s
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 27 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 270
  1. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by anna__17 View Post
    wraia ola ayta alla pws 8a ermineysw ta xartia??? etsi opws a vlepw?
    αν διαβάσεις όλο το άρθρο θα βρέις όόόλες τις απαντήσεις!!!καλημέέέρα!!!:w00 t:
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Δηλαδή να βλέπουμε τους αριθμους?

ναι βρε παιδι αλλα τα χαρτια τα μετραω παλι και παλι και ειναι 33 και οχι 34 ποιο λειπει?????????

4. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Γεια σας και παλι!! Ντοριτα, τα χαρτια ειναι σιγουρα 34! Στην αρχη ολοι την πατησαμε..!Θα σου πω ποια χαρτια κραταμε:απο τα σπαθια:Α, 2,3, 4, 6, 7, 8, 9
    Απο τις κουπες:Α, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10.
    Επίσης: απο καρο κραταμε τον Ασσο, και το 10.
    Απο μπαστουνια κραταμε:Α, 2, 10 (τα μπαστουνια καθολου δε τα συμπαθω!).
    Και τελος κραταμε ολες τις φιγουρες Νταμες-Ρηγαδες-Βαλεδες!!
    Αυτα.. ελπιζω να σε βοηθησα λιγάκι.. Παντως ειναι σχετικα ευκολη μεθοδος, αν και οι φιγουρες ειναι το μπερδεμα λιγουλακι.Και οτι βγαινουν, βγαινουν.. Εγω παντως εχω ξεφυγει εντελλως..Ολο με τετοια ασχολουμαι τελευταια μιας κ ερωτευτηκα.. Ολο με καφεδες και χαρτια.. Φιλακια..
    :embarrest

Γεια σας, καλή χρονιά! Αν σας πω ένα ρίξιμο ,μπορεί να μου τα εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ είμαι επηρεασμένη και δεν μπορώ να τα εξηγήσω;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ . Π.Χ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΣΤΑΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ? ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΒΟΥΜΕ?ΤΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ .PLEASE............................:blink::blink:

7. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by casper551 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ . Π.Χ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΣΤΑΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ? ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΒΟΥΜΕ?ΤΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ .PLEASE............................:blink::blink:

..Μην μπερδεύεσαι!!!!! Αφού εσύ είσαι πιο ανοιχτόχρωμη από αυτόν τα φύλλα σου θα είναι οι κούπες και τα δικά του τα σπαθιά! Όλες τις φορές που θα τα ρίξεις ξανανακατεύεις και ξανακόβεις!!!!! :bigsmile:

8. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by mageo View Post
    Γεια σας, καλή χρονιά! Αν σας πω ένα ρίξιμο ,μπορεί να μου τα εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ είμαι επηρεασμένη και δεν μπορώ να τα εξηγήσω;

Οκ! για ρίξτα.. γράψε τα.... και για τις εξηγήσεις, αναμονή να τα αναλύσω...:blink:
    Ελπίζω να τα καταφλερω.....:unsure:

9. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

καλημερα σας! θα ηθελα να ρωτησω κάτι μιας κ στην προηγουμενη μου ερωτηση προς μεγαλη μου εκπληξη πήρα απαντηση αμέσως!!!!Ο Ασσος μπαστουνι όταν πέσει ανάποδα μήπως αλλάζει η ερμηνεία του και δεν είναι χωρισμός σίγουρος αλλά ίσως λίγο μπορεί να αποφευχθεί;;;
    Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος.. δεν είμαι σίγουρη οτι έχει αποτελεσματα αυτη η μεθοδος τελικά..ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Ευχαριστώ που απάντησες τόσο γρήγορα!!!!

Νόμιζα ότι δεν θα απαντούσε κανείς. Θα τα ρίξω το απόγευμα και θα τα γράψω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Page 13 of 27 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)