- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 185
Thread: Αν σας δινόταν η ευκαιρία...
-
28-07-2007, 02:03 AM #121
Re: Αν σας δινόταν η ευκαιρία...
Θα ήθελα να ήμουν λιοντάρι... Μαρέσει η αριστοκρατικότητα αυτού του ζώου...! Και για να είμαι και πιο συγκεκριμένη θα ήθελα να ήμουν ένα θηλυκό λιοντάρι...
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
02-08-2007, 02:25 PM #122
Αν μου δινόταν η ευκαιρία να επιλέξω, θα διάλεγα κάτι άγριο, ανεξάρτητο, που είναι κυνηγός και τρέχει πολύ γρήγορα.. καταλήγω λοιπόν στο τσιτάχ..
(Ωστόσο επειδή δεν θα μου δωθεί η δυνατότητα της επιλογής και επειδή το κάρμα μου είναι επιβαρυμένο μάλλον θα επιστρέψω στη γη στην καλύτερη των περιπτώσεων ως.. σκουλήκι!!)Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
02-08-2007, 02:36 PM #123
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
02-08-2007, 02:46 PM #124
[QUOTE=roadrunner;36837](κι εμένα με βλεπω σαρανταποδαρούσα:embarrest.να δώσουμε ραντεβού στο 2ο λαγούμι 3ο δεντρο δεξιά;;Να εχουμε παρέα τουλάχιστον)QUOTE]
Και βέβαια!!! Προβλέπω την αρχή μιας εξαιρετικής φιλίας.. ελπίζω να μην τα μπερδέψω και πάω στο 3ο λαγούμι 2ο δέντρο αριστερά!!! τα σκουλήκια δυστυχώς δεν έχουν όραση και φοβάμαι μήπως χάσω τον δρόμο..Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
02-08-2007, 04:02 PM #125
θα ήθελα να ήμουν ένα πουλί, περιστέρι, καναρίνι ή κάποιο με μεγαλύτερες αντοχές και δυνάμεις, να πετάω και να ταξιδεύω, να βλέπω καινούργια πράγματα και καινούργια μέρη...
-
02-08-2007, 06:07 PM #126
-
28-12-2007, 09:51 PM #127
[QUOTE=kiaRRa;32405]Επίσης και όταν της κόβεις το κεφάλι, συνεχίζει απτόητη! Αυτό δεν είναι ζώο αλλά λάθος της Φύσης...
Και τελικά πεθαίνει από τη πείνα (η κατσαρίδα)!!!
Αν ερχόμουν με άλλη μορφή θα ήθελα να έρθω σαν Αετός!!¨Ομορφος,περήφανος,α γέρωχος,δεν τον ενοχλεί κανείς εκεί πάνω!!!:clapping:Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
04-01-2008, 10:12 AM #128
θα ήθελα να είμαι αράχνη....
μμμμμ γυναικα αράχνη πιο συγκεκριμμένα....:bigsmile::wink2::re spect::eek:
-
04-01-2008, 10:50 PM #129
Αν υπάρχει έστω και ένα ζώο που να τρώει όσο θέλει και να μην παχαίνει, αυτό θα ήθελα να ήμουν εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
05-01-2008, 02:08 AM #130
Ιπποκαμπος θα ηθελα να ημουν για να μην εχω αναγκη κανεναν στο σεξ μιας και ειναι ερμαφροδιτα:bigsmile: Τρυποκαρυδος επισης μιας και μου κανει λιγο παλαβουτσικος ή καστορας μιας και ειναι ο καλυτερος μαστορας:toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.