον Τοξοτη (03ο)
ευχαριστω παρα πολυ το ελπιζω αν και δεν εχω σημαδια στην ηλιακη, ωστοσο μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση και τα υπολοιπα θα ερθουν
-
11-03-2015, 08:58 PM #126
Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Εσύ έγραψες ότι το μεσοδιάστημα στις 26ο του Υδροχόου είναι σε 45ο με τον γενέθλιο Ερμή και ότι ο Ερμής της ηλιακής είναι στις 26ο του Ταύρου. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Αλλά μάλλον εννοούσες ότι σχηματίζει τετράγωνο με τη συγκεκριμένη μοίρα, οπότε απλά μη δίνεις σημασία στο μήνυμα μου.
ΥΓ. Το τετράγωνο με τον απλανή μπορείς να το αγνοήσεις
-
11-03-2015, 09:57 PM #127
Atrapos καταρχην συγγνωμη που σου αλλαξα φυλο
κατα δευτερον αναπαραγω αυτα που μου ειπε η κοπελα που με βοηθησε με την ηλιακη, εγω τα περιπλοκα δεν τα καταλαβαινω
ας μελετησω αυτα που εγραψες μπας και καταλαβω...ευχαριστω!
-
12-03-2015, 02:20 PM #128
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, πως ο Ερμής βρίσκεται στις 26 μοίρες του Ταύρου
κατα δευτερον αναπαραγω αυτα που μου ειπε η κοπελα που με βοηθησε με την ηλιακη, εγω τα περιπλοκα δεν τα καταλαβαινω
Αυτό είναι το κακό όταν δεν ζητάμε συμβουλές από γνώστες του αντικειμένου. Η κοπέλα προφανώς και είχε καλή πρόθεση όμως ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα είναι το λιγότερο δραματικός. Λίγη αισιοδοξία δεν βλάπτει, αν μη τι άλλο μας φτιάχνει τη διάθεση
-
12-03-2015, 02:21 PM #129
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, πως ο Ερμής βρίσκεται στις 26 μοίρες του Ταύρου
Αυτό είναι το κακό όταν δεν ζητάμε συμβουλές από γνώστες του αντικειμένου. Η κοπέλα προφανώς είχε καλή πρόθεση όμως ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα είναι το λιγότερο δραματικός. Λίγη αισιοδοξία δεν βλάπτει, αν μη τι άλλο μας φτιάχνει τη διάθεση
-
12-03-2015, 06:19 PM #130
Ο ερμης της ηλιακης επιστροφης ειναι στις 26 του Ταυρου...δεν εχω καταλαβει ακριβως, μαλλον μπερδευτηκα οποτε παραθετω
σολαρ μεσουρανημα 26 Ταυρου
ναταλ μεσουρανημα 16 Υδροχοου
σολαρ ωροσκοπος στις 00 της παρθενουLast edited by bubbleboo; 12-03-2015 at 08:36 PM.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.